Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken iPhone?

#1

amo sa for siden:

Jeg har en 7 nå, men tenker å bytte. Ny til meg og sønnen arver.
Hvilken anbefaler dere? 8,9 eller x?


#2

nokon sa for siden:

9 finst ikkje.

Eg gjekk frå sliten 6 til 8, og synest den har alt det eg satte pris på i den gamle. X er vel meir revolusjonerande og ny. Det einaste som irriterer meg med 8 er at den mangler seperat uttak til høretelefoner. Eg kan ikkje både høyre på musikk og lade og må enten skaffe trådlaust headset eller ladeplate.


#3

Che sa for siden:

Jeg har og 8. Gikk fra 6. Har ladeplate fra IKEA (på jobb) lader utmerket og en ting mindre å passe på. At den ikke har jackplugginngang er irriterende. Mest fordi jeg ser for meg at jeg må kjøpe overganger hyppig....


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg endte opp med å bestille en 8'er da min gamle 6'er tok kvelden. Jeg må innrømme at det ikke var et ekstremt gjennomtenkt valg, men jeg synes rett og slett at X var for dyr til at jeg turte å spørre om den.

Jeg synes det er uproblematisk at den ikke har jackplugginngang. På jobben har jeg trådløst headsett og hjemme bruker jeg ørepluggene svært lite.


#5

Hyacinth sa for siden:

Jeg har en iPhone x, og jeg hadde aldri i verden betalt den summen for en mobil. Jeg har vunnet min. Den er ikke verdt pengene. Utseendemessig og funksjonelt er den ikke særlig annerledes enn andre iphoner overhodet. Den har større skjerm enn de andre, det liker jeg godt. Men ellers er den en overpriset dings, jeg fatter ikke at noen vurderer det engang. Jeg vurderte å selge min, men siden min gamle fusket, endte jeg med å beholde den. Men jeg fikk en mandagsutgave, etter to uker var den fancy retinaskjermen svart og nå har jge ingen telefon enn så lenge. :sur:


#6

Neket sa for siden:

Jeg hadde valgt 8 plus.

Jeg har 7 plus nå, og liker størrelsen veldig godt. Jeg syns også X er for dyr.


#7

Nenne sa for siden:

Jeg fikk en 8 i går og synes den er grei størrekse på. 8s er for stor synes jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.