Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Slitesterk vårdress til seksåring?

#1

Nera sa for siden:

Lillebror har vokst i løpet av vinteren, og nå tester vi dressen fra i høst, en PoP skalldress i 110. Den begynner å bli litt knapp, så vi må vel ut på markedet, men hva kjøper vi?

Da storesøster var på samme alder, var hun for lengst over i todelt, men han er en annen type, og opptatt av at det skal gå raskt. Han er ellers lang og smal (lang i beina), og sliter klær som et uvær. PoP har bare mørkeblå (som vi allerede har) og olivengrønn i sortimentet denne våren, og det er skikkelig triste farger, men de har jo til gjengjeld suveren slitestyrke.

Hvilke andre dresser kan anbefales til veldig aktive barn? Eller er det like greit at han begynner å bruke skallbukse og -jakke allerede (det har vi liggende fra før, fra Bergans, PoP og HH)?


#2

Myria sa for siden:

Vi har god erfaring med Reflex.


#3

Lavender sa for siden:

Didrikson, tror Thelma, har imponert her. God rivestyrke, lett, god passform og ikke for varm. Vår 140 cm dress har holdt fire sesonger, enda eldste elsker å hive seg på knær for å ake. En liten rift på kne etter grus har ikke blitt hull.


#4

Nera sa for siden:

Storesøster slet hull på Reflex Narvik etter en sesong; det gikk hull ved teipen/sømmene, så det kan ha vært en produksjonsfeil av noe slag. Didriksons har vi bare erfaring med når det gjelder voksenklærne, og han her sliter jo ut alt der han freser avgårde. :knegg:

Har Isbjørn annet enn vinterdresser? De er svært fine i passform til ham, og har tålt forbausende mye.


#5

Niobe sa for siden:

Vi har vært veldig fornøyd med Reimatec til begge barna. Yngste sliter mer på klærne enn eldstemann, men de holder likevel godt. Forskjellen er at eldste sine dresser kunne jeg selge når de var for små. Minstens gir jeg bort. :knegg:


#6

Nera sa for siden:

Det er litt sånn her, også. Yngste har til og med arvet sokker (PoP) fra søsteren, men sliter gjerne ut et par ullsokker på tre-fire uker. Eldstes Isbjørndress solgte vi for 7-800 kroner etter at hun hadde brukt den i to sesonger.


#7

millact sa for siden:

Troll og reflex har vi god erfaring med. Troll er forsterket i baken og på knærne. Er du heldig kan du finne brukte på finn.no.

Vi har også hatt mye reima tec til begge, men i den alderen synes jeg ikke de er slitesterke nok. Ticket var også bra.


#8

IzziCreo sa for siden:

Reimatec + er det som vi har best erfaring med når det kommer til slitestyrke og vanntetthet. Vanlig Reimatec er også bra.


#9

Musemus sa for siden:

Ticket to heaven og Reima!


#10

Geitrams sa for siden:

Jeg har gått fra dress til todelt skallsett det året de har begynt på skolen. Bergans og PoP har de hatt i todelt fra skolealder, og Reimatec hel dress siste året i barnehagen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.