Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spørsmål om treningssenter

#1

him sa for siden:

Jeg meldte meg (for første gang) inn på treningssenter i år. Har en time som jeg har tenkt å følge fast. Nå har jeg vært vekk fra den timen 4 ganger (2 ganger annen trening og 2 ganger syk), og treningen har definitivt tatt et "step up".

Ble litt overrasket, jeg har liksom tenkt at det er samme nivået i timene hele året, men her er det tydelig progresjon. Er dette slik det bestandig er? (Hvis det er det er jeg definitivt glad jeg startet i januar!)


#2

Lavender sa for siden:

Ja, det skal det være på gruppetimer. For at de som følger timen skal bli i bedre form, og ikke minst for å ikke avskrekke nye kunder. Det er mange ofte nye i januar og august. I desember og juli er det godt med plass, instruktøren kjenner de fleste og kan øke intensitet og ikke bruke så mye tid på forklaring.


#3

sindrome sa for siden:

Det kommer nok litt an på. Jeg har en time hver uke. Det er akkurat det samme hver uke i bunn og grunn. Vi bytter ut noen sanger ila sesongen og så er det nytt program 4 ganger i året, men intensiteten etc velger man egentlig selv, fordi det er lagt opp til progresjon innen hver sang og så kan hver enkelt velge om de blir med på neste nivå eller om de blir på et av de første nivåene.


#4

sindrome sa for siden:

Hva slags time er det snakk om?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.