Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flekkfjerningsspray eller noe annet magisk for tekstilmøbler?

#1

Maverick sa for siden:

Jentungen har satt sitt preg på sofaen, og jeg orker ikke vaske alle trekkene (svær hjørnesofa) for å bli kvitt noen sjokoladeflekker. Finnes det noe man kan spraye på og tørke av? Eller et genialt kjerringråd?


#2

Myria sa for siden:

Vanish har en spray som fungerer fantastisk. Tror den er for nettopp sofaer og tepper. Ellers er faktisk Zalo veldig bra til alt av flekker.



#4

My sa for siden:

Den sitronsåpa hun på Name-it prakket på meg skulle visst være magisk for møbler også. Gni såpevann på flekken, la tørke, støvsug. Var det hun sa. Jeg har ikke prøvd den på møbler enda selv da, bare på klær (som hives i vaskemaskina, ikke støvsuges :knegg: ).



#6

Eia sa for siden:

Takk for tips, det skal jeg bruke.

Kan jeg føye til et spørsmål: hva hvis en (stakkars gamle vår) katt har hatt et (lite) tisseuhell i sofaen - finnes det noe dyprensing som funker, eller er det bare å gi opp?


#7

Myria sa for siden:

Tepperens. :jupp: Det er en type skum som sprayes på og gnis godt inn. Dette skal liksom innkapsle skitt og væske og sånt og så når det er tørket støvsuger man det opp. Det fungerer veldig bra.


#8

Bluen sa for siden:

Jeg er ganske imponert over disse magiske svampene - synes de fjerner veldig mye rart.


#9

Lavender sa for siden:

Vi har Bioguard, kjøpt hos møbelforhandler, fungerte på gamle flekker også.
bioguard.no/


#10

Eia sa for siden:

Takk for tips! Bioguard, ja. Det skal jeg kjøpe inn. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.