Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Netflix: serien min er borte (Shameless)

#1

Dali sa for siden:

Har de byttet ut innholdet? Hadde to sesonger igjen med Shameless, og nå finner jeg bare en gammel, rar variant. Kan de bare gjøre sånn, helt uten videre? : drama:


#2

Che sa for siden:

Ja, dessverre. Vet ikke hvor mange sesonger shameless har, men Amazon prime har en del...


#3

Stompa sa for siden:

Det er ganske vanlig. :nemlig: Netflix betaler for å vise en gitt serie en gitt periode, og når den er ute, forsvinner serien.


#4

Dali sa for siden:

Hadde jeg ant det skulle vi ha speedet opp og rukket å se ferdig. Skuffelsen er stor i heimen. Hva er Amazon prime da? Enda en abonnementstjeneste?


#5

Che sa for siden:

Ja, men billig. 3 euro PR mnd i 6 mnd, deretter 6 euro i mnd. Men bare syv dager gratis da.


#6

trøtt sa for siden:

Shameless har 8 sesonger, men det var vel bare tre eller fire på Netflix? Jeg har sett alle utenom sesong 8, har ikke funnet den noe sted. Kanskje jeg må sjekke ut Amazon prime. :hyper:


#7

Vianne Rocher sa for siden:

Tror bare det er den engelske (originalversjonen) som ligger på Amazon. Shameless går på Showtime og det er i grunnen ikke mulig å få tak i sesonger til den serien i Norge utenom å kjøpe dem i butikk eller laste ned ulovlig nå som de ikke har den på Netflix lengre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.