Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Farger du håret (poll for alder)

Farger du håret?

  • Under 40, helfarger for gøy
    9 stemmer
  • Under 40, helfarger for å dekke grått
    6 stemmer
  • Under 40, farger sporadisk/med minicolor for gøy
    6 stemmer
  • Under 40, farger sporadisk/med minicolor for å dekke grått
    4 stemmer
  • I 40-årene, helfarger for gøy
    19 stemmer
  • I 40-årene, helfarger for å dekke grått
    31 stemmer
  • I 40-årene, farger sporadisk/med minicolor for gøy
    9 stemmer
  • I 40-årene, farger sporadisk/med minicolor for å dekke grått
    13 stemmer
  • I 50-årene, helfarger for gøy
    1 stemmer
  • I 50-årene, helfarger for å dekke grått
    3 stemmer
  • I 50-årene, farger sporadisk/med minicolor for gøy
    2 stemmer
  • I 50-årene, farger sporadisk/med minicolor for å dekke grått
    0 stemmer
  • Over 60, helfarger for gøy
    0 stemmer
  • Over 60, helfarger for å dekke grått
    0 stemmer
  • Over 60, farger sporadisk/med minicolor for gøy
    0 stemmer
  • Over 60, farger sporadisk/med minicolor for å dekke grått
    0 stemmer
  • Under 40, farger ikke
    17 stemmer
  • I 40-årene, farger ikke
    56 stemmer
  • I 50-årene, farger ikke
    4 stemmer
  • Over 60, farger ikke
    1 stemmer
#1

Polyanna sa for siden:

Prøver å lage en poll.


#2

Bluen sa for siden:

Nei og nei! :knegg: Denne er mye videre enn min, later det til. :knegg:


#3

Polyanna sa for siden:

Beklager at det ble lite spenn i alder under 40, det var litt navlebeskuende. :sorry:


#4

Palmen sa for siden:

Jeg svarte feil! Jeg svarte "40-årene, helfarger for gøy", skulle ha svart "Under 40, farger sporadisk/med minicolor for gøy". Hvordan kunne jeg ta så gjennomgående feil!



#6

Polyanna sa for siden:

Jeg svarte "i 40-årene, farger sporadisk/med minicolor for å dekke grått".

Det er mer for å friske opp en farge som har blitt matt med årene, men noe grått er det jo. Fargen dekker ikke like mange uker som det går mellom frisørtimene, så jeg har litt eksponeringsterapi for grått hår noen uker før neste time. :knegg:


#7

Robyn sa for siden:

Jeg har ikke hatt min naturlige farge siden en gang på tidlig 90-tall tror jeg.
Jeg kunne gjerne testet natulrlig farge dersom jeg slapp en lang periode med ettervekst, men det blir for tungvint.
Jeg har planer om å bli grå etterhvert, men foreløpig er det ikke så mye grått.


#8

My sa for siden:

Jeg sluttet å farge for kanskje halvannet år siden. Har skulderlangt hår, og nå har alt det som var farget vokst ut og blitt klippet bort. Deilig å slippe å tenke på ettervekst lenger, og det verste er at jeg synes ikke det ser ille ut heller. Er helt fornøyd med fargen, og liker det bedre enn jeg hadde trodd.


#9

Bluen sa for siden:

:rofl:


#10

Skilpadda sa for siden:

Jeg farger bare for gøy når jeg gjør det, men jeg har da heller ikke begynt å bli grå. Tror ikke jeg kommer til å farge for å skjule gråfargen når den kommer, men vi får se. Jeg er i slutten av 40-årene.


#11

Polyanna sa for siden:

Stemte at jeg bruker glansvask, men frisøren kaller det altså minocolorasjon eller noe. Den vaskes ut etter noen uker. Han mener helfarge vil gi for hardt inntrykk, og nekter å gjøre det før det blir mye mer grått. Glansvasken sitter dårligst på de grå hårene, noen av dem er helt glassaktige, så de kommer "frem igjen" først.

