Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Too Good To Go?

#1

Anne C sa for siden:

Er det mange som bruker appen To Good To Go? Jeg har visst om det en stund, men har ikke testet det før i dag. Testet bakevarer fra Meny og fra et bakeri her jeg bor. Jeg fikk mye mer for pengene hos bakeriet enn Meny, men jeg må si at det var litt av et kupp.

Jeg tenker at jeg skal teste ut de andre mulighetene i nærområdet også. Mange av hotellene rundt Gardermoen har frokost, lunch og middag.

Har andre erfaringer?


#2

veobra sa for siden:

Jeg har brukt det noen ganger hos baker. Det varierer litt hva jeg har fått. Alltid mye mer i verdi enn jeg betaler. Like spennende hver gang med posen.


#3

Fakse sa for siden:

Jeg synes det ser fantastisk ut, men vi har litt mange allergier i familien, så det er mye som ikke vil passe for oss dessverre.


#4

veobra sa for siden:

Jeg har aldri funnet noe fra buffeten. Jakter litt på Det, innbiller meg at det er ekstra stas. :knegg:


#5

star sa for siden:

Har prøvd ut på et bakeri i nærheten. Det var hvert fall midt i blinken. Nå ser jeg det har blitt flere rundt her så skal prøve de etter hvert.


#6

Blondie sa for siden:

Lite som passer oss i nærheten dessverre, men jeg håper flere bedrifter hiver seg på. Matallergier gjør det litt kronglete.


#7

Millen sa for siden:

Har venner som bruker det mye og er super fornøyd ihvertfall.
Vi har ikke prøvd.


#8

My sa for siden:

Jeg bruker det av og til, henter meg en pakke med frokostrester fra hotellet rett ved jobb, og har til lunsj. 25 kr og alltid MASSE mat.


#9

Magica sa for siden:

Jeg har brukt det på bakeriet her i byen med stort hell men det er dessverre nesten umulig å få tak i too-good-to-go-sakene. Det blir revet vekk i appen etter kl 24 og jeg klarer ikke holde meg våken. :P


#10

Anne C sa for siden:

Blir litt som å få plass på yogatimer der jeg trener da.

Jeg la inn bestilling kl. 8 i dag tidlig, og så at det var ting som var utsolgt allerede.


#11

gnuri sa for siden:

Har kjøpt noen ganger fra Ånerud, og har fått veldig mye for pengene. Har prøvd et annet sted også (ikke på senteret), men der var det ikke mye å skryte av, så det gjør vi ikke igjen.


#12

Anne C sa for siden:

Ja det var Aanerud jeg testet i dag. Gutta har veldig lyst til at vi skal teste Starbucks også. Meny bakevarer skjer nok ikke igjen etter at jeg så alt vi fikk i forhold hos bakeren.


#13

gnuri sa for siden:

Har aldri sett at det er noe tilgjengelig på Starbucks, så jeg lurer på om de faktisk har noe overhode?


#14

Anne C sa for siden:

Jeg så at det var folk som hentet i dag når jeg var på Aanerud.


#15

Hannamoren sa for siden:

Jeg bestilte lunsjen på Scandic på Gardermoen. Det var utrolig bra!


#16

Anne C sa for siden:

Får du en pose derfra da? Som de har gjort klar?


#17

Hannamoren sa for siden:

Det var varm mat som sto ferdig i en eske. Poteter, grønnsaker( ikke ihjel kokte, men sprø og god!) og så mye oksekjøtt i en vidunderlig smakfull gryte, at jeg hadde lunsj og middag til meg. Så der skal jeg igjen.


#18

Charlie sa for siden:

Har brukt det på flere steder. Synes det gjennomgående er sånn at det er 1/3 av utsalgspris eller såder (?)

Man får jo ting man ellers ikke ville kjøpt, men velger å kjøpe fordi det er billig. Synes det er et flott konsept, men går litt i bølger hvor kjapt man må være «på». Når det nylig har vært en artikkel i avisa, blir det mer trøkk. Noen steder må man være klar 00:00, andre steder er det tilgjengelig poser halve dagen.


#19

Fluke sa for siden:

Vi har også brukt det mange ganger. Veldig fornøyd. Men ulempe at man ikke kan varsle allergier, for vi fikk valnøttbrød som vi ikke kunne bruke og det hadde jo vært bedre om gikk til noen andre ...


#20

Tallulah sa for siden:

Vi bruker det innimellom. Har hentet fra baker, cafe, Scandic og indisk restaurant.


