Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blazer til gutt på ni

#1

millact sa for siden:

Noen som har sett noen fine? Tror jeg ønsker noe i marineblått, synes sort blir så hardt. Skal brukes 17.mai og i en konfirmasjon. Planen var å kjøpe dress, men jeg synes det blir for stivt og tror det heller blir beige chinos og blazer. Hvordan er de fra H&M i kvalitet? De fra Zara og Cubus er dyrere.


#2

Niobe sa for siden:

Synes de fra H&M er helt ok. Når det er sagt, så synes jeg chinos er underdressed i konfirmasjon. Til 17. mai er det vel ok.


#3

Elisabet sa for siden:

Ville sjekket ut nameit. De hadde myke herlige dresser i fjor som ikke var så stive, men var pene i både sort, blått og grått.


#4

millact sa for siden:

Kan godt hende du har rett altså. Første gang de er i konfirmasjon. Bedre med dress?


#5

millact sa for siden:

Takk, det skal jeg.


#6

Niobe sa for siden:

Jeg ville sagt dress i konfirmasjon, ja. Eller hvertfall dressbukse.


#7

Chablis sa for siden:

Jeg derimot synes chinos går helt fint i konfirmasjon, flere av guttene har brukt det i de konfirmasjonene vi har vært i.


#8

polarjenta sa for siden:

Jeg er enig med deg.:jupp:


#9

My sa for siden:

Samme her, i min familie er det helt innafor.

#10

Niobe sa for siden:

Man hadde skilt seg ut i chinos i konfirmasjonene vi går i.. Jeg tror aldri jeg har sett noen i chinos i konfirmasjon. Alle menn og gutter har dress, bunad eller festdrakt.


#11

millact sa for siden:

Det blir han og en annen fetter på tre eller fire år. Liten familie og chinos er nok innafor hos dem, men muligens ikke i Ris kirke


#12

Chablis sa for siden:

Klart det er innafor der også.


#13

Bokormen sa for siden:

Det er helt vanlig her også. Her skiller festdrakter og full dress seg mer ut i så måte. (Ikke i den forstand at det er negativt altså, men en tenker over det. :) )



#15

millact sa for siden:

Det var egentlig ment som en spøk. Får ta en runde i april og se hva vi finner og hva han liker.


#16

Nessie sa for siden:

Har plan om chinos og blå dressjakke til Pjokken jeg og. I konfirmasjon og 17.mai. :jupp: Synes den blå på HM er kjempefin. De har bukse og da.


#17

millact sa for siden:

Har sett at de har bukse, men synes det er dumt å kjøpe bukse som bare brukes to ganger. Et par chinos vil bli brukt mer.


#18

millact sa for siden:

Vi endte opp på Zara.


#19

millact sa for siden:

Tips til sko som kan passe til, altså til blå blazer og beige chinos? Joggesko utgår, dress sko også, for de blir nok kun brukt den ene dagen før han vokser fra dem.


#20

Niobe sa for siden:

Blå Converse?


#21

millact sa for siden:

Kanskje det går? De hadde noen tøffe grønne på Zara i april, men jeg tok ikke sjansen på å kjøpe sko da. Nå er de i alle fall utsolgt på nett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.