Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster litt: Stekt, halvstekt eller ustekt lasagne?

#1

Niobe sa for siden:

Jeg lager en lasagne til en vennefamilie som har mistet et nært familiemedlem. Spørsmålet er om lasagne til dette formålet er best å gi bort stekt, halvstekt eller rett og slett ustekt?


#2

Polyanna sa for siden:

Halvstekt. Stekt kan bli brent når den varmes, ustekt blir for skvalpete.


#3

Mikkeline sa for siden:

Jeg tror jeg hadde stekt den helt. Mest med tanke på at instrukser om steking kanskje ikke er sålett å motta i en dlik situasjon (banalt kanskje, men det var min første tanke)


#4

Myria sa for siden:

Enig. Dekk med folie så er den klar til å settes i ovnen og blir heller ikke brent.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg ville foretrukket den halvstekt. Jeg synes den bruker så lang tid på å bli varmet opp igjen at den kan blir for godt stekt slik at platene blir zoogy hvis den varmes opp igjen.


#6

Niobe sa for siden:

Jeg tror jeg går for halvstekt. Jeg har også erfart at kjøleskapskald lasagne bruker lamg tid på å bli varm, og det kan tenkes at de vil fryse den. Takk for svar!


#7

Sissel sa for siden:

Jeg hadde gått for ustekt. Bare å hive den i ovnen eller i fryseren.


#8

Pelle sa for siden:

Så omtenksom du er;-)


#9

Isolde sa for siden:

2/3 del stekt tror jeg at jeg ville gått for. Nesten ferdig men litt å gå på for oppvarming.


#10

Maverick sa for siden:

Halvstekt høres ut som en god deal. Fin ting å gjøre. :hjerter:


#11

Magica sa for siden:

Ustekt. Gjerne frossen også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.