Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Behagelige jeans til gutter

#1

Cuyahoga sa for siden:

Hvor kjøper dere jeans til guttene deres? I str. 140-150-ish.

Som er behagelige, ikke stive, ikke veldig tykt stoff og ikke en million sømmer som det slites hull ved etter to uker.


#2

Bluen sa for siden:

HM. Der har jeg funnet en forholdsvis myk guttemodell med stretch - ellers er jo mange guttebukser så stive at de står av seg sjøl. Har også kjøpt en del i jenteavdelingen der og på Cubus. (Men helst går han like fullt i joggebukser.)


#3

veobra sa for siden:

Min har noen veldig elastiske fra Cubus. Han liker dem ettersittende og de har noen som er slim og stretch. Slitesterke er de sikkert ikke, det er jo ingen bukser synes jeg. :gal: De billige til 99,- fra HM tåler ingen ting i alle fall.


#4

Cuyahoga sa for siden:

Favorittbuksa til ene sønnen er en svart jeans fra Wow som han har «stjålet» fra ene søstra. Vurdere kjøpe flere derfra til de, men er redd de blå jeansbuksene blir spottet som jentebukser av kompisene?


#5

Tjorven sa for siden:

HM. Knerten liker best myke bukser, men han nekter å vise seg utendørs i det han kaller "kosebukser". På HM har de supermyke bukser som ser ut som olabukser.

De finnes i flere vidder, og for min svært tynne sønn så ser "slim fit" ut som sægge-bukser. Men de henger i hvert fall på ham. Og siden de også finnes i "regular" og "loose fit" så innbiller jeg meg at de burde kunne passe til alle.


#6

Tjorven sa for siden:

Knerten har arvet masse bukser av søstra si. Han bryr seg ikke om det er et hjerte på lomma eller litt rosa på merkelappen. Men han står usedvanlig støtt i seg selv på slikt, så vi har ikke hatt noe å frykte. (Og så hadde han selvfølgelig fått slippe umiddelbart hvis det hadde blitt kommentert.)


#7

veobra sa for siden:

De vi har derfra er helt nøytrale i fasong og merker. Jeg tenker at de er "trygge". Du kan jo klippe av lappen med merket. Jeg er ganske var på slike ting, har en som ville reagert veldig på en slengbemerkning og om jentebukse.


#8

Vianne Rocher sa for siden:

Lindex har fine, behagelige jeans i flere modeller. Og Levis har noen sånne skinny-aktige som er fullelatsiske til gutter. De er ikke i skikkelig dongeristoff, mer sånn myk bomull som ser ut som jeans.


#9

millact sa for siden:

Min har flere fra Kapp Ahl.


#10

My sa for siden:

Guttungen her har en fin fra Name-it, som er i supermykt joggis-stoff, og ser ut som jeans. Blir sjelden brukt da, siden adidas-bukser tydeligvis kan og skal brukes til alt. :rolleyes: Men godtas til bursdagsbruk o.l.


#11

Che sa for siden:

Mine liker veldig godt «the rocker» fra Cubus. Veldig mye strech og myke.


#12

Anne C sa for siden:

Gutta mine liker veldig ofte de myke fra Kapp Ahl. 12 åringen fant seg akkurat en som kjennes ut som en collegebukse, men ser ut som en jeans.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.