Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er Solskjær død? Om Solskjærs leggefotballskoapåhylla-statement

#1

Tussa sa for siden:

Eg blir opprørt over slik jounalistikk. Get a life!

[url]www.vg.no[/url]


#2

Blondie sa for siden:

:nemlig:

Jeg er over middels sportsinteressert, men må innrømme at jeg ble forbanna når morgenens radio-nyheter hadde som hovedsak at Solskjær legger opp. En nyhet - utvilsomt, den viktigste - aldeles ikke. :niks:


#3

Agent Scully sa for siden:

Han er en rimelig stor fotballspiller, da. Avgjørende mål på overtid i CL-finale :nemlig:


#4

Tussa sa for siden:

Eg undervurdere på ingen måte hans posisjon i norsk fotball, og eg er fotballinteressert sjøl. Men når det omtrent blir lagt ut sørgeprotokoll får eg litt klaus.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Det blir helt klart for mye, latterlig mye.


#6

torsk sa for siden:

Jeg er ganske fotballinteressert, men dekningen i nettavisene i dag er bare tåpelig.

Nei, da er det bra vi har lokalaviser som kan sette mer viktige saker på agendaen.


#7

Tussa sa for siden:

:lol:


#8

Shannon sa for siden:

Sørgeprotokoll? Hvor har du det fra? Man kan skrive en hilsen til Solskjær i en protokoll.


#9

Føniks sa for siden:

Jeg må si meg enig i at dette er vel overdreven sensajonspresse. Det er klart han er en dyktig spiller og at han har gjort det stort. Men han er dog ikke død, slik man skulle få inntrykk av ved å lese ulike aviser i dag.


#10

Bluen sa for siden:

Jeg stusset også over VGs oppblåsing av saken. Nå er jeg heller ingen fotballhater, på ingen måte, men det får da være grenser. En annen sak er at han burde ha lagt opp for flere år siden, spør du meg. Men det var det jo (klokelig, for så vidt) ingen som gjorde.


#11

Shannon sa for siden:

Har dere egentlig tenk over hva dere sutrer over? Dere sutrer over for lite blod, vold og tragiske hendelser på forsidene.


#12

torsk sa for siden:

Jepp. MERE BLOD!!!


#13

Bille sa for siden:

Hehe, signerer alt bortsett fra det siste. Han scoret nemlig 11 mål i fjorårets Premier League;).


#14

allium sa for siden:

Fotballen er hellig, vet du.

Digresjon: Hvorfor er det lov å tjene millioner på å være flink til å sparke en lærkule, men ikke på å være flink til å lede bedrifter?


#15

Blondie sa for siden:

Absolutt ikke. Jeg sutrer over at jeg ikke kan få servert litt av hva verden eller Norge bringer en tidlig morgen. Om det innebærer tragiske hendelser så er det nå engang slik det er, det ville være dumt og naivt å tro noe annet.

Jeg jobber selv i avis og vet hvor viktig det er å slå til like mye på gladsakene som på de tragiske hendelsene, men dette er jo en ubetydelighet som det er laget dramatikk rundt. Det er det jeg synes er usmakelig.

Og jeg gjentar: Jeg er fotballinteressert og synes det er kjipern at Sunny legger opp, men det kunne jeg lest om på sportssidene. ;)


#16

Fruktflua sa for siden:

Blir helt flau over den "journalistikken" VG ofte bedriver(les; ikke sjokkert). De er trolig HELT tomme for interessante/viktige saker.


#17

Guava sa for siden:

Jeg sutrer litt :nemlig:

Jeg synes nemlig at det er idioti at noe så fjernt som fotball skal oppta mye avisplass når det er andre saker i verden som ikke får spalteplass i det hele tatt.
Nå har jeg skjønt at denne Solskjær skal være flink til å spille fotball, men hva så? At han gir seg er da ikke verdens undergang.

Jeg har skjønt at ikke alle er enig med meg i at fotball er noe bagatellmessig vrøvl da :knegg:


#18

Anda sa for siden:

Jeg er veldig glad for informativ informasjon om denne typen kneproblemer med plansjer.

Neste gang jeg må forklare hvorfor jeg er dårlig på å løpe og spille fotball og slikt, skal jeg henvise til disse artiklene.

:sliter_også_med_store_kne_problemer_etter_brusktransplantasjon_men_ingen_bryr_seg:

:snurt:


#19

Nebbia sa for siden:

Fritt etter Churchill;

Aldri har så mange lest så mye om noe så lite interessant.


#20

Skremmern sa for siden:

Jeg er ikke spesielt fotballinteressert, men synes likevel at dette ikke er for mye. Etter hva jeg har forstått er Solskjær en legende i Engand, og en stor personlighet innen norsk fotball. Synes han får passelig med omtale i en tabloidavis. (Hadde det stått i Din Kapital hadde jeg dog reagert.)


#21

him sa for siden:

signerer skremmern.


#22

Irma sa for siden:

Jeg forstår at dette får bred omtale, men fire ulike spalteplasser er da litt...eh...voldsomt? Hvorfor ikke samle alt under en hovedoverskrift?

Nå er det mye rart innen for sporten jeg ikke forstår meg på. Krigsbegreper som "hatkamp" og skittkasting. For ikke å snakke om kvinnediskrimineringen. Dersom Norge vinner VM i fotball gis det til nød en forside, når det gjelder herrefotball skal det bare en fillesak til for å kapre forsiden. digresjonerer


#23

Pia sa for siden:

Jepp, enig med Skremmern.


#24

Nessie sa for siden:

Enig med Irma sjø!


#25

Nebbia sa for siden:

Også helt enig med Irma. Solskjær har vært mer eller mindre fotballinvalid i 3 år, og ingen kan si at dette var veldig overraskende. Det kan uansett ikke forsvare mediedekningen.

Og når det gjelder legendestatusen, er den en smule overdrevet. Mannen har jo ikke vært førstvalg de siste 10 årene. God? Ja. Legende? Nei.

Man kan sikkert si mye om Solskjær, men tidspunktet for hans selvbiografi kunne ikke vært bedre. Kjendiser pleier å gi ut sine selvbiografier når de er godt over middagshøyden eller karrieren nærmer seg slutten. Solskjær gav ut sin selvbiografi etter 2! sesonger i England. Etter den tid var han stort sett skadet eller satt på reservebenken...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.