Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

iPhone X og knusbarhet

#1

Joika sa for siden:

Er det noen som har god greie på iPhone her som kan si noe om den nye iPhonen og knusbarhet? Jeg har knust en del iPhoner, men har hatt Samsung de siste årene med bra suksess. Jeg har ikke knust den! Den siste jeg har hatt er S7 med Gorillaglass. Lurer på om glasset på den nye iPhonen kan måle seg med denne. Noen som vet? :)


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg har hatt iPhone de siste 6-7 årene og jeg har tilgode å knuse skjermen. Ungene mine har hatt iPhone en del år de også, og de har heller ikke knust dem. Jeg vet ikke helt hva vi (ikke gjør) som klarer å ha intakte telefoner, men vår erfaring er at også iPhoner tåler en del.

Og derfor antar jeg at det også gjelder iPhone X.

Jeg fikk ny Iphone 8 rett før jul på jobben. Da fulgte det med et slags plastdeksel som jeg måtte feste oppå skjermen, og som skulle gjøre at det skal bli enda vanskeligere å knuse den. På jobben var jeg visstnok pliktig å feste på dette dekselet hvis jeg skulle ønske å få erstattet telefonen hvis den "gikk i stykker". Jeg har altså klart meg uten slikt før, men det kan kanskje være en idé?


#3

Mex sa for siden:

Hva slags deksel er det da Tjorven?
(innser at jeg kanskje burde hatt et nytt deksel..)


#4

Tjorven sa for siden:

Det er vel ikke egentlig et deksel, men heller en slags film. Den er som en veldig tynn glassplate, og den festet seg på skjermen helt av seg selv (uten at jeg vet hva som brukes som festemiddel). Jeg trodde den var for tykk og at det kom til å bli vanskelig å få trykket på skjermen, men den fungerer helt brillefint.


#5

Molly sa for siden:

Det er Tempered glass, tenker jeg. Fungerer helt strålende. Jeg kjøper mengder av disse for en slikk og ingenting på ebay, bytter på telefonene til ungene hver gang de har knust dem.


#6

Karamell sa for siden:

Jeg har iPhone 10, eller X om du vil, og både den og 8-ern har glassplate bak, som støtter trådløs lading. Den er nok lettere å knuse enn iPhone 6 og 7 som har en metallplate bak.

Jeg har deksel bak og sånn glassplate foran nå.


#7

Joika sa for siden:

Tror jeg kjøper Samsung S9. Ser den kommer snart. :hyper:

Ser iPhonen ikke støtter headphone jack. Det er jo mildt sagt IDIOTISK. :lol: Jeg styrer nok unna.


#8

Karamell sa for siden:

Sønnen min (15) kjøpte faktisk iPhone 7 nylig fordi han fikk masse mer gb til samme pris som 8-ern vill gitt i den minste størrelsen. Sammen med selgeren gikk han gjennom alle telefonens specs og sammenlignet på 8-ern (som han jo egentlig ville ha siden han ikke fikk 10-er). Det viste seg at 7-ern har bedre batterikapasitet enn 8-ern, så sammen med mindre knusbarhet, mye mer gb og bedre batteri så valgte han 7-ern. :sjokk:


#9

Maverick sa for siden:

Jeg klarte helt fint å knuse iPhone-glass (dog ikke på X) selv med sånn ekstraglass utapå. :jupp:


#10

Charlie sa for siden:

iphonen ble lettere knusbar etter 6-eren, fordi da trakk de glasset helt ut i kanten av telefonen. Sånn sett er Iphone 5SE en strålende telefon, fordi den er 6-er i 5-er innpakning. Ene barnet har den.

Det er et paradoks at en telefon som prises for å være tynn og ha et flott design må ha deksler både foran og bak for å overleve normal bruk - og at sluttbruker betaler ekstra for det. :knegg:


#11

Joika sa for siden:

Ja, etter å ha kikket nærmere på den så har jeg bestemt meg for at jeg skal ha en ny Samsung. Apple kjører for mye sært opplegg. Jeg burde ha skjønt det allerede når jeg fikk min nye laptop med kun to USB-3 porter. :rofl:


#12

GydaG sa for siden:

Jeg var innmari skeptisk til iPhone når det plutselig ble vrient med ørepropper, men det viser seg jo at det er en helt uproblematisk greie, for det er jo hundre ganger bedre med trådløse propper.
De eneste gangene jeg bruker lightning-øreproppene (for ja, det følger jo med i pakka) er når de trådløse ligger på et lurt sted.

Og så er jeg også storforbruker av herdet glass-beskyttere, kjøper i bøtter og spann på eBay til alle tlf våre. Også til iPadene, funker brillefint!

Og så elsker jeg 10ern min da. :cool:


#13

Joika sa for siden:

Jeg har aldri brukt noe sånt på min telefon og den er nå 2,5 år gammel og har ikke en skramme. :niks:

Jeg vil også ha mulighet til headphone jack. Ikke bare pga headset, men også fordi jeg bruker den til å koble til anlegg på hytta etc. Kjøper bare ikke telefon uten den muligheten og gidder ikke adapterknøl.


#14

Skilpadda sa for siden:

Jeg bruker ikke noe beskyttelse på iphonen min (jeg pirket til og med av glassbeskytteren som jeg fikk på jobbtelefonen på gamlejobben), for jeg liker den bedre uten. Og jeg har hverken knust eller skrapet en telefon på mange år. Så det har i alle fall ikke bare sammenheng med telefonmerket om man knuser dem eller ikke.


#15

Maverick sa for siden:

:snurt:


#16

Joika sa for siden:

Tipper Skilpadda lever livet polstret og limt fast i en stressless eller noe. :nemlig:


#17

Skilpadda sa for siden:

Såklart. Men såpass må man da kunne kreve av en iphoneeier!


#18

Fintdethei! sa for siden:

Stresslessen leveres vel sammen med iPhonen?


#19

Maverick sa for siden:

Bare til de som faktisk leser hele kontrakten før de signerer hos Apple.


#20

Karamell sa for siden:

:rofl: Det er nok kun Skilpadda i hele verden. :D :nemlig:


#21

Tante Sofie sa for siden:

Eg skulle virkelig ønske at mine iphonar knustes enklare, for eg vil gjerne ha ny snart ... #ilandsproblem


#22

Niobe sa for siden:

Jeg tror de må ha blitt mer solide? Iphone 4 knuste jeg skjermen på to ganger. Og etter det har jeg hatt 5'er og 6'er uten å knuse skjermen en eneste gang. Og begge de har jeg hatt noe lenger enn jeg hadde 4. Jeg tror absolutt ikke de har gått i bakken færre ganger.


#23

Joika sa for siden:

Jeg ga opp ved 4 Niobe. Godt å høre at det er håp!


#24

Karamell sa for siden:

Ja, tror og de er mer solide nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.