Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sminke-råd!

#1

Maxine sa for siden:

På en skala fra 1 til 10 på jåleskalaen, ligger jeg nok på -2 i det daglige. Kun litt mascara på jobb, ellers ingenting.

Nå skal jeg i selskap, og tenkte at jeg for en gangs skyld skal sminke meg litt ekstra. Ikke overdrevent, men litt fra bånn, ikke bare litt krem, kanskje litt øyeskygge og mascara.

Noen som kan gi litt tips til ei ujålete bondetuppe? :p


#2

Fruktflua sa for siden:

Da må du legge ut bilde så vi får se hvordan du ser ut, og dermed hva du kler. :nemlig:


#3

Maxine sa for siden:

Nja, jeg tenkte slik grunnleggende sminking, for å få et best resultat. Fargene skal jeg klare selv, men vet liksom ikke helt hvordan jeg får det til å bli best resultat med kremer osv :blond:


#4

Anonyma sa for siden:

Nå vet ikke jeg hvilke tips du er ute etter, og mye kommer jo an på fargene dine. Her er forresten noen tips, det finnes sikkert utallige nettsider make-up.lifetips.com/


#5

Fruktflua sa for siden:

Tenker du på makeup-krem?
If so; bruk alltid en farge som er litt lysere enn din egen hudfarge. Det skal de kunne hjelpe deg med der du kjøper kremen.
På øyelokkene kan du legge en helt lys farge over hele, og deretter en litt mørkere farge opp til globallinjen. Highlighter under øyenbrynet er fint til fest. Du kan også legge en eyeliner helt inntil vipperoten før du tar på mascara. Bruk gjerne vippetang for å få "åpnet" øynene litt. Jeg bruker alltid vippetang FØR jeg legger eyeliner og mascara.


#6

Maxine sa for siden:

Thank you, det var litt slik jeg tenkte på. Jeg sminker meg så sjelden at jeg trøbler litt innimellom for å få det pent. Skal på sminkeshåpping denne uka, har ikke så mye som en leppestift engang...


#7

Muskat sa for siden:

Be om hjelp i parfymeriet til å finne riktig krem. Selv liker jeg å bruke kremer som er lett farget og ikke helt dekkende, jeg har prøvd forskjellige for å finne en jeg liker. Kanskje du kan få noen prøver med deg hjem?

Hvis du har lite make-up så kjøp også noen skygger i forskjellige farger, og noe eylinere og prøv deg frem hjemme, så ser du hva du kler og hva du trives med. Mascara er selvsagt et must, jeg går ikke ut uten. ;) Og kanskje litt farge på brynene hvis du har lyse bryn.

Og så fokuserer man gjerne på enten øynene eller munnen, kraftig sminkede øyne i tillegg til knallrød munn blir ofte litt i meste laget. Og ellers så finner du sikkert masse info og tips rundt om på nett. :)


#8

Tussa sa for siden:

Eg bruke først concealer rundt nasevingane, under auene og på punkt å skjule. Deretter påføre eg foundationpudder og så litt solpudder. Så er det å legge lys skygge på heile lokket opp mot brynet. Eg har auer litt frå kvarandre og legge dermed mørkare skygge inn mot midten. Om eg vil ha drama legge eg også under auet. Massevis av mascara i fleire omgongar og avslutte med blank gloss, eller beige som eg har dilla på fortida.

:filer:


#9

Candy Darling sa for siden:

Du kan helt sikkert få gode tips hos parfymeriet hvis du handler for litt penger. Kanskje tom. en prøvesminking. Lykke til, det er veldig gøy i hvert fall sånn en gang i blant.

:ser ned på gulpeskjorte og vaskebjørn-etter-babysvømming-sminke:


#10

Maxine sa for siden:

Kanskje jeg kommer hjem fra handletur sminket opp så mann ikke kjenner meg igjen :skremt:

Var for mange år siden modell hos frisør, som også sminket, men jeg føler meg ikke vel med overdreven sminke, for å si det mildt. Leppestift er virkelig på grensen til hva jeg kan gå med på... :flau:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.