#21

My sa for siden:

Når jeg har hentet på hotellet her har jeg fått en eske som de har gjort klar, med eggerøre, stekte poteter, bacon, tomatbønner, småpølser, brødskive, tomat ++, etter frokostbuffeten.

Og der ble jeg minnet på å kjøpe en pakke, de hadde 5 frokostpakker igjen, så nå skal jeg over der og hente lunsjen min mellom 10:30 og 11:00. :lykkelig:


#22

Nextlife sa for siden:

Jeg bruker den ofte, helt genialt konsept. Her jeg bor er det enten bakevarer eller hotellfrokost, så jeg håper spisesteder og butikker snart hiver seg på. Jeg følger TGTG på sosiale medier, og det er morsomt å se når de legger ut hva folk får i pakkene i det ganske land.


#23

polarjenta sa for siden:

Det er ingen her på plassen som er med på dette, dessverre.


#24

My sa for siden:

I dag fikk jeg følgende i fokostpakken fra hotellet:

1 croissant
1 speilegg
1 skive bacon
Stekte poteter
Litt stekt løk
ca 5 småpølser
En halv grillet tomat
Diverse grønnsaker (rå gulrot, sukkererter, tomat)


#25

Stompa sa for siden:

Har appen, men etter 15-20 forsøk har jeg til dags dato ikke fått tak i noe; alltid utsolgt. Så nå gidder jeg ikke prøve mer. :nemlig:


#26

nokon sa for siden:

Eg har brukt den litt innimellom, er einig i at det varierer veldig kva ein får. Men eg har tenkt at det heng saman med at det varierer kor mykje dei faktisk har til overs bed stengetid. Nå er det ei stund sidan sist eg prøvde, men det er mest fordi eg forsøker å ha kontroll på kostholdet og då er ikkje ein pose boller nødvendigvis det eg treng.


#27

Anne C sa for siden:

Jeg tror mange steder venter til rett før stengetid med å legge ut det de kan selge. De ønsker jo selvsagt å selge til full pris, og da er det jo dumt å holde av til kunder som bare betaler 1/3 av prisen.


#28

nokon sa for siden:

Det går an å filtrere på kun varer igjen og på klokkeslett, då slipper ein å ble gjennom lange lister med utsolgte kuponger.


#29

Retz sa for siden:

Jeg spiser omtrent ikke bakervarer, så lite aktuelt å bruke tid eller penger på dette. Restaurantfrokost eller -lunsj kunne vært ok en sjelden gang, men så var det å komme på det, da. Bra tiltak er uansett!


#30

Pelle sa for siden:

Brukt flere ganger. Det er stort sett bakerier i området jeg bor, og det er jo ikke alltid jeg trenger SÅ mye bakervarer. Hentet en gang vi hadde overnattingsbesøk, det var populært. Må gå inn etter midnatt eller tidlig på morgnen. Ser nå at de hr oppdatert appen, og finner ikke igjen hvor jeg filtrerer på antall kilometer. Noen som vet?


#31

My sa for siden:

Finner ikke det jeg heller. Men lista sorteres på distanse, så de nærmeste kommer først. Men kunne gjerne filtrert ut noen også, ikke like interessant å vite hvilke tilbud de har i Namsos lizzm. Vinninga går litt opp i spinninga både for miljø og økonomi, hvis man må kjøre 3 timer hver veg for å hente varene. :knegg:

#32

Anne C sa for siden:

Jeg skal teste en pakke fra Starbucks i dag, de la ut sine ting sent. De har sikkert sett ann hva de har solgt i løpet av dagen. Til helga er jeg alene hjemme, og da tror jeg jammen meg jeg skal teste ut varmmaten fra Meny, eller kanskje driste meg til et av hotellene. Jeg ser for meg at jeg kommer til å gjøre dette litt i rykk og napp.


#33

Fintdethei! sa for siden:

Man kan filtrere bort de som er utsolgt også.


#34

nokon sa for siden:

Ja. «Kun varer igjen» er vel det same som å ta bort utsolgt. :knegg:


#35

Anne C sa for siden:

For 39 kr fikk jeg en grei pose fra Starbucks. Det var både wraps, baguette, kake og annet søtt.


