Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Registrering av bil 2

#1

amo sa for siden:

Vi har en bil som er registrert på mannen. Vi lurer på kjøpe bobil.hva er mest hensiktsmessig med tanke på forsikringer ol.,registrere på han eller meg?noen meninger,tips el.?


#2

GydaG sa for siden:

Jeg har forsikret bilen til mannen som er registrert på ham, fordi det var billigst å ha begge bilforsikringene i samme selskap.
Så jeg tror ikke det spiller noen rolle egentlig?

Her eier vi altså de bilene vi har betalt selv, mao.


#3

Timar sa for siden:

Det ville jeg sjekket med forsikringsselskapet deres. Er det et poeng at hver av dere opptjener individuell bonus, eller kan du forsikre bilen i ditt navn på mannen din sitt bonusnivå?


#4

Charlie sa for siden:

Ville trodd dere uansett velger samme selskap, kanskje har forsikring sammen? Da er det vel det med opptjening av bonus som kunne spilt inn.

Du kan sikkert få god hjelp hos selskapet ditt om du spør hvilke konsekvenser det vil få å velge det ene eller det andre.


#5

Elisabet sa for siden:

Har dere opptjent bonus til bil nr. 2? Hvis ikke så lønner det seg å registrere bilen på samme person som den andre bilen (den andre personen kan være medeier), og ha forsikringen i samme navn som bil nr. 1, for da gir de fleste selskaper samme startbonus på bil nr. 2 selv om du ikke har bonus til bil nr. 2 fra før. Dvs. at har dere 75% bonus på bil nr. 1 så får dere også det på bil nr. 2 bare at en starter på 1. året med opptjening på 75%.


#6

-ea- sa for siden:

Men hvis man er gift så trenger man vel ikke registrere medeier? Da er det vel samme hvem som eier hva?


#7

Elisabet sa for siden:

Det er det. Problemet kommer når en skiller seg. :mumle: står plutselig uten bonus


#8

Svanen sa for siden:

Jeg ringte forsikringsselskapet og sa at jeg også hadde kjørt bilen. Fikk da samme bonus (hadde planer om å true med å bytte selskap). Dette er vel 6-7 år siden.


#9

Elisabet sa for siden:

Hjelper dessverre ikke når eksmann skal overta bilen som står på meg, og bilen jeg kjører står på moren min, og det går ikke ann å overta bonus fra foreldre. Men nå løser det seg når de er så teite. Jeg omregistrerer bilen til moren min til meg som bil nr. 2 på oss før vi omregistrer den andre til eksmann. Vipps har både han og jeg full bonus.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.