Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skiføret i Østmarka nå?

#1

GinaK sa for siden:

Noen som er skikkelig iherdig og som har vært på skitur der denne uken?

Jeg har gått endel uken før + sist helg og det var helt drømmeføre.
Tipper det er isete og hardt nå etter mildvær og regn og nå fryste løyper? Har sjekket føremelding og det står at det er preppet men hvor hardt er det egentlig?


#2

Maverick sa for siden:

Sjekk ut Østmarka-gruppene på Facebook, der meldes det jevnt og trutt. :jupp:


#3

Maverick sa for siden:

... men skal jeg basere meg på føret i kanten av Østmarka er det skøyter som er det beste alternativet. :gal:


#4

GinaK sa for siden:

Åh, så flott. FB gruppe, ja. Takk for tips.


#5

C3PO sa for siden:

Jeg var ute på onsdag før mildværet slo inn, og da var det drømmeforhold. I morgen skal minsten på skikurs på Skullerud, så jeg får vite mer da.


#6

GinaK sa for siden:

Takk, C3po. Hører gjerne hvordan det er. :)
Ser ut som at det kan komme snø i natt så da blir det uansett fint i morgen.
Nå er det kuldegrader men på nettsiden over Skullerudstua står det anbefalt klister... usikker på om jeg gidder å kline på klister for å gå litt i dag for så å måtte rense og bruke blå i morgen....


#7

Polyanna sa for siden:

Snakket med en som hadde gått fra like ved skjønnhaug skole i dag, og det hadde vært nydelig.


#8

GinaK sa for siden:

Ja, jeg har sett på den Facebooksiden som Maveric tipset om og det står at hovedløypene er frest opp og at det er drømmeforhold.
Blir tur i morgen. :)


#9

Addison sa for siden:

Yes, i morgen blir det tur!


#10

Lavender sa for siden:

Tur. 😀. Sjekker skiforeningen.no for grønne løyper, det er nylig oppkjørt.


#11

Miss Norway sa for siden:

Jeg gikk Tryvannområdet/Skjennungsstua +++ i dag, litt isete i nedrennene etterhvert men grovkornet bra i sporene. Men snødd masse nå!


#12

GinaK sa for siden:

Det ble lagt ut mange flotte bilder på den Østmarka-gruppen i går. Jeg kjenner visst etpar også. Nå er det heving av bollefoccacia så er det skitur og hjem til fersk hvetebakst etterpå.
Jeg gidder ikke gå så tidlig for når jeg går ut sånn ved 14 tiden så er alle med barn på vei hjem. ond :p


#13

C3PO sa for siden:

Beklager at jeg ikke fikk oppdatert i går. Datteren min syntes ikke det var noe særlig å gå rundt på Skullerud i går. Hun sa at det var veldig isete. Etter snøfallet i går, er det sikkert fint i dag.


#14

veobra sa for siden:

Hvordan er føret?


#15

Timar sa for siden:

Det er Jeg har hvertfall flott i Bærumsmarka!


#16

veobra sa for siden:

Jeg regner med at snøen som kom har hjulpet på så det ikke er så isete.


#17

Timar sa for siden:

Ja, det var flott i går, ikke noe is, og nå snør det enda mer. :hjerter:


#18

GinaK sa for siden:

Flott i Østmarka nå i kveld. Deilig med nysnø.


#19

apan sa for siden:

Det var flott. Jeg har ikke vært ute siden forrige mandag og kjenner at det trengs en tur igjen snart. Hvor er det, GinaK?


#20

Candy Darling sa for siden:

Helt VIDUNDERLIG rundt Tryvann/Frognerseteren i kveld. :hjerter: Tenk at jeg glemte lykten, så jeg bare måtte gå frem og tilbake i lysløypa igjen.


#21

GinaK sa for siden:

Jeg går ut fra Skulleruddumpa. Heter Sagstua.
Går på kvelden så det blir i lysløyper. Jeg ramlet så veldig første skituren min så jeg ble igrunn litt skremt om jeg hadde blitt skadet langt inni der. Hadde blåmerke fra hoften og langt nedover.
Derfor holder jeg meg litt sånn i nærheten av Skullerudstua.
I går gikk jeg til Grønmo, så en runde på anlegget på Skullerud og den lille runden rundt Rustadsaga. Var ute og gikk i 2 timer så følte jeg sååå flink. :ja:
Prøvde å gå litt videre fra Grønmo men jeg har briller og det dugget og iset og jeg så egentlig ikke så mye så jeg snudde.
Skal ta med en hodelykt men tror ikke jeg kommer til å gå langt innover i mørket. Jeg får så mange rare tanker... :cool: knirk

Og så er det merkelig nok så få jeg møter. Mange som trener fra Rustad Il men plutselig er det helt tomt i løypene. Som dere ser av bildet.
Jeg gikk ut 18.10 så det er rart at det ikke var flere ute..

Det kladdet litt under men greit nok. Helt nydelig nå altså. Gledings til mer snø i morgen. Jeg er vel den eneste som vil ha mer snø. :digger:


#22

Maverick sa for siden:

Jeg vil også ha mer snø! Og ski. Så kan jeg også gå i mørket fra Grønmo. :knegg:


#23

GinaK sa for siden:

Maverick, er det ikke egen p-plass ifm med turnhallen?
Det er helt stappfullt av biler på p-plassen ved Sagstua bestandig og i går var jeg så tidlig ute og da så jeg flere med små barn som gikk til bilene sine så jeg tipper de bruker den plassen å parkere på når de trener?
Er det ikke egen plass ved hallen? Jeg har ikke vært innpå der etter at hallen er bygget men vet at det har vært noe klaging med biler som kjører inn veien ved borettslagene.


#24

Maverick sa for siden:

Parkeringsplassen har plass til kanskje tjue biler, og det er et sabla styr faktisk, med de køene til og fra med mer eller mindre oppegående turnforeldre som alle kjører med hver sin unge og parkerer i våre smale gater. :gal: Sagstua-parkeringsplassen synes jeg aldri jeg har sett helt full jeg? :gruble:


#25

Addison sa for siden:

Gikk 15 km på glippeføre søndag, litt bedre på vannene, men der var det tendens til overvann. Gleder meg til neste tur med bedre føre! Det blir vel ikke i uken tror jeg, men mulig i helgen.


#26

C3PO sa for siden:

Jeg har samme turutgangspunkt som deg, GinaK. Var det lyktestolper fra Grønmo og innover?


#27

GinaK sa for siden:

Nei, kun lys til Grønmo. Det var derfor jeg gikk en sveip ekstra rundt Rustadsaga. Målte opp runden jeg gikk på mandag og det ble 11km på runden min.

Jeg har gått så mye på isen i Bunnefjorden med overvann og gått igjennom i min ungdom så jeg tør bare ikke å gå løyper over vann. Ihvertfall ikke foreløpig når det bare såvidt har vært kuldegrader. Og jeg går alene.

Trodde jeg skulle våkne opp til masse snø men det regner jo. :( Og så skal det bli kaldere. Skikkelig dumt, dette.


#28

C3PO sa for siden:

Takk, Gina!

Jeg skjønner deg når det gjelder vann. Jeg går minst mulig over vann. Hadde en skrekkopplevelse da jeg skulle krysse Maridalsvannet midt på dagen på en ukedag for mange år siden og fikk masse overvann på skiene. Jeg visste ikke hva det var, men har aldri gått så fort på ski.


#29

Lavender sa for siden:

Du får fine vær og føremeldinger hvis du følger Brunkollen på Facebook.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.