Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dagkrem tilsvarende Dermalogica Active Moist, bare med solfaktor?

#1

Timar sa for siden:

Har dere tips til en lett og god dagkrem med solfaktor jeg kan bruke nå i sommer?

Jeg har kun brukt Dermalogica-produkter så lenge jeg kan huske, og har ikke oversikt over hva annet som finnes der ute. Active Moist har dessverre ikke solfaktor, så jeg må finne meg et annet alternativ.


#2

venla sa for siden:

Jeg liker godt Origins A perfect world. Den har lett konsistens og har spf 40. Brukte Active moist før og den passet godt på min hud.



#4

GinaK sa for siden:

Følger med for bra tips. Jeg hater fete ansiktskremer og synes disse dagkremene med solfaktor ofte er så fete og klissete.


#5

Engasjert sa for siden:

Det synes jeg også. Men selv om jeg gjenkjente solfaktor-lukta av det Solar Booster, var den veldig behagelig på (ikke merkbar).


#6

Canisa sa for siden:

Jeg brukte Active moist tidligere, men savnet, som du, solfaktor. Nå bruker jeg Exuviance sheer refining fluid. En lettere krem enn Active Moist, men som gir masse fuktighet og har solfaktor 35. Elsker den :hjerter:


#7

Karamell sa for siden:

Jeg har nettopp kjøpt en fra La roche posay med faktor 15. Den finnes med høyere faktor også. Den er noe tyngre enn den jeg bruker til vanlig, men den duger. Kjøpte i USA.

www.google.no/search?biw=1280&bih=800&tbm=isch&sa=1&ei=vh3NWv6UK4XA6QSXopjQCA&q=la+roche+posay+anthelios+15&oq=la+roche+posay+anthelios+15&gs_l=psy-ab.3...46947.60245.0.60493.24.16.0.7.7.0.134.1262.11j4.15.0....0...1c.1.64.psy-ab..5.13.513...0j0i8i30k1j0i30k1j0i19k1.0.R0oVZzpIO2Y#imgrc=k50JsI7A8GrlhM:



#9

Billa sa for siden:

fablounge.no/butikk/produkt/sun-c-spf-40

Jeg er blitt frelst på Nimue hudpleie, og vet at de også har dagkrem med faktor. Hvis den er i nærheten av kvaliteten til resten av serien, så blir dette min ansiktssolkrem i år.



#11

Billa sa for siden:

Solfaktor i dagkrem er gjerne lettere filtre som ikke er like varige. Jeg anbefaler minst 30 hvis man vet at man skal tilbringe tid i solen. Særlig hvis man bruker enkelte hormoner (eller er gravid) eller enkelte legemidler. Huden må vi ta vare på, og jeg har sett nok "østrogenbarter" og solskadet hud til at jeg virkelig håper damer tar råd om solkrem alvorlig.


#12

Varta sa for siden:

Jeg ville ikke brukt den alene som dagkrem, men Neutrogena Dry Touch er den beste ansiktssolkremen jeg har hatt noen gang. Tørr, lett, klisset ikke, ga ikke kviser. Brukte den over min vanlige ansiktskrem. Kjøpte den i USA i sin tid så tror ikke det er noe norske apotek driver med, men iHerb har den, ser jeg.


#13

Nera sa for siden:

Solfaktorstoffene tar opp så stor andel av en solkrem, så derfor finnes det knapt dagkremer med noen særlig god solbeskyttelse, og de som finnes, gir ikke fullverdig beskyttelse til tross for at de er merket med spf 30/50.

Disse kremene er kun ment til tilfeldig soleksponering, og ikke om man skal oppholde seg utendørs. Spf er dessuten kun et mål på UVB-påvirkning; hvor lang tid det tar før man blir rød/solbrent, men UVA-stråling er den typen av solstråler som er skumlest fordi de gir skader dypere nede i hudvevet.

Jeg ville heller brukt et fuktserum, og en akseptabel solkrem over. Og de beste solkremene får man fra merker produsert i Europa eller Asia, ikke USA, som henger langt etter når det gjelder godkjenning av de mest avanserte solfiltrene.


#14

GinaK sa for siden:

Nå har jeg sikkert gått på en smell igjen for vi har hudpleiesalong borti gangen her og jeg nevnte dette med dagkrem med SF så nå skal jeg kjøpe Elixir Ultradefense SPF 30. Turte ikke å spørre hva den koster men søkte opp og den er ikke gratis. :o:eek:
Det er en grunn til at jeg holder meg unna lokalet hennes altså. Alt er dyrt.
Hun har lovet at den ikke er klissete så da håper jeg at jeg vil like den.


#15

Timar sa for siden:

Nera, Billa, mener dere at det ikke har noen hensikt å kjøpe dagkrem med solfaktor?

Jeg tenker den til bruk til hverdags, altså dager jeg uansett ikke ville smørt meg med solfaktor, men ikke at den skal holde til en dag på stranda eller i solveggen.


#16

Billa sa for siden:

Jo, absolutt. De dagene du vet at du ikke skal sitte i solen over lengre tid, så er dagkrem med faktor veldig lurt. Det er et faktum at rynker og solskader motvirkes med beskyttelse, og vi utsettes for stråling hele tiden.


#17

Billa sa for siden:

Jeg synes det er viktig å prøve produktet litt, før man smeller til og lar hundrelappene fly. Hva med å få en prøve før du kjøper, så vet du om den er klissete:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.