#36

Fintdethei! sa for siden:

Hahahaha, jeg tolket det som at du daglig bladde gjennom side opp og side ned med utsolgt.... :p


#37

nokon sa for siden:

Det ville jo vore meiningsfylt. :humre:


#38

Taien sa for siden:

Jeg hentet en pakke fra Arne Johannesen i går kveld som bestod av brød, påsmurt og diverse annet. Veldig bra og mye som gutta koste seg med til kvelds og til frokost. I dag hentet jeg frokost pakke fra Clarion hotell, og der er det mer enn nok til en god lunch til to personer! Quiche, kjøttboller (mange), kyllingnuggets (mange), noe jeg tror er lunchkaker (også mange) og en god del frisk frukt (ananas, drue og melon).


#39

Teofelia sa for siden:

Takk for supert tips! I dag hadde vi frokost fra nærmeste Scandic- hotell. Kjempegod mat, og alt, alt for mye. Neste gang kjøper jeg ikke en pakke til hver, men det blir absolutt en neste gang, for dette var virkelig en positiv erfaring.


#40

Skilpadda sa for siden:

Jeg fikk nettopp et pushvarsel fra appen der det stod «Tekst til pushvarsel kommer her.» :knegg:


#41

Najade sa for siden:

Måtte prøve dette i går pga denne tråden, og anbefaler virkelig!

Ser at pakken vår var relativt nøktern sammenlignet med f.eks de på Instagramkontoen, men likevel godt fornøyd.
Fikk et ferskt brød, et påsmurt grovt horn, og to store skillingsboller med vaniljekrem for 35 kr.


#42

Tallulah sa for siden:

Haha, jeg også!

Ja, det varierer litt. Min første pakke var fra et bakeri som inneholdt tre brød, en bolle, en scone og noe annet så alt etter det ble litt nedtur. Til jeg summet meg og faktisk tenker over hvor billig det var, selv for litt mindre varer enn den første runden.


#43

Teofelia sa for siden:

Ditto. :knegg:


#44

Høst sa for siden:

Dette virket da veldig lurt! :D Noen som vet om det bare er her i Norge, eller om tilsvarende finnes i utlandet? England feks?



#46

Blondie sa for siden:

Ja, det push-varselet var søtt og knisbart. :knegg:


#47

apan sa for siden:

Så på de boksene. Synd de moser alt sammen med brød oppi det hele (i frokostene feks). Veldig vrient om man har allergier. Jeg forstår jo at det er lettere uten å ta slike hensyn, det er ikke det.


#48

Blondie sa for siden:

Det er min konklusjon også. For oss med allergier som innebærer smitte fra andre varer, fungerer ikke konseptet. Håpet er at det bedrer seg, det går jo an å spørre om de har mulighet til å ta hensyn.


#49

Anne C sa for siden:

Jag er hjemme alene i helga, og "kokken" er dermed ikke her. Så da tenkte jeg at jeg skulle teste Meny sin varmmat og litt sånt. Kanskje teste ut ett av hotellene også. Jeg er veldig glad for at jeg kom på denne appen igjen. Og det var mye bedre tilbud nå enn når jeg lastet den ned sist.


#50

Tallulah sa for siden:

Hos meg forsvinner posene fra matvarebutikken på null komma svisj. Jeg har aldri greid å bestille en.


#51

Dixie Diner sa for siden:

Ser at Circle K aldri er utsolgt, de har alltid noen igjen. Men litt dumt at man ikke kan vite på forhånd hva som er oppi posene, burde feks vært noen merket vegetar/vegan osv. Så allergikere og veggiser også kunne benytte seg av tilbudet. Blir jo litt mer stress men tror nok absolutt etterspørselen er der, vet mange som mer enn gjerne skulle benyttet seg av tilbudet men som ikke kan.


#52

Teofelia sa for siden:

Det er jo på grensen til gratis, så jeg skjønner godt at de ikke kan legge arbeid i å spesialtilpasse. De påtar seg jo et helt annet ansvar når de merker med «glutenfritt», «nøttefritt» osv, og det går neppe rundt hvis de skal selge hotellfrokost for 35 kr.


#53

Dixie Diner sa for siden:

Ja vet det, blir litt mer tiltak, skjønner det.


