Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når iPad ikke lader

#1

Bluen sa for siden:

iPaden min har sluttet å la seg lade opp. :mumle: Ladeikonet/lynet oppe til høyre vises ikke lenger, men den kreker seg likevel opp til 2 % før den kneler igjen før jeg rekker å låse opp SIM-kortet. Reparatøren Eple-Tom sier at det neppe ee noe han kan gjøre, ettersom ladeporten er smidd inn i selve skallet på denne modellen. Den lar seg med andre ord ikke bytte ut. Jeg lurer på om det heller kan være batteriet som har røket - noen som har erfaring med er liknende forløp?


#2

Høst sa for siden:

Jeg har ikke erfaring med dette fra ipad, men det høres litt ut som en tidligere iphone jeg hadde - da hadde batteriet løsnet inni. Da kunne jeg "høre" eller merke det når jeg ristet forsiktig på den. Kan det være noe slikt? På iphone byttet de batteri og så funket det gull igjen. :)


#3

Bluen sa for siden:

Tusen takk for innspill! Synes det er merkelig at den flasher opp til akkurat 2 % gang på gang - aldri høyere, og den er bare operativ i få sekunder.


#4

meisje sa for siden:

Min svigermors var likedan, og på Eplehuset gav de den opp. Etter litt googling fant min kjære en måte å live den opp igjen på, som virket, skal jeg høre med han?


#5

vixen sa for siden:

Har du prøvd annen lader? Kan være dårlig kontakt inni og at det er kabelen eller laderen som er problemet. kan være støv eller skitt inni der også.


#6

Mex sa for siden:

Du lader med en Ipad lader?
Vi kom hjem fra en hyttetur hvor vi oppdaget at vi hadde byttet om noen ladere og at laderen vi brukte faktisk ikke var til en Ipad, men til en Ipod.


#7

veobra sa for siden:

Dette var problemet med en telefon hos oss. Den fikk en blås i kontakten for å fjerne støv og så ble den ladet med en mer effektiv lader.


#8

Bluen sa for siden:

Har prøvd en håndfull ulike ladere, ja, og det er eksakt det samme forløpet med alle. Opp til 2 %, og så helt svart igjen.


#9

Bluen sa for siden:

Ja takk, veldig gjerne!


#10

Juste sa for siden:

Har du prøvd en full reboot? Hold Home+Power knappen inne til Apple-logoen kommer opp. Funker ikke det så er jeg nok redd det er batteriet ja.


#11

Bluen sa for siden:

Prøvde dette nå, og symbolet for «trenger lading» dukker opp etter en lang stund. Apple-logoen vises iblant når den ligger på lading og er på vei opp til sine 2 maks-prosent.

EpleTom vil ikke ta i den (og han bytter visst ikke batteri på iPad uansett), men henviser til Eplehuset. Paden er 2 år gammel, og på jobbutstyr er det visst bare 1 års garanti.


#12

Bluen sa for siden:

Har nå holdt disse knappene inne i evigheter, og da kommer det opp et bilde som ber meg koble til iTunes. Så lenge padden er på lading, kan visst dette bildet stå aldri så lenge. Har det noe for seg å prøve dette?


#13

mkj sa for siden:

Har du prøvd å lade den opp avslått, det funket på min gamle iPhone


#14

Bluen sa for siden:

Den er grundig avslått, ja, ettersom den er død. :humre: Den lever bare i 3-4 sekunder.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.