Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sheet masks, folkens? Har dere testet det?

#1

Tallulah sa for siden:

Ja, det er jo all the rave i pop-hudpleieverdenen om dagen, og skal visstnok bare være sååå mye bedre enn vanlige hudpleiemasker. Jeg sitter as we speak med en antiwrinklesak i ansiktet, påmalt rød trutmunn og et blunkeanikt, i et slags latterlig ordspill på wrinkle/wink. :knegg:

Illustrasjonsbilde, ikke meg. Men det er altså denne masken jeg har på nå:

Innkjøpt i taxfree, etter at jeg ble lurt til å bestille et fem stegs koreansk hudpleie-rense-kit, sikkert i en underbevisst påvirkning av OL. Evt. min evige fascinasjon for alt fra øst-Asia.

For dem som ikke vet det, er det altså et papir, satt inn med gørr, som du klæsjer på ansiktet og lar sitte der i 15 minutter, før du drar av papiret, masserer inn resten av gørra (noen ganger inneholder det faktisk 90% SNEGLESLIM!, I kid you not), også skal du bli vakrere enn ever before. Det at masken kommer på et papir, gjør tydeligvis at de virksomme greiene i slimet velger å trenge inn i huden, i stedet for ut gjennom papiret, og du får max effekt. :nemlig:

Jeg kjøpte altså tre ulike masker; en for fukt (greit nok), en antiwrinkle-wink (jeje) og en som visstnok skal få meg til å sparkle like a unicorn. Hvem vil ikke det, i grunn? Så nå sitter jeg her med kaldt slim i ansiktet, for ja, det blir iskaldt, og ser ut som en blanding av Hannibal Lecter og en asiatisk tegneseriefigur. Og det slår meg at ansiktet mitt må være lengre enn de fleste andres, siden den virkelig ikke passer. Men så lenge Chris Pratt bruker dem, så må vel jeg også. :himle:

Har du prøvd? Få høre hva du syns da! :knegg:


#2

Guava sa for siden:

Joda har prøvd. Kjøpte på Boots på julesalg.
Jeg har aldri merket veldig forskjell før og etter masker. Merket ikkeno med disse heller, prøvde to typer.

Det beste med dem var Hannibal-look!


#3

Nessie sa for siden:

Ikke prøvd, men mulig jeg blir overbevist når jeg ser deg sparkle like a unicorn :nemlig:


#4

Tallulah sa for siden:

Jeg lover å rapportere om hva som skjer når jeg sparkles like a unicorn. :latter:


#5

Einhyrningur sa for siden:

Jeg bruker startsett bare slike masker. Bruker mye kremer og masker fra Sør-Korea. Er veldig fornøyd. Har hud som er ekstrem tør, men likevel får litt kviser på hakepartiet. Når jeg er flink å bruke maskene føles huden ikke lengre ett nummer for liten ut.


#6

Mikkeline sa for siden:

Jeg har prøvd, var veldig fornøyd. Kjøpte på Kicks. Mener merket var Filorga?


#7

Candy Darling sa for siden:

Jeg tror det sparkler enhjørninger fra hvert hjørne før jeg smører snegleslim i ansiktet, faktisk. :skeptisk: Omtrent der gikk min forfengelighetsgrense, kjente jeg.


#8

zinatara sa for siden:

Jeg hadde en med kattemønster som jeg hadde på en kveld når mannen var på jobb og ungene hadde lagt seg. Men en av ungene måtte opp på do og så meg og da måtte plutselig de to andre ut i stua også for å le av hvor teit jeg så ut. :knegg:

Men var veldig myk i huden etterpå og den ga mye fuktighet. Så nå har jeg bestilt en del ulike masker fra korea. Blir moro å prøve.


#9

Koma sa for siden:

Jeg bruker bare sånne. Men er det hype nå?
Også lar jeg kidsa og vennene lage egne sheetmasks når de har hjemmespa.
Kjøpte sheets i Kina for en slikk og ingenting.


#10

zinatara sa for siden:

Jeg har forresten sånne vareprøver med snegleslim liggende på badet. De sender alltid med en haug vareprøver når man bestiller ting fra koreanske selgere og storesøster har dilla på koreansk sminke. Så vi har en god del prøver på ulike kremer.