#54

Tallulah sa for siden:

Man kan oppfordre veganske steder å bli med i ordningen. :)


#55

Dixie Diner sa for siden:

Jepp, lurt! Nå finnes det ikke så mange av de (ingen helveganske) her enda men det kommer etterhvert og jeg tror nok det går rette veien. :)


#56

Taien sa for siden:

Jeg har gasset meg med ciabatta til kveldsmat, og har foccacia-brød til suppen i morgen. I tillegg fikk vi nydelig brød fra Romsøe i kveld. Denne appen er IKKE forenelig med et lettere kosthold, ser jeg. :sparke:


#57

Elise sa for siden:

Flott opplegg, bare alt for langt til nærmeste aktuelle sted. Ser det kan være mer fornuftig til sommeren når vi er nærmere både hoteller og bakerier. :jupp:


#58

Niobe sa for siden:

Jeg har hatt appen en stund, men jeg synes kun den gir meg tilgang til usunn mat. Bensinstasjonmat og bakerivarer. Det liker jeg helst at ikke er billig og lett tilgjengelig for meg. :knegg:


#59

Dixie Diner sa for siden:

Har du eller noen andre hentet pakke fra Circle K? Hva har dere fått oppi?


#60

veobra sa for siden:

Jeg leste ett sted at man kunne be om vegetar. Jeg tror det var sånn at de hadde noen vegetarbokser og så kunne man be om det. De kunne ikke love det, men forsøkte.


#61

Niobe sa for siden:

En venninne hentet en pose for ikke så lenge siden, og det var bare søtt bakverk. Jeg mener det var rosinboller, skillingsbolle og en ting til som jeg ikke husker.


#62

Isa sa for siden:

Jeg ble inspirert og testet dette i dag med varer fra et bakeri. Kunne velge 1 brød, 1 påsmurt og 2 boller/bakverk. Kunne velge fritt fra disken fra de kategoriene.
Men veldig få her i byen som er med, var stort sett bakeri og Cirkle K i nærheten. Og et veganersted 😉


#63

Primrose sa for siden:

Jeg drar opp denne igjen, jeg. Endelig har noen lokale butikker her begynt med dette og jeg har kjøpt frukt&grønt et par ganger. Får en stor papirpose med frukt og grønnsaker til 29,-. Noe har litt skjønnhetsfeil mens annet er helt fint.


#64

C3PO sa for siden:

Jeg bruker det masse. Som regel får jeg mer fra Meny enn bakeriet. Jeg får varer med en verdi fra kr. 100-400, så det er veldig bra.

Det morsomste var da jeg spiste på hyggelig kafe på Rjukan rett før jeg skulle kjøre hjem til Oslo. Jeg sjekket appen, og hentetiden startet 5 minutter senere, så da måtte jeg slå til. Ulempen er at appen stadig prøver å få meg til å bestille derfra igjen.


#65

My sa for siden:

Da vi var på interrail for et par år siden sjekket jeg appen mens jeg satt på toget på vei inn til Brügge i Belgia. Da var det en kafé på jernbanestasjonen som hadde leveringstidspunkt 10 min etter togets ankomst, så vi fikk med oss en stor pose med masse godt til Air BNB-leiligheta. Så man kan ha skikkelig flaks noen ganger.

#66

Pasta sa for siden:

Vi bruker det til å fylle fryseren med brød.
Ulempen er at det alltid kommer fine rundstykker og søt hvetebakst med. Jeg klarer ikke å styre unna sånt når det er foran meg.
Det er mye usunt i tgtg her i vår by.


#67

Charlie sa for siden:

Ja, det er mye søtbakst fra bakerier og kafeer, er min erfaring. Søtbakst vi ellers ikke ville kjøpt. Så vi baserer oss ikke på TGTG, det ville vært en drastisk forverring av kostholdet. :knegg:

Synes å ha notert meg at vi vanligvis betaler 1/3 av utsalgspris, ca. Men det er jo bare «lønnsomt» dersom man bare får varer man hadde kjøpt, uansett. I den grad forbruket vris eller blir større, er ikke selve besparelsen så stor, lenger. Da kan man like gjerne kjøpe billigbrødet på Rema og Spar til 8-9 kr. Men gøy av og til. Absolutt.


#68

Myria sa for siden:

Vi har prøvd en del ganger, men har stort sett blitt skuffet. Verdien i posen er jo høyere enn det man betaler for det, men hvis det er mat man ikke spiser lønner det seg ikke likevel.

Fra bakeriene er det alltid mest rosinboller, som ingen her liker (og det gjør tydeligvis ingen andre heller siden dette er det som er igjen på slutten av dagen) eller de aller groveste og minst smakfulle brødene (som vi heller ikke liker). Da er vi mer fornøyde med de posene vi har hentet fra dagligvarebutikker. Der har det vært variert og med unntak av maten fra varmdisken har det vært bra.


