Vi har en til rundt 500 som er kjempebra faktisk. Flere etasjer som kan tas av så den kan ta lite eller mye plass. Bråker litt (suser) men det gjør alle, har jeg forstått. Elsker den! Mannen lager mye grønnkålchips (kan ikke sammenlignes med ovnsbakt, engang) og vi tørker mye sopp i den (vi er ivrige sopp-plukkere). Husker ikke merket nå men skal sjekke senere.
Er det forskjell på dem? Er det noen som bare tørker frukt og sopp og andre vi kan tørke andre ting med? For eksempel om vi skal lage egen turmatmiks med tørkede kjøttbiter og slikt for turmatmiddager.
Da har jeg forstått at du bør ha en "excalibur", dyr sak, men fin til å lage for eksempel turmat. Den har vifte bak, ikke under. Blir litt for heftig for mitt bruk enda, men den står egentlig høyt på ønskelisten.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.