#11

Tallulah sa for siden:

Jeg har også snegleslimprøver. Og har sagt at det trenger de ikke sende meg mer av. :kvalm:


#12

Einhyrningur sa for siden:

Bruker en del snwgleslim og synes det er helt kurant.


#13

Tallulah sa for siden:

Men altså; det beste med sheet-masker er at man kan tenke Wee, jeg ser ut som Hannibal i manga-drag! utover det er det bare eklere enn andre ansiktsmasker.


#14

Einhyrningur sa for siden:

Jeg er veldig nøye på hvor jeg kjøper mitt. Der må være genuint Sør-Koreansk. Jeg vil ikke ha falske varer fra Kina, de vet man ikke hva inneholder. Jeg er nøye på hvilke selgere jeg kjøper fra og kaster alt jeg er i tvil om.


#15

Canisa sa for siden:

Jeg kjøpte en tigermaske fra skincamillaphil på fredag. Følte meg dradd i maska etter lang tids sykdom og bekymringer. Vi skulle være vertshytte på «sparkiade», og jeg skulle hilse på/være vertinne for masse fremmede folk, så jeg trengte en quickfix (hvem trenger ikke det lizm).
Da vi var ferdige å styre med mat, dekke bord, vaske under alle sengene (I kid you not), så skulle jeg slappe av med ansiktsmaska og beroligende musikk. Etter 10 minutter var jeg ferdig, og jeg tuller ikke; da var huden mye glattere og med masse glød.
Etter å ha fått masse komplimenter hele kvelden, der ingen kunne skjønne ar jeg hadde en sønn på 21, så har jeg tenkt å benytte meg av magien flere ganger. #shallow


#16

Schnuppa sa for siden:

Legg gjerne inn tips til bra selgere å kjøpe fra. jeg fikk en haug slike i gave fra en perifer venninne en gang som var tydelige made in Kina. De gikk rett i søppelet på samme bakgrunn som du nevner: jeg tar ikke sjansen på hva de inneholder av "giftstoffer".


#17

ingling sa for siden:

Jeg har prøvd to av Camilla Pihl sine. Jeg ser ikke så kul ut som alle på Insta. :humre: Men jeg synes de funker veldig bra, særlig den Obelix nevner. Den ga faktisk huden litt energi, eller hva jeg skal si. Jeg bruker en fuktighetsmaske som er "vanlig" et par ganger i uken, men kommer nok til å prøve sheet masks igjen. Dog skeptisk til snegleslim. :skeptisk:


#18

zinatara sa for siden:

Jeg har kjøpt mye fra denne selgeren ebay.com/usr/f2plus1

Kan forresten anbefale denne rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F311906830430
Jeg har akkurat fått flasset av masse hud på føttene og får like bra resultat med denne som baby foot maskene som selges i Norge.


#19

Maverick sa for siden:

Chris Pratt. :hjerter:


#20

Primrose sa for siden:

Det der har jeg faktisk aldri hørt om før. :utafor:


#21

Matilda sa for siden:

Da er vi to. Trur uansett ikke snegleslim er noe for meg. :skeptisk:


#22

Tallulah sa for siden:

Jeg har lest litt om snegleslimet, og det er høyst diskutabelt om det funker til noe som helst. Jeg kjenner at jeg virkelig ikke trenger å gni det i ansiktet. Kan kanskje være en bi-inntekt for dem som er plaget med brunsnegler i hagen! :hyper: Sneglespa!


#23

Primrose sa for siden:

Brunsneglespa :grøsser: :grøsser: :rynkeneminefårdualdri:



#25

Turban Smukk sa for siden:

Det virkelig kule er jo biegift.


#26

Tallulah sa for siden:

Btdt. Da jeg fødte.


#27

Candy Darling sa for siden:

Da tar jeg heller Botox, ass. :skremt:


#28

Nera sa for siden:

Jeg er så kjip at jeg nekter å bruke det på grunn av søppelproblematikk. Maskene er stort sett laget av andre stoffer enn papir, og kommer i engangsinnpakning. Jeg forsøker å redusere mengden søppel jeg produserer, så derfor står jeg over. Jeg er også betenkt mtp. snegleslim og biegift pga de dyreetiske sidene ved produksjon/utvinning.

Jeg er kjip, og stolt av det.


