Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oslomarka: Frognerseteren-Sognsvann

#1

IzziCreo sa for siden:

Hvordan er denne turen på ski? Tenker på ruten via Ullevålsseter. Er utforkjøringene heftige eller bare moro? Poden skal gå, men en stund siden han har stått langrenn og tenker at hvis langrennsferdighetene bør være tipp-topp så er nok det i meste laget.


#2

safran sa for siden:

Jeg vil si det er bare moro, ingen store utforkjøringer der. Det er en bratt bakke etter Ullevålseter og ned mot Sognsvann, der er det mange som ramler. :knegg:


#3

Input sa for siden:

Jeg synes det er gøy og jeg er verdens mest pysete på ski.


#4

Tallulah sa for siden:

Jeg syns det er litt heftig og er mer pysete enn input. :knegg: Den fra Frognerseteren og ned er det ikke snakk om at jeg kjører (det er mange som går ned den) og den andre, ikke fullt så bratte, men ganske lange får man god fart i, og mange (inkl meg) ramler i bunn. Dvs. jeg setter meg ned for å stoppe.

Men jeg er MYE mer pysete på ski enn de fleste. Jeg liker bare flatt, jeg.

Skiforeningen har løypekartet med høydeanvisninger.


#5

Tjorven sa for siden:

Man går virkelig i kø fra Ullevålseter til Sognsvann, men utover det er det en greit tur.

Nå husker jeg ikke helt hvor gamle ungene dine er, men mine har vel gått den turen fra de var 6-7 år (og de har aldri gått mye på langrenn, men er ganske utholdende).


#6

Polyanna sa for siden:

Det er bratt rett etter Frognerseteren og rett før Ullevålsseter. Jeg er pysete, men klarer det så sant det ikke er for isete. Er det veldig isete så blir jeg redd.


#7

Candy Darling sa for siden:

Nå vrir jeg hjernen min her. Jeg pleier å gå Frognerseteren - Ullevålseter og tilbake, og det eneste steder jeg synes det er bratt er ned igjen fra Ullevålseter - men den slipper du jo (også vet jeg at du får tilsvarende på andre siden).

Men hvor er problemet ned fra Frognerseteren? Der er det jo stort sett lagt opp til å stå i sporet? Mot Tryvann er det jo en kort, men bratt bakke. Men i lysløypa? :gruble:


#8

Gaia sa for siden:

Det kommer helt an på føret. Er det fint og isfritt er det en flott tur, men det blir raskt mye is i de verste nedfartene, og da kan den være ganske kjip. På søndag var det helt fantastisk, jeg vet ikke hvordan det ser ut nå, etter midlværet i forrige uke, men jeg tipper en del nedfarter har fått en del is. Jeg er ei pyse på ski, sikkert på samme nivå som Tally. Og det til tross for at jeg går MYE på ski. Oslomarka har jevnt over mange bratte og svingete løyper, selv om de også er ganske brede, og jeg står i 180-graders plog eller tar jevnlig av meg skiene i de verste nedoverbakkene hvis det er is i bakkene.


#9

Polyanna sa for siden:

Mulig vi ikke gikk lysløypa sist. Men uansett så er det jo et par bakker der helt i begynnelsen, fra tbanestoppet og ned.


#10

IzziCreo sa for siden:

Takk, folkens! Da er jeg betrygget på at jeg ikke sender ham utfor Oslomarkas svar på Kitzbühel :knegg: Dette går nok helt sikkert finfint.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.