Kopierer svaret fra den ikke-slaskete pollen:

Det er mer for å friske opp en farge som har blitt matt med årene, men noe grått er det jo. Fargen dekker ikke like mange uker som det går mellom frisørtimene, så jeg har litt eksponeringsterapi for grått hår noen uker før neste time.


#12

Skilpadda sa for siden:

Jeg synes grått hår er veldig pent, og så har jeg så kort hår at overgangen kommer til å bli enklere enn den er for folk med mye og langt hår.


#13

Maverick sa for siden:

Under førti, og tilbrakte noen måneder som blondine for gøy, og med lilla hår for gøy. Jeg farger ikke for å dekke grått, og har plenty av grå hår.


#14

Lavender sa for siden:

Tja. Striper håret to ganger i året. Har til nå tatt striper med organisk farge, det blir naturlig og gir usynlig ettervekst, men sitter heller ikke mer enn 6 uker. Fikk organiske lyse striper sist, jeg ser de ikke selv, og alt det grå håret i tinningen skinner fortsatt.

Barna mine tror at det er kun bestemødre i 70 årene som har grått hår. Det er heldigvis et par andre damer på min alder som også lar det grå håret i tinningen og luggen vises.


#15

Molly sa for siden:

I 40-årene og farger håret. Først og fremst fordi det gjør de tynne, tynne hårstråene litt mer samarbeidsvillige. Hvis jeg ikke farger håret er det helt flatt og klistret til hodebunnen, de fleste stylingprodukter gir ingen effekt i håret mitt eller gjør at det ser fett ut. Vet ikke om jeg har grått hår. :vetikke:


#16

Sissel sa for siden:

I 40-årene, helfarger for å dekke grått. Har gjort det i mange år, men passer på at det ikke blir for mørkt, for da blir det hardt. Farger hos frisøren nå, har gjort det i noen år. Farget selv før.


#17

Strå sa for siden:

Jeg er over 50. Før, en gang i riktig gamle, gamle dager, farget jeg håret sporadisk for gøy. Plutselig begynte det å bli godt synlig ettervekst og siden jeg er for lat til å gidde å gjøre slikt jevnlig, sluttet jeg sporenstreks å farge håret. Nå er jeg ganske heldig siden det mørke håret med lett rødskjær bestemte seg for å miste rødskjæret og det hele ser ganske stilig ut. Syns jeg da.


#18

GinaK sa for siden:

Farger håret for å skjule grått. Farger hjemme. Har aldri farget hos frisør.
Blodalvor for meg altså. Er ikke klar for å flashe mine grå hår men er ærlig på at jeg farger. Er i 40-årene, riktignok helt på tampen.


#19

Floksa sa for siden:

Helt i starten av 40 åra. Har grånet mye siste året.
Har aldri farget det og kommer ikke til å starte nå.

Finner det egentlig ganske fascinerende og fint at håret endrer seg.


#20

Sol sa for siden:

Jeg er midt i 40 årene. Sluttet helt å farge håret for 8-10 år siden (så lenge siden at jeg må lete i bilder for å angi rett tid). Jeg har vært kort-kort på håret i mange år og sluttet da jeg syns etterveksten kom for fort - den utgjør fort 50% av hårlengden når håret er veldig kort. Jeg kom fort til at jeg likte å være gråspettet. For noen år siden passerte jeg punktet der jeg ikke lenger kan farge håret til min "grunnfarge", så jeg kommer nok aldri til å farge mer.


#21

Avatar sa for siden:

I 40-årene og sluttet å farge etter fylte 40. Har masse grått.


#22

Blå sa for siden:

Midt i 40 årene og farger ikke. Jeg er mørk blond og begynner langsomt å få grå hår som blir (synes jeg) fine striper i det mørke. Jeg har ingen planer om å begynne å farge og gleder meg til å se hvordan det utvikler seg.


#23

rine sa for siden:

I midten av førtiåra, farger innimellom for å dekke grått.
Jeg går lett uten sminke, i joggebukse hvorsomhelst nesten, går på stranda uten å barbere leggene, kommer aldri til å sprøyte inn botox i trynet eller skjære bort fett- men hvordan håret mitt ser egentlig ser ut- DET blir det lenge til du får se! :trasser:


#24

GinaK sa for siden:

Men , dere som ikke farger og som har endel grå hår; hvilken hårfarge har dere opprinnelig?

