Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når kan man hilse på valpen?

#1

Cumulus sa for siden:

Hvor raskt etter fødselen kan man komme og hilse på hundevalper?


#2

Skilpadda sa for siden:

Nå lurte jeg fælt på hva slags hval det var snakk om. :haha:


#3

Charlie sa for siden:

Tror de fleste pleier å vente noen uker. Nyfødte hundevalper er skjøre, og det hender de dør (særlig den første uka eller så er vel da det gjerne skjer, at de ikke spiser ordentlig og den slags) så det er vel noe med å risikere stress (og bakterier) hos mor og barn. Det har vel også noe med å gjøre at nå skal mor og barn tilknyttes. Viktig for å få trygge hunder senere.


#4

Bobbelur sa for siden:

De fleste oppdrettere venter til valpene har minimum åpnet øynene. Det er ikke så interessant for de fleste å besøke valper som bare ligger i ro og sover eller kravler rundt og piper og leter etter puppen.

Mine venner som har litt oppdrett pleier å vente til valpene har blitt tre uker. Jeg vet ikke om det gjelder valpekjøpere også siden jeg pleier å være en del av sosialiseringsregimet med å være valpestativ til de små. :knegg:


#5

Pelen sa for siden:

Det er veldig stor forskjell på om de er f.eks. 3 eller 5 uker. Ved 5 uker begynner personliheten komme frem.


#6

Anne C sa for siden:

En to uker gammel valp er jo egentlig bare kjedelig å besøke. Det kommer jo litt an på tispa også. Jeg var så heldig at jeg fikk være valpevakt for 6 stykker når de var 2 og 4 uker, men jeg kjenner tispa så jeg fikk lov til å røre de. Jeg tror svigerinnen min venter til de er rundt 5-6 uker.


#7

Beckett sa for siden:

Vi fikk møte valpen vår da han var seks uker gammel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.