#29

Tallulah sa for siden:

Gode poeng, Nera.


#30

Karamell sa for siden:

Hejjegud, et skjønnhetsprodukt jeg ikke har prøvd! :sjåkkogvantro: Jeg bruker ikke ansiktsmasker. Burde jeg det? :gruble:


#31

Tallulah sa for siden:

Burde og burde. :knegg: Det handler vel mest om velvære, og personlig syns jeg den kalde, slimete følelsen av sheet maska ikke var verdt det. Jeg har heller ingen tro på at selve papiret gjør en enorm forskjell fra andre ansiktsmasker.


#32

Floksa sa for siden:

Hvordan utvinnes snegleslim?

:veldigukjentverden:



#34

Charlie sa for siden:

Har brukt sånne, men ikke med påtrykt motiv :knegg: Ser at jeg har gått glipp av noe.

Tenker at alt kinesisk ikke trenger å være dårlig, jeg tror riktignok ikke på homeopati, men å smøre litt gull og perler i ansiktet kan virke like dårlig som noe annet. Har kinesiske sheetmasker som er kjøpt i Kina, de heter 8 glass vann, og er like mye pickmeup som de dritdyre perlene Elizabeth Arden har/ hadde. Men hadde kanskje ikke handla fra hvemsomhelst på Alibaba.

Syns de gir et fuktboost. Noe mer forventer jeg ikke, heller.

Nå vil jeg nok heller ha 8 glass vann enn snegleslim, men vi er så forskjellige. Det gikk jo rykter om kosmetikk og placenta i sin tid, og da var vel store navn som Arden inne i bildet.


#35

Charlie sa for siden:

Kanskje de bare går over sheets-a? :vetikke:


#36

noen sa for siden:

Også kjip og stolt av det. :stolt:


#37

LilleLeo sa for siden:

Jeg har brukt sheet masks og koreansk kosmetikk i to år og huden min har aldri vært så fin før. At det har vært en stor fordel å kutte melk og finne ut at jeg har glutenintoleranse, det har også hjulpet enormt.

Produkter med snegleslim har jeg brukt masse av og det har en sinnsyk effekt. Spesielt denne masken har vært gull verdt når fjeset har vært fullt av småkviser pga ett eller annet i matveien jeg ikke har tålt. testerkorea.com/Product/secretkey-snail-repairing-mask-pack
[img]https://www.ebay.com/itm/21pcs-Korean-beauty-Malie-SEAWEED-Ultra-Hydrating-Essence-Face-Mask-sheets/122608196136?_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20160908103841%26meid%3D4bae8f59142d4047b3d0cbaa56ad260f%26pid%3D100227%26rk%3D2%26rkt%3D15%26sd%3D122366313472%26itm%3D122608196136&amp;_trksid=p2054502.c100227.m3827[/img]

Den rosa kremen er magisk! Den funker som en kule på eksem/skorver/nupper etc. Jeg har en tante som bruker den på psoriasis og som gjør underverker. Først den kremen og så fuktgivende krem oppå om nødvendig. www.ebay.com/itm/MIZON-Snail-Recovery-Gel-Cream-45ml-1-2pcs-Lot-/272733008526?var=&hash=item8528288abf

Når man handler kosmetikk fra Østen er det litt tommelfinger-regel å ikke kjøpe kosmetikk fra Kina, fordi man aldri vet hva man får. Om det i tillegg er en selger som selger alt mulig rart i tillegg, skal man helst holde seg unna.

Jeg handler kun fra trygge selgere fra Sør Korea. Det finnes tusenvis av hudpleiemerker, i varierende pris. De maskene jeg liker best er rimelige og gir min hud veldig mye fukt. :hjerter:

Dette er en av favorittmaskene mine. Billig og gir tonnevis med fukt. www.ebay.com/itm/21pcs-Korean-beauty-Malie-SEAWEED-Ultra-Hydrating-Essence-Face-Mask-sheets/122608196136?_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20160908103841%26meid%3D4bae8f59142d4047b3d0cbaa56ad260f%26pid%3D100227%26rk%3D2%26rkt%3D15%26sd%3D122366313472%26itm%3D122608196136&_trksid=p2054502.c100227.m3827https://www.ebay.com/itm/21pcs-Korean-beauty-Malie-SEAWEED-Ultra-Hydrating-Essence-Face-Mask-sheets/122608196136?_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20160908103841%26meid%3D4bae8f59142d4047b3d0cbaa56ad260f%26pid%3D100227%26rk%3D2%26rkt%3D15%26sd%3D122366313472%26itm%3D122608196136&amp;_trksid=p2054502.c100227.m3827i.ebayimg.com/images/g/ujAAAOSwgDRZcKpF/s-l500.jpg