Jeg har temmelig svart hår men som er lysnet nå med farge ettersom jeg blir eldre. Om jeg ikke hadde farget så hadde det nok sett grusomt heksete ut tror jeg.
Om jeg skal tørre å ikke farge så blir nok klippen helt pixiekort men jeg er ikke helt moden for det enda heller. :o


#25

Michelle sa for siden:

Vet ikke helt hva jeg skal svare på jeg. Jeg har i hele mitt liv kun farget håret, og da med minicolor et par tre ganger. Første gang rett før bryllupet, og sist gang i fjor høst. Ble ikke fornøyd noen av de 3 gangene. Begynte å stripe noen lyse striper da jeg var rundt 40. Bare for gøy. Jeg er i de 50 år nå, og striper av og til lyse striper. Går nå til frisør sånn ca hver 12 uke. Ofte til å være meg. Jeg tror jeg kan skimte noen få grå foran av og til, men iflg min mann er det i mitt hode. Men han sier vel det for å være snill:D Vil tro at de lyse stripene kamuflerer litt om det skulle være noen grå.


#26

Maverick sa for siden:

Mørkebrunt. :jupp: Hekselooken er innafor hos meg. Matcher personligheten. :knegg:


#27

Blå sa for siden:

:fniser: av Maverick.

Som sagt, mørk blond. Og opplever meg ikke som skummelt heksete med grå striper. Selv om tanken er fristende. Jeg er bestemt på at jeg er distingvert. :nemlig:


#28

vixen sa for siden:

Har striper akkurat nå. Har 'alltid' farget håret på et eller annet vis. Ikke bare etter jeg begynte å få gråe hår. Har bare kjedelig naturlig hårfarge....


#29

Floksa sa for siden:

Jeg er mørk blond. Og synes hekselooken er stilig. Mitt er for lyst til å gi den effekten.


#30

Sissel sa for siden:

Mørkebrunt.


#31

Divine sa for siden:

Jeg har mørkblondt slæsh kommunefarget hår, og farger ettervektsten for å skjule det grå. Drar fargen ut i håret slik at overgangen skal se mest mulig naturlig ut. Er usikker på om det er farging eller minikolorasjon egentlig. :vetikke:

Jeg er 48 år.


#32

Polyanna sa for siden:

Jeg har brunt hår. Opprinnelig en ganske varm brun farge, nå mer matt.


#33

amylin sa for siden:

I 40-åra og farger for gøy. I fjor hadde jeg regnbue til speide.


#34

Gaia sa for siden:

Jeg har mørkt brunt hår. De grå hårene kom i begynnelsen av 30-årene. Men det er først de siste par årene de har begynt å formere seg skikkelig. Jeg håper jeg klarer å gråne uten å måtte farge (siden jeg syns det er så styrete å dra til frisøren. Og ikke gidder å gjøre det hjemme. :knegge: ) Jeg har dessuten for mye krøller til å kle kort hår.


#35

Candy Darling sa for siden:

Jeg sluttet for snart 2 år siden, men jeg har fremdeles farge nederst i håret. En stund brukte jeg blondspray som jo er bleking, i etterveksten, men jeg fikk så mye kjeft av frisører at jeg har sluttet.

Nå bruker jeg bare blondshampoo og sterk lillashampoo, for å blende ut forskjellen mellom det kommunefargede og grå. :stuart:

Er i siste halvdel av 40-årene, fremstår som blond.


#36

Karamell sa for siden:

Jeg er i første halvår av førtiårene og farger mest for gøy. Jeg har farget året i ymse varianter av brunt/ gyllent siden begynnelsen på 90-tallet. Nå er jeg litt grå (dvs hvit) ved ørene og de vises jo etter to-tre uker og jeg farger bare to-tre ganger i året.