#69

meisje sa for siden:

Det er noen steder der man får åpenbare usalgbare varer (gårsdagens uttørkede rosinboller feks) mens andre virkelig gir god valuta for pengene. Vi syns at bensinstasjonene ofte gir bra ting. Ulempen er at det må hentes sent på kvelden. Men da har vi kanskje fått måltidssalater, 1-2 bagutter med pålegg, pluss noe søtt som feks wienbrød eller croisant i tillegg.


#70

Charlie sa for siden:

Har aldri hentet fra bensinstasjon, har tenkt det var mye pølser og vafler, men da kunne vi prøvd en gang. :ja:

Har prøvd TgTg fra hotellfrokost - det er digg på en fridag. :jupp: Egg, bacon, bønner, stekt champignon og tomat, croissanter osv.


#71

Primrose sa for siden:

Kiwi er de eneste som har det her foreløpig, og de selger bare frukt og grønt. Man får utrolig mye mat for 29,- altså, skjønner at det er mindre lurt i hverdagen med det lokale bakeriet. :knegg:


#72

millact sa for siden:

Her er det stort sett for langt unna til at det lønner seg, særlig da vi hadde bompenger. Så vi har aldri testet det.


#73

IOA sa for siden:

Jeg har testet mange ganger, og har følgende erfaringer:

  • Bensinstasjon: Mye for pengene, men kan være en del søtbakst
  • Meny: Har egen pose for bakevarer, som kan inneholde mye bra, men også en del søtbakst. Posen som heter "forundringspose" inneholder rester fra varmdisken, men også datovarer. Litt varierende hva og hvor mye man får, men stort sett greit innhold.
  • Bydelshuset sin kafe: Rester av buffet. Masse godt!
  • Vegansk kafe: Veldig mye godt, men det er lenge siden de har hatt noe nå.
  • Annen kafe i sentrum: Mye godt, balanse mellom søtbakst og annen mat.
  • Narvensen: Skiller mellom varmmat og rester. Rester har vist seg å være enorme mengder søtbakst, 10-15 stykker. Veldig populært hos ungene, men litt voldsomt til å kjøpe for ofte. Varmmaten har jeg ikke testet.

En lokal blomsterbutikk er også med på ordningen, det syns jeg er skikkelig kult! Det har jeg ikke testa enda, for den ligger ikke så nært meg at det er hensiktsmessig.


#74

Blå sa for siden:

Jeg har god erfaring med bakeriene i Bergen, men det virker som om de i liten grad er med nå. Og så er det noen butikker som har veldig gode opplegg, men igjen så er det ikke så ofte de legger ut noe.

Jeg tok sjansen på en Deli de Luca i dag, for der har jeg tidligere fått youghurt og annet morsomt. Men i dag var det en baguett og ellers boller, så det var litt skuffende. Satser på at tenåringene hjemme blir fornøyde. :D

Jeg har hentet blomster noen ganger og det var masse, men de var også veldig nær å visne. Det er greit om man vil ha blomster en dag eller to. Da fikk jeg mye for pengene.


#75

Einhyrningur sa for siden:

Da har jeg bestilt min første TGTG på Bunnpris. Sier dere bare i kassa at dere skal hente?


#76

Elise sa for siden:

Ja. Noen ganger står det i kassa, andre steder må du gå et annet sted i butikken og hente, men da vet de i kassa det. (For eksempel til varmdisken.)


#77

Chablis sa for siden:

Har bestilt kun en gang fra Coop, det var så skuffende at jeg ikke har gjort det igjen.


#78

Einhyrningur sa for siden:

Synd man må hente så sent mange plasser. Ikke gidder jeg kjøre rundt ti om kvelden.


#79

Myria sa for siden:

Det er jo fordi TGTG handler om å få brukt det som ikke blir solgt i løpet av dagen, framfor at det bare kastes, så man henter alltid rett før/etter at de har stengt. Unntaket er f.eks. hotellbuffeter og annet som er over på et tidligere tidspunkt.


#80

Blå sa for siden:

Jeg har blitt inspirert og skal prøve meg på en matbutikk som ikke ligger så alt for langt hjemmefra. Fint med en kveldstur i det fine været.


#81

Fintdethei! sa for siden:

Sånn på annen side: jeg så et innslag fra nyhetene, om at TGTG og det at dagligvarene når selger varer som nærmer seg på utgåttdato, gjør at frivillige matsentraler får mye færre leveranser som de kan dele ut til trengende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.