Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beholdere til papp og plast

#1

Pelen sa for siden:

På vår hytte er det kildesortering (og for så vidt hjemme også). Vi har et utrymme ved siden av kjølskapet som ikke er så stort som nå brukes til å sortere plast og papp (melkekartonger, mindre emballasje etc). Nå er det bare to plastposer som står der og det ser rimelig stygt ut. Kan du anbefale en løsning som ser ok ut og som er praktisk?


#2

Ru sa for siden:

Vi har brukt søppelbøtter fra Ikea, Rationell. Det ser ut til at de har endret litt på det siden vi kjøpte vår; vi har i hvert fall en utrekkbar del som står under vasken, med plass til to søppelbøtter oppi.


#3

Februarmamsen sa for siden:

jeg bruker en eske med lokk på til aviser osv. Plast er jo mest flasker etter vaskemidler osv så det går jeg rett ut med når det er tomt


#4

Pelen sa for siden:

Enks?

Plast kan også være emballasje, f.eks. til kjøtt.


#5

Februarmamsen sa for siden:

skulle stå eske.. :knegg: får skylde på feber ol...

sånn plaster kaster jeg i den ene av delene til kildesorteringsgreia fra ikea. Bruker den ene delen der til vanlig søppel og den andre til plast også har jeg en sånn vanlig greie som fulgte med kildesorteringen til matsøppel


#6

Pelen sa for siden:

Da er jeg med :fnise:

#7

tone.m sa for siden:

Er det noe slikt du er ute etter? Fra IKEA..... søk på kildesortering på IKEA så får du opp denne og de andre beholderne som nevnes i tråden.

[url="javascript:popLargeImageWindow('no_NO','farge:',' ','Størrelser',' ', 'lukk vindu');"][/url]


#8

Pelen sa for siden:

Ja kanskje to slike går å ha under vasken. Jeg har ikke et dobbelskap men en enkel dør så det er ikke så mye plass. Jeg får måle!


#9

-ea- sa for siden:

Har et sett på tre smale plastbøtter som går inn i et 60 cm bredt skap. Kjøpt på Europris til den nette sum av 89,90 eller noe deromkring.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.