Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags app til organisasjon?

#1

Harriet Vane sa for siden:

Finnes det en smart app som man kan bruke i organisasjoner, så man kan kutte ned på de evinnelige mailene og facebookgruppene, men ha alt samlet? Gjerne noe som kan integreres med Vipps for kontingent.


#2

Millen sa for siden:

Spond?


#3

Tjorven sa for siden:

Spond fungerer veldig greit til innkalling til arrangementer, men er ikke så egnet for diskusjoner og tilbakemeldinger.

Det har en betalingsfunksjon, men jeg vet ikke om det er integrert med Vipps.


#4

mkj sa for siden:

Yammer? En type intern Facebook.


#5

Palmen sa for siden:

Spond eller Truegroups.


#6

daffy sa for siden:

Spond er bra.


#7

My sa for siden:

I den ene gruppa (fotball G07) jeg har i Spond kan jeg opprette innlegg, med meldinger, bilder, avstemminger etc. I den andre (fotball J04) kan jeg ikke, der kan jeg bare svare på innlegg eller arrangement som treneren oppretter. Så det ser ut som noe administrator av gruppa kan stille inn? :undrer:

#8

-ea- sa for siden:

Hypersys - men den lager ingen ny kommunikasjonskanal, men holder orden på alt vedr medlemskap og kontingenter. Se også nederst om årsrapport og støtteordninger, hvis dere f.eks. mottar Frifond-midler, Grasrot-midler e.l.


#9

Skilpadda sa for siden:

Jeg vet ikke om noen sånne, men husk i alle fall å sjekke om appen virker på alle de telefonene den trenger å virke på. :)


#10

-ea- sa for siden:

Men tror dere at folk som ikke responderer på epost eller sms kommer til å gidde å installere og bruke en app? Jeg tviler.


#11

My sa for siden:

Er det sagt at folk ikke responderer? Var ikke poenget bare å samle alt i en infokanal, i stedet for å ha noe på SMS, noe på e-post og noe på ymse fb-grupper? Fordelen med apper som Spond er at folk som av ulike grunner ikke ønsker å ha fb-konto slipper å tvinges til dette eller stå utenfor.

#12

-ea- sa for siden:

Nei, det var bare egen erfaring, det der med manglende respons. :humre:


#13

Harriet Vane sa for siden:

Problemet er ikke manglende respons, problemet er at det blir for mange parallelle kanaler. Vi tester ut BAND nå, den ser ut til å funke bra. Skal sjekke med DnB om vi kan sende ut vipps-krav via den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.