Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Norzola i romtemperatur i to døgn - spises eller ei

#1

Lille meg sa for siden:

Vi har vært bortreist i to døgn, og klarte å glemme to pakker med Norzola på kjøkkenbenken (ca 24 grader). Kan disse spises i morgen, eller er det nå klart for søppelbøtta?


#2

Kaprifol sa for siden:

Jeg tror de kan spises. Det er blåmuggost, muggen konkurrerer ut bakterier og osten modnes bare raskere ved høyere temperatur.


#3

Lavender sa for siden:

Hvis det lukter stram eddik eller det er rennende gul brun guffe skal du være forsiktig. Som regel er ostene vi kjøper såpass ferske at de har langt igjen til det stadiet.


#4

Polyanna sa for siden:

Jeg er mest fascinert av at dere har 24 grader hjemme! :what:


#5

millact sa for siden:

Spiste dere den?


#6

Lille meg sa for siden:

Det har vært skrekkelig hektisk, så vi har rett og slett ikke kommet så langt! Planlegger å ta det på pizza i løpet av uka. Pakkene ligger i kjøleskapet i påvente av spising, så jeg håper jo at dette går greit.


#7

tink sa for siden:

Det går sikkert greit. Særlig til pizzabruk. Bon Apetit!


#8

Candy Darling sa for siden:

Jeg anbefaler ikke å spise ferskpakket roastbeef som har ligget gjenglemt i en pose på varmekabler fra lørdag til tirsdag. :blånn: Selv posen luktet sånn promp at den måtte kastes. Jeg åpnet aldri papiret.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.