Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God håndkrem

#1

Frøy sa for siden:

Jeg er snart tom for håndkremen min her på kontoret og skulle hatt med en ny. Hva anbefaler der store orakelet her?


#2

Myria sa for siden:

Jeg har prøvd det meste og min favoritt er Boots Hand & nail cream (den uparfymerte, "for very dry skin"). Trekker godt inn i huden og er ikke fet, men gir myke hender.


#3

Tallulah sa for siden:

Hempkremen fra Bodyshop. Den er det tilbud på om dagen også.


#4

veobra sa for siden:

Jeg anbefaler L'occitaine sin. Lukter ikke så mye og er effektiv.


#5

celebelen sa for siden:

Mentholatum er god, synes jeg.


#6

Nera sa for siden:

Jeg synes Cosmica Intensive Care håndkrem er suverent best av alle jeg har prøvd. Den er uparfymert, og inneholder ikke stoffer som kan svi eller irritere. På andreplass har jeg Essex krem, som egentlig er en basic fuktighetskrem for hele kroppen.

Jeg har veldig tørre hender, og kan lett sprekke opp om vinteren.


#7

IzziCreo sa for siden:

L'Occitane. Den vanlige eller hvis du er veldig tørr gå for den hvite. Og ekstra, ekstra tørr mandeloljen. Den er suveren.


#8

Cauchy sa for siden:

Jeg liker godt Eucerin hand repair. Lukter lite og trekker godt inn.


#9

Morella sa for siden:

Rituals har veldig gode håndkremer.


#10

Stompa sa for siden:

Jeg har prøvd utallige, og har endt på Atrix. Den koster rundt 30 kroner på matbutikk, og er helt suveren. Trekker fort inn, gir godt med fuktighet uten å være klissete, og lukter diskret.

L'Occitane er den eneste håndkremen jeg har prøvd som jeg har fått utslett av. De er utrolig sterke!


#11

Isbjørn sa for siden:

I flere år har jeg jaktet på den perfekte håndkremen og jeg tror faktisk jeg har funnet den: O'Keefe's Working Hands. Selges på Europris og Coop Mega, muligens andre plasser også.



#13

Filifjonka sa for siden:

Fins det noe fra det merket som ikke lukter så mye?
:skeptisk:


#14

Nera sa for siden:

Nei, alt derfra er migrene på boks/tube, i hvert fall alt som skal smøres på huden og bli der. Jeg takler dusjsåpene, men der stopper det.


#15

Myria sa for siden:

Enig om L'Occitane-produktene (som forøvrig kommer fra mammas lille provencalske hjemby :elsker:). De lukter veldig sterkt og det er vanskelig for meg som har migrene. Jeg liker godt Verbena-produktene deres, som lukter litt sitronaktig, og det er noen produkter her og der som går greit, men mye blir rett og slett for sterkt. Kroppsprodukter som dusjsåpe kan godt lukte litt, men parfymerte håndkremer klarer jeg ikke.


#16

Isbjørn sa for siden:

Den jeg anbefaler lukter lite.


#17

Myria sa for siden:

Erfaringsmessig er selv produkter som andre mener lukter lite eller hvor det står "lett parfymert" som å dynke hendene med ren parfyme for meg. Siden hendene er såpass nært ansiktet kjenner jeg lukten hele tiden og får vondt i hodet, så jeg kan ikke bruke annet enn uparfymerte håndkremer. Jeg synes også at de virker bedre (parfyme tørker jo ut huden så det er kanskje noe med det).


#18

Drømmedama sa for siden:

Jeg har tørre hender og bruker mye håndkrem. Jeg elsker håndkremene til L'Occitane, men så liker jeg litt duft også. Reagerer på en del kremer(får lett eksem), men aldri derfra. Fikk forresten 8-hours håndkremen til E.Arden til jul, den funket også veldig godt. Ikke fullt så begeistret for den lukten, bare...