Tidligere var jeg kastanjebrun i håret, og er det enda i underhårene, men overhåret er blitt mer blast og har fått en kaldere tone enn da jeg var yngre. :snurt:


#37

Sol sa for siden:

Mørk brun. Ble nesten svart før jeg begynte å gråne. At jeg var så mørk er en av hovedgrunnene til at jeg ikke vil farge mer - jeg må bytte hårfarge, for fargene i ansiktet har blitt for lyse til å være så mørk i håret. Og skal jeg bytte hårfarge, kan det like gjerne være til gråmelert. :jupp:


#38

Strå sa for siden:

Mitt var mørkebrunt som bikket over i mer galdmørkt etterhvert. Jeg synes ikke jeg ser veldig heksete ut, men jeg vet jo at enkelte av avkommets venner syntes jeg var fryktelig streng i gamle dager. Teller det?


#39

Niobe sa for siden:

Jeg er under 40, farger ikke. Har begynt å bli grå, hårfargen min er brunsvart.


#40

Beckett sa for siden:

Jeg hadde så godt som svart hår før, nå er det mørk brunt. Tinningene blir helt grå, skillen er mer melert. Jeg vurderer fortløpende om jeg bare skal bli grå, men da må jeg nok bruke sprayfarge hver dag i 4-5 år, tenker jeg. #langhåra :knegg:

#41

My sa for siden:

Håret mitt har alltid vært brunt, men gått mer over til en blassere "kommuneaktig" farge de siste årene. Gråfargen er ujevnt fordelt, jeg har ett "bånd" av grått ganske langt foran på hodet. Bak er det mørkere, og mye mindre grått. Det ser nesten ut som jeg har lysnet en del av håret med vilje.

#42

Einhyrningur sa for siden:

Farger vekk grått hår. Og bytter farge innimellom. Forandring fryder.


#43

Malama sa for siden:

Under 40 halvannet år enda og ikke hatt farge i det hittil i mitt liv.

Time will tell


#44

Addison sa for siden:

klippet fra den andre tråden: Ja, jeg farger etterveksten, den er kritthvit oppe i kronen og synes veldig godt, selv om jeg har konvertert til fargen "Blond". Hjemmefarging hver 4.-5. uke, en venninne hjelper meg. Jeg hadde vært helt hvit på toppen og mer blandet bak ørene/i bakhodet, ikke helt komfortabel med det foreløpig, if ever. Magic retouch fra L'oreal er gull mellom hver runde farging.


#45

Fløyel sa for siden:

45 år, har ikke grå hår, dvs. jeg finner 1-2 sporadisk, men ikke hver mnd.
Jeg striper håret ca hvert skuddår, bare for å se litt freshere ut. Helfarger aldri, mørk brunt hår.

Det er så rart dette med mine grå hår, jeg kan gå til sengs på kvelden og våkne dagen etter med
ett grått stritt hår midt på hodet. Det nappes.


#46

Fluke sa for siden:

42 og farger for gøy. Er egentlig mørk, men farger håret så rødt som mulig (akkurat nå er det bleket også så rødfargen kommer bede fram).


#47

Tallulah sa for siden:

Jeg har farget håret fra jeg var 19. Nå har jeg en del grått, og det er dermed vanskeligere å slutte fordi overgangsfasen vil se så rar ut. Men primærgrunnen til at jeg farger er ikke å skjule det grå håret. Hadde jeg ikke farget håret, ville jeg nok ikke startet når der ble grått.


#48

Pelen sa for siden:

Oi! Jeg klassifiserer tydeligvis meg selv som en i 50-årene! Jeg ser at det var det jeg svarte og jeg ble 49 for noen dag siden.


#49

skyfri sa for siden:

Jeg startet for gøy i 20-årene, og så en dag i 30-årene gikk det over til farging for å dekke grått. Hadde helt sikkert startet da hvis jeg ikke farget fra før, jeg er på ingen måte klar for grått hår.


#50

Lavender sa for siden:

Pelen, gratulerer med gårsdagen. :blomst:. Jeg er over 47 selv, uten at det falt meg inn.

