Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spotify Premium for Family til 11-åring?

#1

noen sa for siden:

Vi ordnet oss i går Spotify Permium for Family. Nedturen kom da 11-åringen skulle installere Spotify-appen på sin iPhone. Den har 12-årsgrense i App Store. Er det noen måte vi kan komme rundt dette?

Vi har forsøkt å lage en eldre fiktiv applebruker og logget inn på iTunes Store på telefonen hennes med den. Det ser ikke ut til å påvirke App Store som antakeligvis er knyttet til alder på innlogger på telefonen. Innlogger på telefonen er verre å endre, siden hun da antakeligvis vil miste mye av de som ligger på den (hun spiller noen spill som ikke har innlogging).

Alder på hennes apple-ID får vi ikke endret. Det står at det ikke går an å endre alder på brukere under 13 år.

Utfordringen er altså å få innstallert Spotifyappen på telefonen. Får vi gjort det, kan vi legge inn feil alder på innlogging der.

Jeg har inntrykk av at flere FPere har barn under 12 år som har Spotify og andre apper med aldersgrense 12 år (Snap, Instagram osv). Hvordan får dere til det egentlig?

:hjelp:


#2

Cuyahoga sa for siden:

Hmm, det der funker fint på mine sine mobiler. Hun som du har møtt blir jo 10 snart, og vi har familedeling. Hun har riktig alder i Apple-ID (men ikke på alle appene hun har). Jeg kan ikke huske at det var noe problem å få installert Spotify, og det har hun hatt i flere år. Jeg kan prøve og se på en av guttas telefoner, der har jeg ikke lagt inn Spotify enda. Skal oppdatere.

Kan det unngås om dere går veien om invitasjonen om familiedeling du har sendt ut? Altså følge en eventuell link til nedlasting av app der, i stedet for å gå til AppStore «selv» og søke opp og laste ned?


#3

noen sa for siden:

Takk for tips! Det ser ut til at man bare blir videresendt til App Store. Det samme skjer hvis jeg går på Downloads på spotify.com.

Jeg lurer på om det har skjedd en endring på dette siste par år, som gjør at sperren har kommet på apper som man før kunne hente? Det kan forklare at 10-åringen din har den innstallert. :vetikke:

Supert om du sjekker på telefonen til en av gutta!


#4

zinatara sa for siden:

Går det an å logge ut av barnets Apple-ID, logge inn med deres og så legge inn appen?

Mine barn har ikke egne Apple-ID, vi bruker samme og de må spørre for å få legge til apper siden de ikke har passordet.


#5

noen sa for siden:

Det ser ut til at om vi gjør dette slettes mye av (alt?) innholdet på telefonen, og ikke alt vil kunne hentes fra sikkerhetskopien i iCloud. Vi har ikke turt å prøve dette enda, men som siste utvei må det testes. :)


#6

Martis sa for siden:

Hvordan godkjenner dere apper til barnet? Har dere også iPhone? Hvis gutta vil ha en spp så sender de en forespørsel til oss, vi får en melding og godkjenner da nedlastingen både på gratis spper og de som koster penger. Begge gutta har hat Spotify premium family i flere år. I hår lastet minsten på 9 ned NRK appen for Slle mot en og den har 17 års grensen. Så det virker som om ungene kan laste ned alt så lenge vi har denne godkjenningsmetoden?

Gutta har egne Apple ID.


#7

Martis sa for siden:

Omg så mange skrivefeiler. :flau:


#8

noen sa for siden:

Hm, vi har samme godkjenningsopplegget, men Spotify får hun ikke sendt forespørsel om i det hele tatt. Kan det være noen innstillinger som jeg kan endre tro som gjelder hva de kan sende forespørsel på?


#9

noen sa for siden:

«Alle mot 1» får jeg heller ikke hentet. :gruble:


#10

Martis sa for siden:

Mannen foreslår at du må sjekke restrictions på mobilen til barnet.


#11

noen sa for siden:

:lykkelig: Takk til dere alle, og særlig til Martismannen! Nå blir det music nonstop for 11-åringen!


#12

Anne C sa for siden:

Jeg skulle akkurat nevne restriksjoner. Bra det ordnet seg!


#13

Martis sa for siden:

Så bra det ordnet seg!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.