#19

Filifjonka sa for siden:

Migrene på boks, ja der sa du det. :)


#20

Isbjørn sa for siden:

Skjønner:) Lukten er ganske kjedelig og flat, virker ikkw som den er tilsatt noe for å lukte.


#21

MegaMie sa for siden:

Propoliscreme fra Forever Living.


#22

Fintdethei! sa for siden:

Biotherm sin synes jeg også er bra. Cosmica sin er nevnt også, ser jeg.


#23

veobra sa for siden:

Jeg synes ikke L'occitaine lukter så mye. Jeg reagerer også på andre lukter, men ikke denne. Den hamp fra Body Shop og eight hour synes jeg lukter så sterkt at jeg ikke orker bruke dem. Men vi reagerer jo ulikt.


#24

Normy sa for siden:

Jeg reagerer på parfyme (begynner å klø), men ikke på L'occitaine. Beste kremene jeg har hatt.


#25

Elise sa for siden:

Jeg synes også L'occitaine lukter noe voldsomt, og på meg svir den veldig i sprekkene oppå hendene. Jeg har fått den av folk som sier "denne lukter ingenting" så det er ikke forskjellige typer vi har prøvd heller.

Den eneste jeg klarer å bruke er Locobase Repair. Men den er så fet at jeg ikke føler at jeg kan ta på noe annet på ganske lenge. Og hvis jeg smører rett før jeg legger meg, klarer jeg ikke å slappe av og ligge slik jeg pleier å ligge. Jeg smurte nå for en halvtime siden, men bare oppå, sånn at jeg fortsatt kan skrive på pc-en. Med et tykt lag et par ganger om dagen blir sprekkene raskt bedre hos meg.

Forresten så tjuvlånte jeg en vanlig håndkrem på jobb her om dagen som var veldig ålreit. Lurer på om det kan ha vært DrGreve.


#26

Pamina sa for siden:

Clarins sin hand & nail er jeg veldig glad i, og så liker jeg godt Rituals sine kremer.


#27

safran sa for siden:

Denne trekker rett inn, og lukter nada. Favorittkremen min.


#28

Filifjonka sa for siden:

Enig, den Neutrogenaen er veldig god.



#30

trøtt sa for siden:

Neutrogena fungerer fint på ungens ekstremt tørre hender.


#31

Varta sa for siden:

Glycinello! Den kjennes helt ille ut når man først får den på, fet og fæl, og så vips, er alt borte og man har bare myke hender. Reddet meg etter en omgang hånd- fot- og munnsyke i fjor høst.

Hvis man tåler litt lukt er jeg ellers veldig glad i håndkremen til Dr Hauscka som man får på helsekost. Trekker fort inn og er veldig effektiv.


#32

GinaK sa for siden:

Jeg synes den lukter skikkelig mye og at den lukter pyton så liker den ikke.
Liker Clearins sin. Eldstemann får innimellom skikkelig tørre og røde hender (fordi han er dårlig på å bruke hansker) og etter en natt med Decubal så er de fine igjen.


#33

Ru sa for siden:

Om man synes L'Occitaine sine lukter, så er det ingen vits å oppgradere til Rituals i hvert fall. For de lukter i hvert fall ...

Shea butter håndkremen til L'Occ var overraskende god da jeg prøvde den i kaldt klima, vanligvis har jeg alltid droppet å kjøpe den nettopp pga. parfymeriet i de andre produktene deres. Jeg har en fra Oriflame på jobb, og det er noe skjit. Den tørker liksom ikke helt ordentlig inn. :gruble:

For mange år siden fikk jeg en skikkelig feit sak fra Mary Kay, den var veldig god når hånden allerede var full av sprekker og sår. Men den luktet mye, og dugde best oppå hånden, ikke inni.

Ikke mye anbefalinger å få herfra, ser jeg. Mest avbefalinger. Jeg leter fortsatt etter den perfekte. :nemlig:


#34

Hyacinth sa for siden:

Ru, den perfekte er beskrevet lenger oppe i tråden. :jupp:


#35

Nenne sa for siden:

Clarins hand & nail treatment er min favoritt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.