frukt sa for siden:
Fortell! :vilha:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat.
frukt sa for siden:
Fortell! :vilha:
Pesten sa for siden:
Jeg bruker romtemperert softsmør uten melk (den blå pakken) Blander i oboy pulver og melis. Hiver oppi litt sjokadepålegg.
Dixie Diner sa for siden:
Denne, synes jeg. Både kaka og glasuren. :sikle:
www.veganmisjonen.com/2011/11/oppskrift-saftig-sjokoladekake-vegan.html
frukt sa for siden:
Takk begge to. :blomst:
Hondacrv sa for siden:
300 g melis
1 ss kakao
100 g blått smør
2 ts vaniljesukker
3 ss kaffe
Den er sykt god.
Charlie sa for siden:
Skulle søke opp allergikokken - er den nettsida borte? Noen som vet?
Isolde sa for siden:
Jeg er veldig glad i glasur laget på smør/margarin som smeltes og tilsettes mørk kokesjokolade , 1ss sirup og 1ss eplejuice. Ser ingen problem med å lage den melkefri. Jeg slumper men 125g fett ca til 200g sjokolade. 1ss sirup og 1-2 med juice. Dette er nok til en langpanne. Man kan halvere om man skal ha mindre kake.
Hondacrv sa for siden:
Min er også til langpanne.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.