Denne er også på favorittlisten. Det drypper essens av den og når man tar av masken og smører inn, trekker det veldig fort inn i huden. www.ebay.com/itm/ETUDE-HOUSE-0-2-Therapy-Air-Mask-5-Type-20ml-7pcs-BEST-Korea-Cosmetic/311928822833?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=610738792941&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Ellers er det mye koreansk i norske nettbutikker. Merket Klairs er veldig bra. Ikke testet på dyr og enkelte av produktene er også veganske. [url]www.klairs.no[/url]. På soel.no er det større utvalg i merker og veldig mye bra.



#39

Floksa sa for siden:

Jøss!
Jeg kommer ALDRI til å smøre snegleslim i ansiktet men produsjonen så jo grei nok ut den.


#40

frukt sa for siden:

Jeg er litt der jeg og. I tillegg til at jeg er lat. Og prøver å bli flinkere til å handle lokalt.


#41

liefje sa for siden:

Jeg elsker sånne masker. Syntes alltid det var så mye styr med å vaske bort andre masker, at jeg nesten alltid droppet å bruke dem. Sheetmasks er sånn sett genialt for meg. Om jeg har fått mye penere hud, får noen andre si noe om,


#42

Nessie sa for siden:

Hvor/hvilke kjøper du?


#43

daffy sa for siden:

Jøss. Dette er jo en kjempetrend tydeligvis. Hvordan har dere hørt om dette da?


#44

LilleLeo sa for siden:

Jeg la ut linker til trygge selgere med mine favorittmasker.


#45

Nessie sa for siden:

:digger:


#46

Karamell sa for siden:

Vita har Camilla Phil sine, tror jeg.


#47

Polyanna sa for siden:

Dumt spørsmål, men, de selgerne dere kjøper fra, vorden vet de at de er "trygge" og hvordan vet dere at produktene inneholder det de sier at de inneholder?


#48

Tallulah sa for siden:

Jeg, som ikke har problematisk hud, er nok ikke i målgruppen for Korea-bølgen som går nå. Jeg har prøvd meg på en slik 5-stegs rutine, med oljerens (bare et penere ord for såpevask), gelerens, toner, essens og fuktighetskrem. I løpet av tre dager er hoden min tørr som en kjip rosin. Så jeg ditcher "oljerensen", ditcher toneren (for et meningsløst produkt), bruker opp gelerensen, muligens essensen og fuktighetskremen og går tilbake til de vante produktene.


#49

Madicken sa for siden:

Slike masker gir jo litt ekstra fukt, men jeg tror det er snakk om et øyeblikks glede. Og da kan man jo like gjerne gi gleden et artig ansikt.


#50

liefje sa for siden:

Jeg kjøper fra mykoreanmakeup. Evt. Vita for Camilla Pihl sine.


#51

My sa for siden:

Seriøst!? :tullerdu: Snegleslim klint ut over papir som pakkes individuelt og sendes fra Korea? :skingrestemme: For hva? Evig ungdom? Dere er gærne. :rofl: Alt disse skjønnhetskaksene finner på, og får kvinner til å gå med på av forfengelighetshensyn. :hehehe: Også feministiske og miljøbevisste fp-kvinner som jeg faktisk har tro på attpåtil. Hvor mye betaler dere for dette da?

Har ikke kikket i tråden før nå, dette var dagens.


#52

Einhyrningur sa for siden:

Ikke bare forfengelighet, men også velvære. Huden min er alltid et nr for liten og jeg finner ingen produkter på apotek/parfymeri som gir nok fukt og ikke kviser.

Jeg blir dessverre hverken yngre eller penere av snegleslim. :sukk:


#53

Einhyrningur sa for siden:

Det er billig. Type 46 kr for ti masker.


