Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken Mac vil jeg ha?

#1

Einhyrningur sa for siden:

jeg har en Mac Air fra 2012 som synger på siste verset, batteriet er elendig og den er ikke som den var. Jeg trenger muligens ny, jeg må ha en Mac jeg stoler på når jeg skal skrive oppgaver.

Men hva trenger jeg? Jeg har sett både på denne og denne. Den ene har mer lagring (?) og den andre er sterkere/kjappere/bedre? Eller ikke. :knegg:

Hva vil jeg ha? :blånn:


#2

Niobe sa for siden:

Bare til informasjon, så fikk jeg nettopp byttet batteri i min MacBook Air fra 2012. Om ikke helt så god som ny, så er den hvertfall gjenoppstått på mange vis. Det kostet meg under 400 kr, siden en kompis satte inn (og bestilte) batteriet for meg.

Jeg er på tynn is her, men om det er oppgaveskriving du gjør på Mac’en, så trenger du vel neppe den bedre grafikk- og prosessorytelsen til Pro? Jeg hadde trengt lagringsplassen mer, og skjerm og grafikk på Pro gjør vel at batteriet i praksis varer kortere selv om det er kraftigere.


#3

Einhyrningur sa for siden:

Jeg spiller faktisk en del. Det burde stått i første innlegget. Derav behov for noe litt mer.. øhh.. bedre.


#4

Niobe sa for siden:

Da ville jeg hatt Pro.


#5

HP sa for siden:

Jeg liker ikke tastaturet på de nye (de med lystende strimmel i stedet for F-tastene og USB-C porter), så jeg ville valgt forrige versjon av MacBook Pro (2015). Apple selger fortsatt 15" som ny, noen nettbutikker har kanskje 13" på lager.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.