Påskeferie= ny start. Jeg har lyst å lage store lasagneporsjoner og annen mat i store mengder, og fryse ned til travlere dager. Jeg bruker nå aluformer og gladpack/ sølvpapir på når jeg fryser ned. Funker fint, men jeg skulle gjerne hatt noen mer varig. Fins noe slikt?
IKEA har disse i mange ulike størrelser, jeg fikk ikke til å linke til de andre i farten, men de heter FÖRTROLIG de og. :jupp: Det er mulig at de veier for mye. :vetikke:
Jeg eksker OBH Nordica Eco! De er helt geniale. Jeg vet ikke om de tåler å settes rett fra frysen og inn i ovn, det har jeg aldri undersøkt. Og de har ikke lokk.
Vi bruker de stadig, men har ikke brukt de i fryseren. Veldig kjekt med det lokket, og at man slipper unna litt oppvask ved å bruke den til både oppbevaring og oppvarming. :jupp:
Jeg gjør alt utenom å steke den. Jeg lager hvit saus med muskat, har i lettsaltet torsk og makaroni, og brødrasp på toppen. Jeg rører ett egg inn i sausen, men jeg stivpisker ikke noe eggehvite. Barna liker bedre at sausen bare har sause-konsistens. Serveres med råkostsalat.