#54

liefje sa for siden:

Ja, en av fordelene med sheet masks og de fleste andre koreaprodukter er at de er mye billigere enn alt jeg pleide å bruke før. Man trenger riktignok en del ekstra produkter dersom man virkelig vil kjøre koreansk hudpleie, men det er jo opp til hver enkelt. Uansett har jeg både penere hud og sparer masse penger etter at jeg begynte med det. Og jeg var superskeptisk til alt nytt før og reagerte ofte hvis jeg for en gangs skyld prøvet nye ting. Sånn er det ikke med koreaproduktene, jeg reagerer ikke på dem, men sånt er såklart individuelt.


#55

zinatara sa for siden:

Jeg må innrømme at jeg har blitt ganske forvirret av hele koreansk hudpleie greiene. Det er så mange rare greier og det virker som man må ha skikkelig peiling for å kunne sette sammen en rutine og at den skal bestå av minst 10 trinn eller noe. Og jeg har ikke ork til å sette meg inn i de ulike egenskapene til alle disse stoffene og synes de er litt overlegne i enkelte av de gruppene på FB. Så for meg er sheet masks en enkel inngangsport.


#56

liefje sa for siden:

Det skjønner jeg. Virker overveldende i begynnelsen. Imidlertid er det ikke så vanskelig som det virker og hvert produkt er såpass rimelig at det er rom for å prøve og feile (såklart sammenlignet med hva du brukte fra før - jeg brukte hudpleie fra dyre merker og Dermalogica og da er Koreapriser utrolig billige). Enkelt forklart er prosessen som følger:
Dobbeltrens (oljerens først, så skumrens) fulgt av toner, deretter syre og så en eller flere produkter (tonic, serum, ampuller etc.) som løser spesifikke hudproblemer (fuktighet, store porer etc.) hvor man begynner med det mest tyntflytende og brukere så mye man føler huden trenger. Så er det viktig å vente en stund mellom hvert produkt og i tillegg huske solbeskyttelse med høy faktor på dagtid. Masker bruker man etter behov i tillegg til skrittene nevnt over. That`s it basically.


#57

Candy Darling sa for siden:

Er det meningen å være det daglige regimet? :what:


#58

liefje sa for siden:

Jepp, så det passer ikke for alle. Men er man hjemme på kveldene, er det jo bare å begynne litt tidlig før man skal legge seg. Det er jo bare ventingen mellom produktene som egentlig tar tid.


#59

Candy Darling sa for siden:

Helt uten å rette moralpekefingeren mot noen, så kjenner jeg at jeg ikke vil være en som bruker så mye av livet mitt på utseendet mitt. Jeg har mer enn nok med å få fjernet sminken på kvelden. :knegg:


#60

Polyanna sa for siden:

:knegg: Der er jeg også.

Og så lurer jeg fortsatt på kvalitetskontrollen av innholdet i disse produktene. Det høres litt kjøkkenbenkprodusert ut.


#61

Novla sa for siden:

Så vidt jeg har forstått bruker de store koreanske merkene mye tid og penger på R&D, så så lenge man er sikker på at det er genuine koreanske produkter fra kjente selskaper, og ikke kinesiske knock-offs, så tror jeg det skal være ganske trygt. Kosmetikk er jo gigantindustri i Korea, så jeg tror ikke du trenger å bekymre deg for kjøkkenbenkproduksjon, altså. ;) (Og akkurat når det gjelder snegleslim, så er det altså bare i noen produkter, enten det er sheet masks eller andre ting, det er ikke sånn at det brukes i absolutt alt, som en del her synes å tro.)

For egen del har jeg ikke tålmodighet til å sette meg inn i hele den titrinns-greia, ei heller er jeg overbevist om at det er så fantatisk som menigheten vil ha det til, så jeg holder meg til gode, gamle Dermalogica sånn i det daglige. Jeg har dog vært litt nysgjerrig og testet ut en del, og har funnet koreanske enkeltprodukter som både funker supert og er rimelige.


#62

Polyanna sa for siden:

Men det var en del snakk om ebay her også.


#63

Einhyrningur sa for siden:

Noen av de store har butikker på ebay og, men du må vite hvilke.

Og jeg har ikke noe rutine, jeg bruker bare det som passer huden min.


