Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Barn: Hørselsvern til konsert

#1

IzziCreo sa for siden:

Maverick eller andre kan kanskje hjelpe meg litt her :blafre:

Minsten skal på metal/klassisk konsert snart, og jeg må være forberedt :nemlig: Mellomste har hatt et par han har brukt på konserter, men han blir veldig svett etterhvert da ringen rundt klokken er i plastikk. Finnes det noen med stoff? :vetikke: Lue som buffer blir fort varmt det også :knegg:

Det er i Konserthuset, og han er ofte der, men da med symfoniorkester og trenge da ikke noe ekstra (hender holder under de "verste" forte fortissmo'ene) :humre: Min erfaring med disse fire finske cellistene som snart skal underholde er at de ikke sparer på kruttet når de drar frem det beste innen metal :digger: Så hørselsvern må i hvert fall være med til min litt lydsarte 5-åring.

Tips?


#2

Ruslebiffen sa for siden:

Henger her, lurer på det samme. Ungene, spesielt største, blir veldig svette av hørselvernene de har fra Peltor KID.



#4

Tallulah sa for siden:

Min erfaring er at skumplugger er for store for småbarneører (men det er jo forskjell på øregangen til kids, så det koster ikke mye å prøve), og det sies at de «gummi-juletrærne» beskytter bedre mot farlige lydbølger, men de tar bort mindre faktisk lyd da.


#5

Nextlife sa for siden:

Jeg har kjøpt Pluggies fra Alpine til de små jeg har med på konserter. Fikk anbefaling fra en trommis jeg kjenner, og det virker som barna synes de er behagelig og de demper tydeligvis godt. Den ene er veldig ømfintlig for lyd men med disse pluggene har hun det superflott på konsert.


#6

celebelen sa for siden:

Jeg har fått anbefalt (men glemt å kjøpe) ørepropper fra Enklere liv av en av de andre slagsverkermamma'ne. Proppene demper den skadelige lyden, men uten å sperre ute f.eks. beskjeder fra dirigenten. De burde funke på konsert også.


#7

Maverick sa for siden:

Her har Peltor Kidz funka, så jeg aner ikke. :vetikke:


#8

millact sa for siden:

Her også.


#9

Input sa for siden:

Det er min erfaring også, og de er forsåvidt alt for store til meg. Men de jeg linket til er små og passer både meg og 7-åringen.


#10

Juste sa for siden:

Det beste er å bruke plugger som demper trykket men ikke tar noen frekvenser. Jeg har et par som jeg fikk spesiallaget i min tid i musikkbransjen og de er helt suverene. Men noe tilsvarende det Nextlife anbefaler her over vil fungere aldeles utmerket, og er mer behagelige enn hodeklokker dersom barna takler å ha noe i ørene.


#11

IzziCreo sa for siden:

Takker for innspill! Jeg prøver å finne Alpine Pluggies i Oslo sentrum i håp om å få tak i det før konsert.



#13

Ru sa for siden:

Jeg har noen gjennomsiktige propper fra 3M som jeg bruker dersom jeg blir sittende bak en gong eller ambolt (true story) på en konsert med masse f. Nå er litt av poenget for min del at de er superenkel av og på, diskret og slipper igjennom en del. Jeg klarer å synge med en av dem i (har ikke prøvd med to, men det tror jeg ikke jeg orker heller). Også kommer de med en liten oppbevaringseske. :nikker:

Jeg er ofte plassert rett bak perkusjonistene, og noen ganger blir det mye bråk for ørene i uker med mange prøver. Burde sikkert spesialbestilt noe, men jeg roter dem jo vekk hele tiden ...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.