Fra tenårene har jeg stripet mørk ettervekst lys, nå striper jeg ettervekst med farge. Når var jeg egentlig fornøyd?


#51

Magica sa for siden:

Jeg er 41 og har noen få grå hår, men pleier lage striper innimellom.


#52

frukt sa for siden:

Såvidt under 40, og farger håret for gøy, og har perioder med min naturlige kommuneblonde farge når jeg blir lei av å farge.
Aner ikke om jeg begynner å bli grå faktisk. Har ihvertfall ikke lagt merke til noen grå hår.


#53

løve70 sa for siden:

Jeg er i slutten av 40 årene og farger håret jevnlig for å skjule grå hår. Har opprinnelig brunt hår.


#54

Fersken sa for siden:

Er i midten av 40-årene og svarte at jeg aldri farger håret. Det er en sannhet med modifikasjoner, for jeg farger håret for gøy omtrent hvert skuddår. Har mørkt brunt hår med 3-4 grå hår i tinningen.


#55

Nessie sa for siden:

Jeg helfarger, selv :jupp:
Jeg har ikke grått hår, ikke antydning en gang. Men rødfargen min har «bleknet» de siste åra, så jeg fresher den opp selv.


#56

007 sa for siden:

I siste halvdel? :skingrestemme: Vi er i midten av førtiårene!

Jeg er like gammel/ung som Candy, er rødhåret og farger/striper med ugjevne mellomrom for forandringen sin del. Jeg har ikke blitt grå, men blass og mer rødblond. Før kunne jeg farge det rødbrunt, men nå har jeg blitt så lys at etterveksten blir alt for tydelig.


#57

Albertine sa for siden:

Jeg har farget/stripet håret siden tenårene, men jeg ble lei av å ha det slitte, grusomme håret og klipte av meg alt for litt siden. Nå har det fått vokse ut, ufarget, og jeg elsker min stålgrå hårfarge med islett av ekte grått. Den er rett og slett fantastisk. Skal aldri farge håret igjen.
Er i midten (slutten) av 40-årene.


#58

ingling sa for siden:

I starten av 40-årene, ingen grå hår ennå, tar en sjelden gang minicolor for å få litt mer glød i håret, forsterker fargen jeg allerede har. Hjemmefarget en gang, det var mildt sagt uheldig.


#59

frukt sa for siden:

Det høres flott ut!
Jeg er spent på hvordan mitt hår kommer til å se ut når det etterhvert blir grått. :jupp:


#60

Inagh sa for siden:

Jeg er 48 år, og innimellom, helt på innfallsmetoden, kan jeg finne på å farge håret for moro skyld. Lenge siden sist nå, og nå begynner jeg å bli temmelig gråhåra, så det hadde vært pinlig å dukke opp blant venner, kollegaer og kjente med flunkende ny hårfarge.


#61

Geitrams sa for siden:

Under 40, farger sporadisk for gøy. Men det er veldig sjelden, og akkurat nå har jeg min naturlige farge. Ingen grå hår enda, men dukker de opp kommer jeg nok til å begynne å farge håret regelmessig.


#62

Ru sa for siden:

Under førti (krampaktig), farger håret dann og vann. Noen ganger hel, andre ganger andre varianter. Har begynt å få en del sølvstriper. :mumle:


#63

Drømmedama sa for siden:

Gøy og gøy fru Blom. De siste årene har jeg begynt å få litt grå hår innimellom, men det er ikke derfor jeg farger det. Har ikke hatt min naturlige hårfarge på 30 år. Jeg er litt sånn "født med feil hårfarge" og fargekorrigering er nødvendig for at jeg skal fremstå som den blondinen jeg er inni meg.:nemlig:


#64

Bloppy sa for siden:

«Er i 40-årene:eek: og helfarger for å dekke grått».
Naturlig farge er vel litt sånn mørk kommunegrå. Var helt lys da jeg var liten.

Dvs jeg frisøren farger og striper. Jeg har vært grå i flere år allerede. De siste par årene har det eksplodert synes jeg. Jeg er nok ikke klar for å bli helgrå enda. Det ville nok også betydd korthåret.


