Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Meny Cup i Tønsberg 14. januar

#1

Bluen sa for siden:

Fotballaget til gutt08 kommer ut av vinterdvalen og skal helt til Tønsberg på cup til helga. Er det noen som har pleid å være med på disse cupene - er det bra? Og er det noe man bør være spesielt oppmerksom på?

Vi er litt spent på å møte helt nye lag, etter stort sett å ha holdt oss i nærområdet fram til nå. Gutta skal spille mot Fram IF City, Tønsberg FK, Ørn Horten, Sandefjord, Barkåker og Flint. Er det noen av klubbene som er kjent for å være spesielt ambisiøse? ( :skremt: )


#2

Tjorven sa for siden:

Er ikke den cupen 21. januar? Det er i hvert fall da det står i kalenderen til min sønn at han skal på Meny Cup i Tønsberg (men han er året eldre, så det kan jo være fordelt over flere helger).

Og Bluen: slik jeg kjenner klubben deres, så trenger dere ikke å bekymre dere for at noen skal være mer ambisiøse enn dere. :knegg:


#3

Bluen sa for siden:

Ja, Ivars kull er det eldste førstkommende helg. De spiller fortsatt femmer i cuper.


#4

Bluen sa for siden:

Dette laget er noe annet enn jentelaget, gitt - et stort spenn i laget her.


#5

Tjorven sa for siden:

Så dumt at de fremdeles skal spille 5'er i cuper. Forresten så har det også i Oslo blitt sånn at 08-kullet primært skal spille 7'er og 06 skal spille 9'er (sistnevnte med innrapportering av resultat, men ikke tabell). Så jeg tenker at de fleste cuper i Oslo kommende sesong kommer til å tilpasse seg dette.


#6

Bluen sa for siden:

Jeg trodde ikke Oslo var med i den prøveordningen, jeg. Interessant!


#7

Tjorven sa for siden:

Nei. Det kom litt overraskende på. Klubben vår har heller ikke følt for å informere lagene, så det kommer til å bli litt kaos ved seriepåmelding i år. Akkurat nå kan du få administrasjonen i klubben min relativt billig. :mad:


#8

Sol sa for siden:

Så utrolig dårlig. Det er jo evigheter siden Oslo Fotballkrets informerte om dette.


#9

Bluen sa for siden:

Hos oss var både trenere og foreldre så heldige at vi fikk lese om det i avisen. :knegg:


#10

Chablis sa for siden:

Det er to helger, vi skal også 21.januar.


#11

Tjorven sa for siden:

Jeg fant det ut da jeg trålet nettsidene til Oslo fotballkrets. Vi har ikke aviser som rapporterer om sånt.


#12

Bluen sa for siden:

Da er cupen overstått, og jeg kan svare på min egen tråd. :knegg: Fix-hallen er forholdsvis ny og ligger et par kilometer utenfor sentrum. Det er en fin hall, men den har store vinduer, og det var temmelig kaldt der. Husk å kle ordentlig på dere! Min sønn var den eneste på laget som insisterte på å spille i shorts - de andre valgte bukse. Foreldrene valgte ullstillongs, boblejakke og lue. :knegg: Det fungerte fint med kiosker (helt standard servering), og premieutdelingen gikk kjapt og greit. Vi var heldige og fikk tidenes tetteste kampoppsett - fire kamper avviklet mellom 14 og 16.50, en halvtimes pause mellom hver. Når gutta i tillegg vant alle kampene sine klart, var det en veldig fornøyd gjeng som reiste hjemover igjen. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.