Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg kan ikke min rødvin

#1

Nabojenta sa for siden:

Jeg prøver og prøver, men klarer ikke like rødvin. Derimot elsker jeg rødvinssaus. Jeg vet bare ikke hvilke viner som er gode å bruke til det formål.

Jeg har en Marques de Cáceres Rioja, som mannen åpnet i går. Kan den brukes i en madeirasaus til fredag? Skal på polet å kjøpe Madeira i dag, men tenkte det kanskje var like greit å bruke den rødvinen jeg hadde stående, i stedet for å kjøpe ny.

Hva tenker dere?

Har også en Cheval Noir Saint-Émilion stående. Hva med den?


#2

Novla sa for siden:

Jeg ville absolutt ikke brukt rødvin i en madeirasaus, det smaker jo helt forskjellig, så jeg er redd sluttresultatet vil bli temmelig annerledes enn det som er tenkt.


#3

Tallulah sa for siden:

En madeira er jo ikke en rødvin, så du får ikke madeirasaus med en rødvin. Men du kan selvsagt lage en rødvinssaus!


#4

Guava sa for siden:

Rødvin kan ikke erstatte Madeira nei.

Sånn ellers brukes hva som helst av rødvin til saus. Veldig greit å fryse slanter til formålet. Riktig god rødvin bruker jeg ikke i saus.


#5

Nabojenta sa for siden:

Skal ikke erstatte madeira, men ha begge deler i sausen. Har en oppskrift jeg følger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.