Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg kan ikke fordra homeparties

#1

*HH* sa for siden:

Eller hva det nå enn heter.

Jeg er så lei av å bli bedt på diverse homeparties :rolleyes: Innimellom strømmer det på med tekstmeldinger om diverse parties. Jeg svarer alltid nei, men det virker ikke som noen tar et hint. Nå kommer det jammen meg invitasjoner gjennom Facebook også.

Er det bare meg som ikke kan fordra disse tilstelningene? Føler meg som en skikkelig særing som aldri møter opp :humre:


#2

jolie sa for siden:

Jeg har aldri vært på et, så jeg aner ikke hva jeg evt går glipp av nysgjerrig


#3

Heiko sa for siden:

Jeg blir aldri invitert på homeparties. Enten er det noe galt med meg, eller så driver ikke mine venner og bekjente med den type fritidsaktiviteter.


#4

Canisa sa for siden:

:dulte:


#5

Inagh sa for siden:

Det kommer an på humøret mitt, og ikke minst på hva slags hompeparty det er, hvorvidt jeg gidder å gå eller ei.

Sminke og pyntedilldall til huset interesserer meg midt bak ryggen, så slike homeparties går jeg aldri på. Er det hyggelige folk som kommer på et Tupperware-party hender det jeg går. Det kan også være, om jeg ikke er blakk, at jeg møter opp på parties hvor de selger klær, men ikke undertøy, det gidder jeg ikke. Innimellom er det ok å gå på smykkeparties, men da heller kan jeg ikke være blakk.

Jeg ville ikke blitt sett død engang på et homeparty hvor formålet er å selge sexleketøy og sexy undertøy... : prippen:

Generelt misliker jeg det aldri så lille kjøpepresset du blir utsatt for, da vertinnnen gjerne får gave ut i fra hvor mye som er solgt...


#6

Snippa sa for siden:

Når du har sagt nei til alt i ca 8 år, tar det slutt :erfaren:
Det er uhorvelig kjedelige greier!


#7

Bequita sa for siden:

Det høres slitsomt ut. Kanskje du må svare litt bryskere? Jeg blir heldigvis ikke bedt på sånne ting.


#8

Morella sa for siden:

Kunne ønske jeg ble bedt på flere :knegg:


#9

Frantzen sa for siden:

Tupperware-partys går jeg på hvis jeg har penger å bruke. Ellers er det lite jeg syns er interessant og det å være alene med barn er en fenomenal unnskyldning til å takke nei :knegg:

(er heldigvis sjelden det er noen partyer som helst her i området)


#10

Tussa sa for siden:

Eg går ikkje på slikt og blir forresten ikkje spurt heller lengre. :knegg: Det er over mi fatteevne at kjerringar kan sitte i januar og bestille verandalykter til en fin sommarkveld.


#11

*HH* sa for siden:

Jeg burde sikkert si rett ut at jeg ikke liker det, men jeg har visst litt tungt for å si det.

Godt å se at det ikke bare er meg som ikke er interessert i det.


#12

Libra sa for siden:

I mange år var det så alt for mange slike tilstelninger og invitasjoner i fleng. Det ble rett og slett slitsomt. Hadde liksom ikke samvittighet til å si nei til alt, så det ble jo en del ting man møtte opp på. Men, i dag tok jeg meg i å tenke at det var da alt for lenge siden sist. Faktisk flere år siden, og at jeg faktisk kunne ha tenkt meg en liten oppdatering på hva Tupperware selger for tiden:o . Men, nå er det ingen i min omgangskrets som har slike party lengere.


#13

Snippa sa for siden:

Jeg må bare si at jeg har virkelig store problemer med å se hva som er så fantastisk med overprisa plastbokser :vetikke:


#14

jane sa for siden:

Homeparties er virkelig ikke noe for meg. Har vært på det en gang, og det var nok for meg. Så mye pjatt og fjolleri.

Får så og si aldri sånne invitasjoner lenger heller. Folk har nok fattet at jeg er uinteressert i den slags. :knegg:


#15

*HH* sa for siden:

Jeg lurer også på hva som er så fantastisk med det :nemlig:

Både min mor, svigermor og svigerinne har en del Tupperware, syntes ikke det er noe spesielt med det. De selger jo tilogmed lignende på Nille, for et(en?) slikk og ingenting


#16

Bokormen sa for siden:

Jeg har kun vært på et par homeparties, og hadde det riktig hyggelig. Mens de andre noterte ned sine pliktkjøp på diverse lister, satt jeg og koste meg med kaffe og gode kaker som vertinnen hadde satt fram. :knegg:


#17

Kirsebær sa for siden:

Jeg kan heller ikke fordra slike ting.

