Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den beste melkefrie glasuren/kremen til sjokoladekake?

#1

frukt sa for siden:

Fortell! :vilha:


#2

Pesten sa for siden:

Jeg bruker romtemperert softsmør uten melk (den blå pakken) Blander i oboy pulver og melis. Hiver oppi litt sjokadepålegg.



#4

frukt sa for siden:

Takk begge to. :blomst:


#5

Hondacrv sa for siden:

300 g melis
1 ss kakao
100 g blått smør
2 ts vaniljesukker
3 ss kaffe

Den er sykt god.


#6

Charlie sa for siden:

Skulle søke opp allergikokken - er den nettsida borte? Noen som vet?


#7

Isolde sa for siden:

Jeg er veldig glad i glasur laget på smør/margarin som smeltes og tilsettes mørk kokesjokolade , 1ss sirup og 1ss eplejuice. Ser ingen problem med å lage den melkefri. Jeg slumper men 125g fett ca til 200g sjokolade. 1ss sirup og 1-2 med juice. Dette er nok til en langpanne. Man kan halvere om man skal ha mindre kake.


#8

Hondacrv sa for siden:

Min er også til langpanne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.