#64

Tallulah sa for siden:

Helst to ganger om dagen. :nemlig: Men seriøst; det er ganske basic slik jeg beskrev det her:

Dette tar ikke all verdens med tid, men jeg anser det for å være ganske unødvendig. såpevask og gelevask, + toner liksom? For de aller fleste vil det holde med ett av disse rensemidlene. Ellers er det bare fuktighetskremer. Essens kan være ekstra fukt, ekstra rynkeoppstramming eller hva man måtte mene at man behøvde. De 10 stegene inneholder egentlig ikke noe særlig mer muffens; øyekrem, skrubb, maske, mer av spesialkrem/olje/whatever for å ta tak i det samme som essensen basically, og solkrem.

Nåja, Korea og Japan har lenge vært svært anerkjente produesnter av hudpleieprodukter, så det trenger absolutt ikke være noe kjøkkenbenk over det, bare fordi det er produsert i østen. Rare ingredienser er ikke noe som er forbeholdt østen heller, for den saks skyld.

At det har kommet en bølge med det nå, handler om at Korea og Japan har økt populariet jevnt over, det begynte blant trendsetterne (eller faktisk egentlig hos nerdene) og plutselig var K-pop og kimchi noe massene måtte forholde seg til, og vips så er alt fra Korea superpoppis. Jeg tror ikke produktene derfra er noe dårligere enn andre, men heller ikke noe bedre. Og detaljerte hudpleieregimer er jo ikke noe nytt, sånn egentlig. Det har bare fått et navn og en påstått opprinnelse. Og når noe erpopulært, og har fått en oppskrift så er det lettere å forholde seg til, og flere gjør det, og syns at det funker. Funka ikke for meg.


#65

Polyanna sa for siden:

Det var i grunnen de første innleggene som ga et inntrykk av at man måtte "passe på hvem man kjøpte av" og litt sånne kjøkkenbenkvibber. Skjønner at det ikke er bare det, tydeligvis. :)


#66

Tallulah sa for siden:

Ja, hvem man kjøper av og produsent er jo viktig å tenke på i alle sammenhenger, entenom det er ebay, iherb, taxfree, sminkebutikk eller hudpleier. I mitt tilfelle kjøpte jeg tre sheetmasks i taxfree etter en lang flytur hvor jeg følte at huden min kunne trenge litt ekstra TLC. Også hadde jeg nettopp fnist meg gjennom en artikkel om kjendiser som bruker sheetmasks mens de flyr, for å beskytte huden sin.

Den femstegsgreia bestilte jeg fra en norsk forhandler av koreansk hudpleie, fordi jeg ikke var fornøyd med renseproduktene jeg hadde nå og tenkte jeg kunne teste dette. Hadde det funka hadde jo det vært greit. Det gjorde det som sagt ikke; den ekstreme rensen av huden fjernet alt av hudens eget fettlag og det funker ikke for meg. Når jeg ditchet såpa og toneren (overpriset alkovann) er det helt ok. Hun sendte med en helt del kremprøver, deriblant en krem med masse snegleslim. Jeg testet den, syns det var dødsekkelt å smøre i ansiktet, men huden led ingen nød. Ble ikke nødvendigvis bedre heller, så da dropper jeg snegleslimet.

Ellers bruker jo folk oppstrammende remedier, greier som skal gi ekstra fukt, øyekremer og alt mulig annet, så at hudpleie for mange består av mer enn ett renseprodukt og ett fuktprodukt er ikke uvanlig.


#67

Einhyrningur sa for siden:

Jeg kjøper og bruker en del sleepmasks, det er genialt. Klask i fjeset før du legger deg og vask vekk når du våkner. Det er vel i grunn bare en ekstra fuktighetsgivende krem, men det fungerer veldig godt på min hud.


#68

Input sa for siden:

Dette oppsummerer mine tanker også. Også blir jeg, ikke overraskende, ganske oppgitt med tanke på miljøaspektet. Men jeg skjønner jo at jeg er langt utenfor, jeg vasker ansiktet mitt med vann.


#69

Musemus sa for siden:

Kan jeg spørre hvordan du merket forskjell på huden ifht melk og glutenintoleranse?


#70

dharma sa for siden:

Du har ikke link?