Da bestevenninnen min ba meg med på et slikt party med sexleketøy i fjor var jeg sikker på at hun hadde røyka et eller annet ulovlig.


#18

Frantzen sa for siden:

:knegg:
På jobben min gikk det for noen år siden nærmest sport i å fortelle hva de hadde kjøpt på et slikt homeparty en av kollegene mine holdt. Jeg var igrunnen glad det ikke passet å være med på det (hadde nok uansett takket nei...)


#19

Fruktflua sa for siden:

Jeg fordrar heller ikke denslags. :niks:


#20

lille my sa for siden:

En og annen gang kan jeg syns det er OK å gå på party. Me spørs hvilket party det er.
Var på aloveraparty,det var ganske interessant:) .


#21

pippimamma sa for siden:

Det er sjelden det er noen i vennekrets/familie som holder homeparties lenger. Var i Tupperwareparty nå for litt siden, men ellers er det stille. Selv har jeg aldri homeparties, men om noen ber meg og jeg har tid, så går jeg. Mest pga det sosiale, det er jo venner som innviterer meg.

Men som sagt, det er stille på homeparties-fronten. Kan ikke si det er et stort savn.


#22

Che sa for siden:

Jeg har to venninner som er aktive på denne homeparty-greia. Jeg har vært på mye - med to formål: treffe andre kjentfolk jeg treffer sjelden og spise kake enkel

Resten av de jeg har noe med å gjøre holder ikke på med homeparties.


#23

MorStine sa for siden:

Er vel litt rar jeg da, som er homepartykonsulent... Men jeg har alltid likt slike paryer, liker det sosiale ved det.

Libra: Send meg en pm, så skal jeg sende deg en katalog for hva vi selger for tiden;)

Har så mange bra argumenter for Tupperware, men tviler på at dette er rette tråden for å reklamere;)


#24

Honda sa for siden:

Samme her:ja:


#25

Toffskij sa for siden:

Jeg synes vennskap og salg er en ufyselig og beklemmende kombinasjon. Heldigvis har jeg stort sett likesinnede venner, så jeg slipper å bli invitert.


#26

Nenne sa for siden:

Jeg er en enkel sjel jeg og synes det kan være litt koselig med sånne parties. :blånn:


#27

pippimamma sa for siden:

Produktene til Tupperware er suverene. :ja:

Som du sier, så er det nettopp det sosiale som gjør at det er koselig å gå på flere av homepartiene. Tupperwareparty er de som er mest nyttige, føler jeg. Selv om jeg prøver å ikke kjøpe mer enn jeg vet at jeg kommer til å bruke. Også er det evighetsgaranti!

Ok, da reklamerte jeg litt istedenfor deg.;)


#28

tink sa for siden:

Jeg også. Ikke så ofte jeg blir invitert ut på deilig kake og slarv, så jeg hiver meg gjerne på både cacas og tupperware. Men det er ikke alltid jeg handler da. De der cacaskremene synes jeg ikke smaker godt nemlig.


#29

Røverdatter sa for siden:

Jeg syns det er litt koselig å bli invitert bort, jeg. Sminke og sånt er kjedelig, men Tupperware er gøy. :handlegal: Synd jeg aldri blir invitert på homeparties lenger. Det har stilnet helt med sånt i min vennekrets.


#30

Mamma Rosa sa for siden:

Skulle ikke du komme på dildoparty da HH?:eek:


#31

*HH* sa for siden:

:humre: Det er i så fall unntaket, har egentlig ikke tenkt på det som i samme sjanger som andre parties.

Ellers så syntes jeg det er mye hyggeligere med en venninnekveld uten salg av diverse plastbokser og barneklær i alle farger og former.


#32

Skilpadda sa for siden:

Jeg har aldri blitt invitert på noe slikt (og er veldig godt fornøyd med det), så det er nok noe alvorlig galt med oss begge. :dulte: (Kanskje vi skulle starte en klubb? :D)


#33

anakonda sa for siden:

Jeg har vært på sånn greie for ørten år siden, likte det ikke. Siden har jeg blitt spart for invitasjoner. Heldigvis.


#34

Angelique sa for siden:

Jeg liker ikke homeparties jeg heller

Det pussige er at jeg ringte akkurat envenninne på morgenkvisten i dag og ble invitert i et imorgen ....

