Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Støvsuger til bruk i bil

#1

Gerbera sa for siden:

Jeg trenger en støvsuger i garasjen, etter at jeg brant motoren på den gamle. Trenger ikke ha fancy munnstykke til parkett ol, men jeg vil ha sånne ekstra munnstykker av type med børste, og et smalt for steder det er vanskelig å komme til osv. Må tåle å bruke det smale munnstykket da, det var der den gamle streiket. Og litt sand og grus bør den også kunne klare.

Noen tips?

Miele til 4000 utgår.


#2

-ea- sa for siden:

Jula selger en del ulike grovstøvsugere, det er kanskje noe for garasjen?


#3

Neket sa for siden:

Jeg har en fra Karcher. Denne tror jeg:

www.netonnet.no/art/hjem-og-fritid/stovsugere/grovstovsuger/krcher-wd-3/238993.11223/

Jeg kjøpte den fordi vi hadde en liten lekkasje, men den er flott som garasjestøvsuger også. Jeg har ikke brukt den i bilen da, sjelden jeg gidder å støvsuge inni bilen. Tar det to ganger i året i forbindelse med dekkskift. :humre:

Den har ikke børste, men jeg tror at munnstykkene fra den vanlige støvsugeren kan brukes. Sånn på øyemål - har ikke prøvd. Den har smalt munnstykke.


#4

Tallulah sa for siden:

Høvdingen har også den fra Kärcher på kontoret, og bruker den til bilen. jeg tror også det går an å bruke børster fra den vanlige støvsugeren på den. Eller gikk det å kjøpe en ekstra pakke? Husker ikke. Den suger godt i alle fall.


#5

-ea- sa for siden:

I linken fra Jula ligger en tilsvarende fra Stanley, som har flere munnstykker i pakken.


#6

Gerbera sa for siden:

Aha, supre tips, jeg har jo tidligere bare tatt med vår vanlige støvsuger ut, og etter at vi flyttet og fikk sentralstøvsuger, flyttet den andre ut i garasjen.
Har ikke tenkt tanken en gang på å se på slike, men har Jula 10 min unna, så da skal jeg ta en titt!


#7

Pesten sa for siden:

Vi kjøpte en på Mekk nå. Skal brukes til garasjen/bil/båt etc. Tror gubben betalte 1200,-
Sentralstøvsuger i huset.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.