#71

LilleLeo sa for siden:

Kvisene ble borte. Jeg har slitt med masse og store, vonde kviser. Det er ikke særlig kult når man bikker 30 og vel så det. Var spesielt plaget i kinnene og ved kjevekanten/øverste del av hals. De var store og vonde og det tok utrolig lang tid å bli kvitt dem. Noen var bare fylt med væske, andre måtte tømmes gang på gang. I tillegg kom det mindre kviser hele tiden, og de ble poppeklare på null komma niks. Kunne nesten se dem vokse.

Kuttet ren melk for 3-4 år siden og begynte med glutenfritt i august i fjor. En helt annen verden! Kvisene er så og si borte, kommer en liten en i ny og ne.
(Og så forsvant 5-månedersmagen omtrent over natten og den generelle oppblåstheten i kroppen forsvant. :riktig: )



#73

LilleLeo sa for siden:

Disse er helt supre!


#74

daffy sa for siden:

Først smilte jeg bare av denne tråden, men nå begjærer jeg allerede flere av produktene ... :rødme:

Men hva er det som gjør at akkurat Korea har fått en slik posisjon i hudpleiekretser? Hvilke hemmelig kunnskap eller råvarer har de, som de store, tradisjonelle franske hudpleiefirmaene ikke har tilgang til?


#75

Tallulah sa for siden:

Snegler. :nemlig:

Neida. Koreanske damer har alltid vært opptatt av utseendet, og det klassiske koreanske skjønnhetsidealet er ungt, med myk, plettfri, lys hud. Rent genetisk ligger nok østasiater temmelig godt an, og man kan dermed få inntrykk av at de har knekt hudpleiekoden. Helt ærlig tror jeg det ligger mer i klima, solbeskyttelse, gener og sunt kosthold. Men selvsagt vil noen av tingene deres funke på damer her også, og det er jo bare suksesshistoriene vi hører om. Også er det billig, som nevnt over.


#76

Polyanna sa for siden:

Og plastisk kirurgi. :nemlig: (1 av 5 kvinner, eller noe, tror jeg)


#77

Tallulah sa for siden:

:knegg: Ja, det har du rett i. Men det går vel mest på nese, munn og store øyne, ikke hudkvalitet? Eller når de blir eldre strammer de vel opp.


#78

Polyanna sa for siden:

Ja, jeg tenkte på oppstramning også. Men det er mulig at den gode huden gjør at de tåler all kirurgien bedre utseendemessig enn det vestlig hud gjør. :vetikke:


#79

Tallulah sa for siden:

Gudene vet. Om man søker på "Korean Women with plastic surgery" får man opp en bråte fullstendig fake før og etter-bilder i allefall. :latter:


#80

My sa for siden:

Jeg har kjøpt et koreansk kosmetikkprodukt uten å vite det! :tullerdu: :hyper:

Kjøpte en håndkrem til snart 13-åringen i "bygave" da jeg var i Købenahvn i påska, fordi hun er plaget med skrekkelig tørre hender, og denne kom i en så supersøt innpakning. Jeg googlet merket, for å se hva mer de har (fordi jentungen likte kremen så godt, både lukta, effekten og innpakningen), og hva ser jeg? Ikke nok med at det er koreansk, de har også sheetmasker, og MED snegleslim! :what:

Der ser man, hvem skulle trodd. :knegg:


#81

Tallulah sa for siden:

Nommin, den VAR jo supersøt da! :hjerteøyne:


#82

My sa for siden:

Ikke sant? :elsker:


#83

zinatara sa for siden:

Jeg har fått et en del prøver av denne i ansiktskrem. Den har sånn whitening-effekt som gjør at jeg som er nokså blek fra før ser ut som et spøkelse. :knegg: Men er fin for å jevne ut rødtonen under foundation.


#84

My sa for siden:

Ja, jeg så det etterpå, at det skulle ha en slik effekt (kjøpte bare i siste liten, i tax-free-butikken på Kastrup, bare for å ha en liten gave, og mest på grunn av boksen, som sagt). Så lenge det ikke inneholder veldig skumle blekemidler satser jeg på at det går greit. Hun har ikke bare tørre, men også ganske røde hender, så om det hjelper mot det også blir hun sikkert fornøyd.

