Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Neglelakk med geleffekt

#1

Isprinsessen sa for siden:

Jeg har sett på Essie sin neglelakk der du legger en type lakk over slik at det blir hardere eller varer lengere.

Må man ha uv lys for å herde? Er det vanskelig å fjerne? Og aller viktigst, sliter det mer på neglene enn vanlig lakk?


#2

Stompa sa for siden:

Trenger ikke uv-lys, sitter betraktelig lengre enn vanlig lakk, er lett å fjerne med vanlig neglelakkfjerner, kan ikke se at den sliter på neglene mine, i hvert fall. :)


#3

Isprinsessen sa for siden:

Takk! Da skal jeg prøve for med vanlig lakk må jeg lakke hver dag.



#5

Isprinsessen sa for siden:

Skal sjekke ut den fra Opi også, takk for tips.


#6

Nera sa for siden:

Nails Inc Gel Effect er også bra, og krever ingen spesiell overlakk. Jeg bruker den med vanlig overlakk (akkurat nå en fra Dior), og den varer til jeg blir lei, dvs ca en uke. Vanlige lakker holder ofte bare i et par dager før de begynner å chippe og skalle av.


#7

Strå sa for siden:

Hvor får man tak i Nails Inc Gel Effect?


#8

emm sa for siden:

Min erfaring også. Og jeg fikk ikke noe reaksjon på den, slik jeg fikk med et par der man trengte UV-lys. Så anbefaler denne.


#9

Hønni sa for siden:

Vita har. :jupp:


#10

Strå sa for siden:

Vita altså, de har vel en butikk på Oslo City, det hadde vært praktisk. Takk for info. :)


#11

Isprinsessen sa for siden:

Jeg kjøpte lakk fra Essie i går. Lett å legge, men tar lang tid før den er skikkelig hard, veldig lang tid. Håper den holder i noen dager da så det er verdt ventetiden.
Utolig hva jeg plutselig 'må gjøre' mens lakken tørker :blånn:


#12

frukt sa for siden:

Jeg har funnet ut at om jeg holder fingrene under rennende kaldt vann stivner neglelakken fortere. Lar den tørke i 10 min før jeg gjør det altså.


#13

Novla sa for siden:

For å få neglelakk til å tørke fort anbefaler jeg overlakken Seche Vite. :elsker: Det tar kun et øyeblikk fra jeg har den på til lakken er fullstendig tørr - helt magisk! Jeg har kjøpt den online før, men jeg ser både H&M og Kicks har den nå.


#14

Addison sa for siden:

Jeg bruker Essie Gel Setter topplakk, med O.P.I. Drip Dry for kjapp tørking, det funker som bare det. Holder en liten uke.


#15

Nera sa for siden:

Seche Vite krymper lakken under voldsomt, synes jeg. Det ser man ved at den kryper opp fra neglebåndet og/eller fingertuppen.


#16

Isprinsessen sa for siden:

Jeg tror lang tørketid gjør at lakken sitter lenger. Tørker lakken fort så blir lakken på en måte mer sprø og chipper lettere. Så langt er jeg fornøyd og tror det er er verdt 'innsatsen'.


#17

Isprinsessen sa for siden:

Jeg synes lakken holdt seg fin i mange nok dager til å orke å vente på tørketid. Den holder ikke like lenge som reklamen sier, men jeg er fornøyd med en liten uke. Lagt ny lakk i dag.


#18

Stompa sa for siden:

Neglelakk fra CDC sitter enda lengre enn Essie sin, har jeg oppdaget. Jeg kjøper den i salongen der jeg også kan få lagt shellack fra samme produsent, men denne krever ikke eget utstyr eller egen fjerner.


#19

åsne221 sa for siden:

Jeg har brukt flere neglelakker men etterpå bestemt jeg å kjøpe UV lampe. Jeg vet at mange sier at det ikke er bra til negler men neglene ser såååå pent ut! Også har jeg flere uker av hvil fra neglelakker :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.