Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Familiekalender?

#1

Normy sa for siden:

Jeg er på jakt etter en app som hjelper oss å synke alle kalendrene til familiemedlemmene på telefonen (iPhone). Vi bruker gmail alle mann.
Før brukte vi "Tiny Calender", og den funket bra til formålet, helt til den rett og slett ikke virket lenger (både hos meg og mannen).
Jeg er derfor på jakt etter en ny løsning, som viser alle kalendrene i samme grensesnitt, gjerne adskilt med hver sin farge.
Har forsøkt å laste ned et par typer, som feks FamCal, men det virker ikke som den synker eksisterende kalendre. Man må legge rett inn i appen, og det funker ikke for oss.
Noen som har noen tips? Hvordan holder dere styr på alles aktiviteter?


#2

Elise sa for siden:

Vi har delt gmail-kalendere. Jeg velger farge tilpasset familiemedlemmene når jeg legger inn kalenderoppføringer.


#3

IzziCreo sa for siden:

Vi bruker Google kalender til det. Alle har egen farge, og vi sender invitasjoner og påminnelser i hytt og vær til andre i familien som skal delta på det samme. Funker utmerket. Alt av jobb, turer, skole, fritidsaktiviteter, møter etc skrives inn der. Om ikke det står der så er det ingen som har kontroll :knegg:


#4

Elise sa for siden:

Det som ikke står der kommer ikke til å skje, her i gården. :knegg:

#5

Niobe sa for siden:

Vi bruker bare delt kalender i kalender-appen på iPhonen. Hver kalender har egen farge. Det funker ikke for meg å operere med forskjellige apper og kalendere. Alt må inn i samme kalenderen.


#6

Blånn sa for siden:

Vi bruker også gmail-kalender. Enn så lenge er det bare mannen og jeg som legger inn og så deler vi med mellomste (det var han som hadde behov). Det fine er at jeg på telefonen får opp både gmail-kalenderen og jobbkalenderen.


#7

Katta sa for siden:

Jeg synes appen til google er den beste nå.


#8

Normy sa for siden:

Takk for svar! Da blir det felles googlekalendre, inntil noen utvikler en app som tar det et skritt lenger :nikker:


#9

Normy sa for siden:

Ja, det var det som var veldig bra med tiny-kalenderen. Den samlet alle de eksisterende til èn.


#10

GinaK sa for siden:

Her er det jeg som legger inn i Googlekalenderen og deler med de som er involvert. Mannen gidder ikke men godtar forespørselene. Prøver å lære opp eldstemann også.


#11

star sa for siden:

Google her også. Her ligger min, guttas, fotballen og ishockey. Og de kalendrene vi eier selv, så kan jeg velge for hvilken det gjelder når jeg legger inn en ny "oppgave" og velge farge.


#12

veobra sa for siden:

Vi bruker Google. Det fungerer fint. Vi var ikke så avansert bruk så mulig vi egentlig burde savne noen funksjoner.


#13

Gerbera sa for siden:

Jeg må dra opp denne, og høre hva folk bruker nå.

«Min familie» fra Telenor, som vi har vært veldig fornøyde med, slutter å fungere nå, og vi trenger et alternativ. Jeg synes ikke Icloudkalenderen dekker helt behovet.

Er det fortsatt Google som er best?


#14

Che sa for siden:

Vi har brukt min familie. Mannen inviterte meg til Picniic - han valgte den fordi alt fra min familie kunne overføres til denne kalenderen.


#15

Gerbera sa for siden:

Ok, synes du den fungerer som «min familie»? Jeg ser at utseende er likt, jeg får kanskje teste.


#16

mammaugla sa for siden:

Jeg bruker appen WeekCalendar og synkroniserer inn gmail-kalendrene og outlook-kalendrene. Hver person har sin farge. Det jeg liker best med denne er at jeg ser hele uka man-søn som kolonner i samme bilde.


#17

star sa for siden:

Vi bruker fortsatt Google.


#18

Gerbera sa for siden:

Jeg testet nå, og alt jeg overførte ble liggende uten «riktig person» her hos oss, så da utgikk den fordelen. Jeg skal teste litt andre muligheter, og se hvilken vi ender på. Kanskje vi bare må bli enige om en fargekoding i familien først som sist, og bruke Google eller icloud sin.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.