Tror neppe jeg kommer til å dra.
Syntes det lett blir kjøpepress på homeparties


#35

Magnolia sa for siden:

Enig med denne. Min partygale venninne har gitt seg - kanskje hun syntes at hun hadde utnyttet bekjentskapskretsen sin nok :blunke:

Og så liker jeg å selv kunne bestemme om jeg vil gå eller ikke. I sommer var jeg i utdrikningslag, og der kom det plutselig en dildoselgende dame som skulle ha party for oss :eek: Det er jo alltid et visst kjøpepress på parties (selv om selgerene sier at det er HELT frivillig. Jada.), og jeg mislikte å plutselig bli plassert i en shoppesituasjon jeg ikke var foeberedt for. Og etter å ha smådrukket en hel dag, forsvinner jo mye av sperrene man har i edru tilstand. Hei hvor det går, klart man trenger vaginakuler (man har jo tross alt født!) og massasjeolje! Shoppe, shoppe!


#36

Dixie Diner sa for siden:

Jeg HATER også homeparties! Det eneste jeg liker innen homeparties er Cacas og Alpnaering (krydder og mat) fordi jeg interesser meg veldig for baking og matlaging og synes krydderne fra Alpnaering er fantastiske. Men Tupperware og annet dritt kan jeg styre meg for, takker ALLTID nei til slikt.


#37

nolo sa for siden:

Rørende enig.:nemlig:

En god venninne har blitt konsulent for en hudpleieserie, og jeg har kjøpt noe av henne for å være grei, men jeg syns misjoneringen er beklemmende. For noen uker siden hadde hun(konsulentvenninnen min) ringt en annen venninne av meg, som konsulentvenninnen har et mer perifert forhold til, og denne hadde blitt glad, og sagt at det var koselig å høre fra henne igjen. "Ja, jeg ringer altfor sjelden til kundene mine, jeg skal bli bedre å følge opp." Unødvendig å si at hun som fikk telefonen ble en smule satt ut?


#38

Guava sa for siden:

Jeg har et ambivalent forhold til homeparties.
Jeg synes det er koselig å bli invitert. Det virker som om terskelen for å invitere naboer osv. er lavere når det er snakk om homeparties. Man har på en måte en unnskyldning for å invitere litt bredt.

Hvis jeg blir invitert understreker jeg alltid at jeg mest sannsynlig ikke kommer til å kjøpe noe. Jeg er nesten aldri interessert i produktene som selges.

Tupperware, Oriflame, Cacas og lignende synes jeg det er helt OK å gå på, men jeg synes "hallelujastemningen" kan bli litt voldsomt i lovprisningen av plastbokser og billige kremer. Nesten så jeg kunne hatt lyst til å skrevet oppgave om emnet :humre:

Jeg liker ikke Mary Kay-konseptet og takker konsekvent nei til slike party.

Aloeveraparty orker jeg heller ikke gå på mer. Jeg er nok for kritisk anlagt :knegg:

Dildoparty har jeg aldri vært invitert til. Jeg tror folk unngår å invitere meg på sånt :knegg:


#39

Divine sa for siden:

Jeg signerer hvert ord du skriver, Fnatten, men jeg ble litt nysgjerrig på hvorfor hva det er med MK-konseptet du har problemer med. JEG har problemer med det fordi jeg har oversatt retningslinjene for konsultene deres og lest svart på hvitt hvilke metoder de benytter seg av. Fysjom.


#40

Ru sa for siden:

Og når man har glemt igjen et eller annet av rester i kjøleskapet, så er det VELDIG greit at boksen er fra Nille og kostet 2,50; da kan man nemlig bare pælme hele sulamitten. :erfaren:
De fra TW koster jo flesk!

Jeg har vært med på litt av hvert av partygreier, fordi jeg har noen kusiner som driver med det. Jeg er med for å være snill og grei, og spise kake seff.


#41

annemede sa for siden:

Jeg har ingen venninner som er aktive innen homeparte, men jeg deltar for å treffe kjente, og for å spise melkeholdige matvarer. Jeg synes det er koselig. TW har jeg kjøpt litt av, de silikonformene og bakeunderlaget var/er genialt til glutenfri baking.


#42

Dixie Diner sa for siden:

Ja, jeg kjøper store sett med plastbokser fra Nille og Europris, og de er faktisk like gode spør dere meg. Har hatt noen av dem i hele 3 år, og de funker like fint etter masse maskinoppvask, frysing og diverse. Gidder ikke å bruke 5 ganger så mye på plast fra TW.
TW har jo andre ting som er interessante da, men jeg har ikke hatt det store behovet enda.


#43

Kaprifol sa for siden:

Akkurat dette gjør at homeparty kan være moro synes jeg. Det er årevis siden en venninne av meg ordnet Tupperwareparty, og da måtte vi holde oss i skinnet for ikke å brøle av latter innimellom. Etter at selgeren hadde gått satt vi fnisende igjen og fjollet om alt det artige som var lovprist. Jeg kjøpte et bakeunderlag, og har i grunnen ikke behov for mer Tupperware enn det såvidt meg bekjent.