#65

Bayone sa for siden:

Under 40 i noen måneder til og farger ikke håret. Har begynt å få litt grått, men enn så lenge napper jeg de ut ;) Tipper det blir farging når det grå blir mer fremtredende.


#66

Pøblis sa for siden:

Over femti og har sluttet å farge for flere år siden. Er mørk blond med grå striper nå. Liker fargen jeg har og synes jeg kler den. : ja:


#67

isola sa for siden:

Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg aldri i verden kommer til å gidde å vedlikeholde fargingen, og benytter heller muligheten til å prøve å overbevise ungene i barnehagen om at jeg er den egentlige Anna av Arendelle. :glis:


#68

Carrera sa for siden:

48 år og farger håret jevnlig for å dekke grå hår. Kall det gjerne falskt, men jeg er overhodet ikke klar for å bli grå ennå. I tillegg så er jeg ikke grå over det hele. Kun foran og på sidene. Bak er det ikke mye grått å se, så det ville sett rart ut tror jeg, om jeg ikke kamuflerte naturens gang.


#69

Schnuppa sa for siden:

Jeg er nærmere 50 enn 40 år og det er 10 år siden jeg sluttet å farge/stripe håret. Har enda ikke et eneste grått hår. Eneste grunn til at jeg stoppet å farge/stripe håret var den evinnelige etterveksten.

Jeg svarte: "I 40-årene, farger ikke."


#70

IzziCreo sa for siden:

  1. Farger ikke (verken minicolor, striper eller glansvask). Har ikke fått grå hår, men tviler på om jeg kommer til å gjøre noe om det så kommer. Jeg synes ofte grått er skikkelig kult!

#71

Blondie sa for siden:

Under førti i fire uker til, farger ikke.


#72

Filifjonka sa for siden:

Var egentlig ingen av svaralternativene som passet helt. Jeg er i begynnelsen av femtiåra, har mellomblondt hår. Jeg syns fargen er litt kjedelig, og håret blir så mye lysere om sommeren at jeg får naturlig trist ettervekst om vinteren. Derfor har jeg lysnet det litt med striper mesteparten av mitt voksne liv.

Frisøren sier at hun ikke finner særlig mange grå hår, så det er nok foreløpig bare ett og annet som ikke ville vært særlig synlig om jeg hadde sluttet å stripe heller. Så det blir feil å si at jeg striper for å dekke grått hår.

Ingen av foreldrene mine begynte å få grått hår før de var temmelig gamle.

Farge håret har jeg bare gjort en gang, da jeg var 22.


#73

Nenne sa for siden:

Jeg er mellomblond og farger, eller lysner, håret er vel kanskje mer riktig å si. Det har jeg gjort i 30 år, enten med striper eller med helfarging.

Nå har jeg også noen grå hår som jeg gjerne vil dekke, ikke fordi jeg ikke kunne hatt noen grå hår her og der hvis de bare var jevnt fordelt, men fordi alle de grå hårene er rundt ansiktet i et smalt bånd, så det ville sett alldeles dust ut om jeg ikke gjorde noe med det.


#74

Myria sa for siden:

Jeg er 39, har mørkt hår og har begynt å få noen grå hår. Jeg farger ikke håret.


#75

trøtt sa for siden:

I førtiåra og farger ikke håret. Har ingen grå hår.


#76

Varta sa for siden:

43 og legger jevnlig striper. Bonuseffekt er at det gjør at det grå glir mer inn blant det lyse. Farger ikke, orker ikke vedlikeholdet og hater hvordan det får hårrøttene til å se ut etter et par uker (håret mitt vokser fort).


#77

Katinka sa for siden:

Kvinne (53) hjemmefarget i dag håret for første gang siden hun var russ.


#78

Einhyrningur sa for siden:

Jeg blir så lei av å ha samme hårfarge over tid. Synes det er imponerende med de som er en farge hele livet. :knegg:


#79

m^2 sa for siden:

Pollen er avsluttet :sukk:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.