Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Allergivennlig fyll til makroner (uten melk, gluten, soya og sjokolade)

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg skal lage litt ulike makroner tenkte jeg, med forskjellige typer fyll. Jeg vil at en rekke allergikere kan spise dem (de som kommer tåler både mandler og egg, men ikke melk, gluten, soya eller sjokolade), men veldig mange oppskrifter på fyllet inneholder ulike typer melkeprodukter.

Jeg tenker noe med sitron, også har jeg mye frossen rips det også kunne vært greit å gjøre et innhugg i. Jeg liker friskt fyll framfor veldig søtt, makronene er jo temmelig søte i seg selv.

Tips og tanker? :vilha:


#2

Nextlife sa for siden:

Hva med å lage ulike curds, og bruke Blå Melange?
Kan lages av ale mulige slags bær og frukt.


#3

Tallulah sa for siden:

Jeg syns curd er helt jævlig. Smør og frukt sammen er det kvalmeste i verden. :knegg: På ingen måte friskt.


#4

Nextlife sa for siden:

:knegg:

Du kan jo bruke smaksatt italiensk marengs, men det er jo veldig søtt, da.

Jeg har smakt mange gode fyll med hvit sjokolade, men det utgår kanskje også pga sjokolade?

Koke veldig stiv gelè av frukt/bær?


#5

Palmen sa for siden:

Har du smakt appelsincurd? :nam:

Ellers tenker jeg at en stiv bærgelé kunne funket.


#6

Einhyrningur sa for siden:

Curd er fantastisk! Men ok da. :knegg:


#7

Niobe sa for siden:

Du kan bruke melke- og soyafri Melange og lage sitronsmørkrem.


#8

Tallulah sa for siden:

Ja, kanskje jeg kan lage en slags gele. :gruble: Smørkrem med bær liker jeg bedre enn curd, faktisk. Jeg lagde et slags mangofyll engang til samme anledning, men husker ikke hvordan. :gal:




Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.