#85

Tallulah sa for siden:

Jeg leste litt om dette whitening-greiene, for den ene greia jeg har står det whitening på. Selger påsto at den ikke var blekende (selv om noen koreanske kremer er det, de har et litt annet skjønnhetsideal), men skulle virke dempende på rød hud. Jeg har gått igjennom hele ingredienslista, og alt er bare ting som finnes i nesten alle hudkremer. Så endel er nok like humbug som andre hudpleiepåstander.


#86

My sa for siden:

Humbug er helg greit i denne sammenhengen. Har lite behov for blekemidler i kosmetikken til (den blonde) 12-13-åringen. :knegg:


#87

Tallulah sa for siden:

Ikke sant. :knegg:


#88

My sa for siden:

Søte pandakrukker holder i massevis. :nemlig: Særlig hvis innholdet i tillegg har en viss fuktighetsgivende effekt.


#89

zinatara sa for siden:

En del av dem er vel whitening akkurat når man har dem på. Jeg regner med at det er sånn med koreanske produkter som det er med vestlige, at mange påstander er i beste fall overdrevne.


#90

zinatara sa for siden:

Min snart fjortis elsker koreansk kosmetikk og det tror jeg har mye med søt innpakning å gjøre. Her er litt av det hun har
[img]https://lh3.googleusercontent.com/NhtbhwSLJXdoC7Ru6gMZdSicCfYMKlQh3DnaiIGIWzVzsnvhb7rsAgFkklkVX0QqAn6WLn-fI1-VBsL1M8_5ceL7vhjU4XjzNHDzQ3zDoKNx0zjzF2HDOm0qvdlf6bSk4wx5kLEco-9kc4NMF1Q63IykEKD1AcPoBBGl6yaIW-hr4LlDdAetGX--l8BpQHhcmhad05pEcOMsQb2T89JEiufXCDwXJWD2ziZFt9ki0uflPOZHEvFgIecw5hdAZWR9190HJvJgK2memi5zrZXtwHcKpOGH-oQCVBGWsNDKuSPtfqk_XoWzowOlIUzcj1EDPxe1-HSanjThk4KNEQXcOXrAEoxkoIwPgxkgnaN7uAd2ACrSWoo_rQf4Ow9wTRtxFgUiE02DaJdCbS4MoixobvPsSgJap_IzhVVATsxEVmT9b-3ooqzykfxEzUffgO_q1fsR1CQrBEk2VW6h4KxS3Z092-CoCVoebWSlSO0DVvYVgQfUegIG3A-yplN-LDFjLT13oraI1iI0KooigmCKZZn6HEeeR8xVyMIEG6APP3AWQwLdoO9ltYH5uVUz4-4THL-VrUeTnsf21BV7skPv86On8G3T8nP8GzXCJ91Z=w712-h949-no[/img]


#91

Polyanna sa for siden:

Kanskje den inneholder solfaktor? Det er jo i teorien "anti-brunende", i hver fall. :p

(Mange "anti-rynke"-kremer har vel bare solfaktor som aktiv ingrediens, og klart, det forebygger jo rynker, det)


#92

Tallulah sa for siden:

Haha, det kunne det vært, men fant det ikke på lista. Men det er jo sant at endel solfaktorer gjør deg hvit i ansiktet med en gang også, fordi ingrediensen de har som beskytter mot sola er sink. Så både hvit med en gang, og man blir ikke brun! :hyper:


#93

Turban Smukk sa for siden:

Er det den som heter White Magic du har prøvd? Den inneholder niacinamid som virker/skal virke blekende/lysnende over tid (altså ikke det som gjør en hvit ved påføring).


#94

zinatara sa for siden:

Det visste jeg faktisk ikke, søkte bare litt når jeg prøvde den. Men har bare brukt den et par ganger og har ikke hatt planer om å kjøpe den i full størrelse. Har ikke noe behov for å bli noe lysere eller mørkere egentlig, som oftest vil jeg bare jevne ut hudfargen i fjeset litt.


#95

Turban Smukk sa for siden:

Jeg bruker produkter med niacinamid for å jevne ut hudfarge og om mulig lysne hyperpigmentering, det er ikke noen skummel ingrediens altså.


#96

liefje sa for siden:

Blekende er mer jevnende, ja. Disse kremene sammen med bruk av syre har nesten gjort en pigmentflekk jeg hadde usynlig. Kjempefornøyd med det, jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.