Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Om Pensjonistpartiet og redselen for at de skal avgå før de må gå av (bt.no)

#1

Ru sa for siden:

Jeg lo godt når jeg fant dette innlegget på et nettmøte med Pensjonistpartiet i Bergen:

Den godeste representanten tok seg nå i hvert fall tid til å svare. :rofl:


#2

Harriet Vane sa for siden:

:rofl:

Jaja. Alle kan jo få en taksten i hodet. Man vet jo aldri.


#3

Ru sa for siden:

Det var en fin en lenger nede også; om han hadde vært i krigen. :knegg:

:mumle: Men mitt spm. vil han ikke svare på nei. Det er fordi de kommer dårlig ut om han sier hva de mener om den saken. :Feigejævel:


#4

Harriet Vane sa for siden:

Apropos gamle gale menn i Pensjonistpartiet:

Erik Gjems-Onstad er en høyt dekorert motstandsmann fra andre verdenskrig. Han stod bak MILORG i Trøndelag.

Erik Gjems-Onstad ble innvalgt på Stortinget for Anders Langes Parti (ALP) fra Akershus i 1973 som partiformannen Anders Langes daværende «nestkommanderende». Han ble imidlertid ekskludert fra partiet i 1976 da han anbefalte velgerne å stemme på Høyre ved stortingsvalget i 1977 fordi ALP likevel ville få for liten oppslutning.

Siden har Erik Gjems-Onstad gjort seg bemerket som forsvarsadvokat for flere fremtredende norske «fedrelandsvenner» og «patrioter», det vil si høyreradikale og profilerte motstandere av innvandring. Erik Gjems-Onstad har dessuten fremmet en rekke klager på vegne av personer med tilknytning til det ny-nazistiske miljøet i Norge. Han var tidligere også en markant talsperson for apartheid-regimet i Sør-Afrika. Han har dessuten i en årrekke vært aktiv med debattartikler i flere aviser og tidsskrifter. Han har også utgitt flere bøker og publikasjoner, deriblant bladet Nytt og kommentarer som startet i 1984.

Den tidligere høyesterettsadvokaten er medlem av både Folkebevegelsen mot innvandring (FMI) og Pensjonistpartiet (PP), og selv ser han ingen motsetning mellom FMI og PP. Ved kommunevalget i 2007 er han listetopp for Pensjonistpartiet i Asker.
I august 2007 utalte han under en valgdebatt sendt i radioprogrammet NRK Østlandssendingen at «Norge er nordmenns fedreland. Nordmenn er en nasjon innen den hvite rase. Mange tør ikke si det, men det er realiteten». I innslaget framstilte han Pensjonistpartiet som det mest innvandringskritiske partiet i landet. Pensjonistpartiets leder truet straks med eksklusjon [1].


#5

Ru sa for siden:

:dåne:


#6

Harriet Vane sa for siden:

Slike gutter det vil gamle Norge ha. :dåne:


#7

LilleLeo sa for siden:

:lol: Utrolig bra!


#8

*HH* sa for siden:

:humre:

Over til Mims innlegg, er det mulig? :dåne:


#9

Nenne sa for siden:

:humre:


#10

Harriet Vane sa for siden:

Ja, jeg undrer meg jo over at noen kan stemme Frp, men at noen kan stemme PP? :vetikke:

Det er i hvertfall en gjeng jeg oppfatter som gamle, gjerrige, gretne grinebitere som bare tenker på gamle folks beste. Jeg serverte på årsmøtet til PP i Bergen for noen år siden, og herrejemini for en gjeng. Så mye edder og galle de spøy ut av seg?! De virket som de HATET folk som var yngre enn seg, barnefamilier, arbeidstakere, arbeidsløse, innvandrere, barn...:herregud:

Det var helt JÆVLIG å høre på. Måtte de aldri få sykehjemsplass. :ganner: Og får de en, håper jeg de blir pleiet av kjærlige svarte mannehender som henger fast på en svær etiopisk mann med digert hvitt smil som heter Mbele Mbokoboko :knegg:


#11

MsM sa for siden:

:fnis:


#12

Pastill sa for siden:

:fnise: Håper han har litt selvironi da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.