Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan jeg forvente på passkontoret i Stokke?

#1

banana sa for siden:

Fungerer avtale-systemet - får jeg hjelp på den tida jeg har fått tildelt, og hvor lang tid trenger jeg der?

Hvor lang tid tar det før jeg får passet i posten, og tar de fra meg det gamle i mellomtiden?


#2

mkj sa for siden:

Det pleier å gå fort i hvertfall. Har ordnet det lokalt uten avtale.
Mhar tatt 2-3 dager.


#3

løve70 sa for siden:

Min erfaring (fra et annet passkontor, men skulle tro praksisen er lik), er at om du ikke leverer inn det gamle passet (og år det makulert), vil du måtte troppe opp på passkontoret igjen - med det gamle passet - før du får utlevert det nye. Ellers kommer det nye passet rett i postkassa;)


#4

Che sa for siden:

jeg hører heller ikke til samme politidisktrikt, men jeg kan i alle fall si at jeg ELSKER timeavtale for pass. Da jeg ordnet meg pass sist (relativt stor stasjon) - tok det seriøst 10 minutter fra jeg kom inn til jeg var ferdig. Veldig greit.

De sier vel at det skal ta maks 10 dager - min erfaring er at i lavsesongtider tar det 1-2 dager, mens i høysesong gjerne tar 2 uker. Om du bestiller 10 dager før du trenger passet og ennå ikke har fått det, får du nødpass.


#5

GinaK sa for siden:

Kan melde om at det er stappfullt på Grønland, Oslo så første ledige tid vi fikk ble 19.februar. Der beregner de 10minutter på to personer.
Det har vært fullt siden nyttår så dette var første åpning.

Jeg begynner å bli nervøs for vår påsketur for jeg må vel endre passnr på flybillettene våre + registrere passnr inn på ESTAsøknaden, tipper jeg. Reisenerver


#6

Selma sa for siden:

Du må bruke det nye passet når du sender inn ESTA-søknaden ja, men jeg tror at det er ganske sikkert at du har det nye passet i hus samme uke som du bestiller passet. God tid med andre ord! :nikker:


#7

Teflona sa for siden:

Kan være ventetid der, men ikke på denne tida av året vil jeg tro.


#8

banana sa for siden:

Fasiten er at det tok 12-13 minutter å ordne pass til arvingen og meg, jeg ble ropt opp på minuttet på den tida jeg hadde bestilt, de "hullet" / makulerte passene våre og ga dem tilbake til oss, og det tar inntil 10 virkedager før nye pass kommer i posten. Alternativt kunne vi ta med de gamle passene hjem uten gjennomhulling og komme tilbake og hente de nye når de var ferdige.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.