Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Krølle hår: Produkter for bedre hold?

#1

IzziCreo sa for siden:

Jeg skal krølle håret til 10.klassingen før ballet og hun har i utgangspunktet et hår som ikke krølles lett. Er det noen produkter som gjør at de holder bedre? Tenker ikke spesielt dyre produkter, hvis mulig.


#2

Camomilla sa for siden:

Tja , jeg bruker produkter for krøllete hår, vet ikke om de holder på hår som skal krølles.
Kerastase, ikke det billigste, eller Martin. God pris og holder godt n
Men du, huske å ikke ha rent/nyvasket hår.....



#4

My sa for siden:

Takk fot tips Lavender, jeg har også ei jente som liker å få krøllet håret sitt når hun pynter seg, men der håret er glatt igjen nesten før hun kommer seg ut døra. Har prøvd en annen spray som ikke gjorde noen forskjell, men da kan jeg skaffe denne til nyttårsballet neste uke. Tips om ikke nyvasket hår skal jeg også huske på. :noterer:


#5

Bloppy sa for siden:

Ikke ha nyvasket hår, bruk gjerne en saltvannspray eller skum el. Noe som gjør håret litt trått. Krøll og spray umiddelbart hver krøll mens den fortsatt er varm. Hold krøllen litt i hånden til den blir litt avkjølt før du slipper den.

Det er min oppskrift på snuppas hår. :nemlig: Hun har tykt men veldig glatt hår.


#6

IzziCreo sa for siden:

Takk for tips! Rekker ikke å få kjøpt KMS, men tror faktisk jeg kan ha noe varmebeskyttende spray i skapet, kanskje Redken, dog må den være høngammel... Hun har ikke vasket det på noen dager så det blir nok bra. Skal spraye krøllene med en gang :nikker:


#7

Elisabet sa for siden:

Min 10.klassing var hos ei som er frisør på fredagen for å pynte seg til ballet og krølle håret som egentlig er umulig å krølle. Håret vasket vi skikkelig dagen før. Ikke vaske håret samme dag som det skal krølles. Så hadde hun først på masse saltvanns spray i håret og tørket håret med en føner etterpå. Så hadde hun noe spray greier i håret underveis som gjør håret mye tråere sånn at krøllene skal sitte. Fås sikkert hos frisør.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.