Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hos Peder

#1

Cumulus sa for siden:

Noen som har hørt denne podcasten?


#2

Ine sa for siden:

Ja, da det gikk på p2.


#3

Pepper Lemon sa for siden:

Oh yes. Jeg har hørt Tiril, Camilla og Fredrik. Jeg likte den veldig godt, jeg synes Peder Kjøs er helt rå.


#4

Cumulus sa for siden:

Hva synes du om det?


#5

Cumulus sa for siden:

Hva er det han er rå på?


#6

Blondie sa for siden:

Jeg har bare hørt på Tiril, men jeg liker ikke Peder Kjøs. Dvs, det er vel måten han snakker med henne på jeg ikke liker. Det er en åpenbar mulighet for at det er meg det er noe feil med. :knegg:


#7

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg synes han er rå på å sette ord på ting, peke på problemet, forklare hva som skjer. Jeg fikk mange aha-opplevelser om meg selv underveis, det er jo ganske universelle ting han snakker om. Og så synes jeg han er tøff. Blant annet i en podcast om å være tenåringsforelder, hvor han var veldig klar på hva foreldre ikke skulle gjøre. Litt sånn «det kan det være du føler for, men da må du skjerpe deg». Jeg digger holdningen.

Men hva synes du selv da?


#8

jolie sa for siden:

Jeg har bare hørt to episoder enda (lytte-lista mi er laaaaang), men jeg liker det så langt.


#9

Millen sa for siden:

Vet han er psykolog, og bortsett fra tenåringsting hvilke temaer tar han opp?


#10

daffy sa for siden:

Jeg har hørt på Tiril, og likte det veldig godt. Det er både lærerikt og innsiktsgivende (er det et ord?) for egen del, nyttig som foreldre i oppdragerrolle, og så er det gøy å høre hvordan psykologer jobber.

Hvilken episode handlet om å være tenåringsforeldre? Er det Camila eller Fredrik, eller er det en helt annen podkastserie?


#11

him sa for siden:

Har den på lyttelista, så følger med i tråden. Har sett TV programmene til PK og også vært på foredrag med ham. Jeg synes TV serien var veldig bra, men er usikker på hvordan konseptet fungerer uten det visuelle.


#12

Pepper Lemon sa for siden:

Det var en episode i Foreldrerådet, hvor han er gjest. Jeg liker ikke Foreldrerådet-podcasten noe særlig, men den episoden var bra pga Peder.


#13

daffy sa for siden:

Den ja. Det skal jeg høre på. Foreldrerådet er ikke helt etter min smak heller, men jeg sluker jo alt med Peder. Hadde jeg valgt studier om igjen hadde det blitt psykologi ...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.