#44

Plipp sa for siden:

Jeg har vært på et Tupperwareparty en gang og ble bare sittende og fnise og si veldig "ååå" og "jøss" for å liksom være med :fnis:

Ellers er det ikke helt min greie nei!
På et dildoparty tror jeg at jeg ville følt meg veldig beklemt egentlig. Det samme med sexy undertøy.


#45

Dixie Diner sa for siden:

Jeg var på et dildoparty i fjor, i et utdrikningslag. Synes egentlig det var ganske morsomt. Og ja, jeg handlet.


#46

Guava sa for siden:

Det er flere ting jeg ikke liker i MK.

Det første er kombinasjonen av amerikansk overklassereligiøsitet og salg.
Dette er ikke like synlig i Norge som det er i USA, men leser man om Mary Kay og filosofien bak så skinner det tydelig gjennom. Jeg har opplevd at selgere har brukt denne typen salgsargumenter i forhold til meg fordi jeg er kristen og det blir jeg kvalm av. Mary Kay, som satte Gud høyest må jo stå bak gode produkter.. Nei sånt synes jeg blir ekkelt.

Dessuten synes jeg det med de veldige skjemaene osv og den individuelle veiledningen blir for mye av det gode i forhold til salgspress.

Jeg kjenner godt folk høyt oppe i MK i USA og de ser vel på meg som et uttrykk for norsk jantelov når jeg ikke lovpriser den fine rosa Mary Kay-mercedesen de har fått bruke den tiden de selger mest.


#47

Kirsebær sa for siden:

Og når vi er inne på temaet fikk jeg nettopp en melding av en bekjent om å komme på Party denne uka.

Ikke denne Kirsebæra nei! :skuffet:


#48

Noba sa for siden:

Homeparties har jeg et rimelig avslappa forhold til siden jeg svært sjelden inviteres på sånt. De gangene jeg har vært på det har det vært mest for det sosiale, men jeg har da handla litt og


#49

Nabbe sa for siden:

Det går fint å glemme kjøttdeig i fem uker i en TW-boks (stekt kjøttdeig altså), det var to små muggflekker på det, da gubben tok den ut.

...mannen min var alene hjemme i fem uker i sommer...


#50

Sokk sa for siden:

Men de fra Nille går i stykker, mens Tupperware holder i årevis. :nemlig: (Fra et miljøperspektiv er det best å kjøpe sånt som ikke går i stykker, hvis man er interessert i sånt.)

Når det er sagt har jeg faktisk aldri vært på homeparty, verken for TW eller noe annet. Og jeg eier bare noen få påleggsbokser og pinneis-sett. Og bokseåpneren! Den er fantastisk! Noen burde i grunnen invitere meg på homeparty. :skeptisk:


#51

*HH* sa for siden:

Jeg har nå hatt noen slike Nille bokser helt fra 2002, ikke noe galt med de boksene.


#52

Fibi sa for siden:

Med verdens beste demonstratør! :nemlig:

Dildoparty er jo morsomt da. :jupp:


#53

Line* sa for siden:

:dulte:

En fest med jentene, samt et party i samme slengen, er da bare hyggelig.

Men jeg kan dy meg for mye av det som blir beskrevet her også, ja. :nemlig:


#54

MorStine sa for siden:

Hvorfor ikke holde ett party selv, så får du flotte produkter gratis også!
kommer jeg, om du bor på østlandet;)


#55

Muad'Dib sa for siden:

Oversettere har mange gleder ! Har selv oversatt en T5C-brosjyre i sin tid. Da det hele ramlet satt jeg og ventet på besøk fra Økokrim i flere uker. :neglebit:


#56

Milfrid sa for siden:

Fri og bevar meg for for tupperware og grønnsåpe og den type ting, men jeg ELSKER Greenhouse-selskap. Vel å merke sammen med noen få gode venner. Det er fine klær, og helt perfekt å få prøvd dem i normalt lys, med normale speil, og ikke minst sammen med gode venner som kan si ærlig i fra om man kler eller ikke kler det man prøver :nemlig: . En så utrolig mye mer behagelig måte å kjøpe klær på, enn en stressa ettermiddag inn og ut av trange prøverom.


#57

Sulla sa for siden:

Jeg syntes homeparties er gøy jeg. Får inspirasjon og møter kjentfolk. Man må ikke handle, er lov å tenke seg om to ganger før man eventuelt bestiller noe man kanskje ikke trenger.
Det pleier iallefall jeg å si til kundene jeg har på tw-partyer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.