Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Krem med gelatin?

#1

Cumulus sa for siden:

Jeg skal lage sjokoladekake og har lyst til å lage en krem som ikke flyter ut. Altså pisket kremfløte. Jeg skal sprøyte roser på kaken, derfor vil jeg at kremen skal være stiv.

Hva kan jeg putte i den? Gelatin? Annet?


#2

Skilpadda sa for siden:

Hvis du lager ganache, altså smelter sjokolade i fløten og lar det avkjøle får du pisker den, så blir den veldig stiv og lett å sprøyte roser av. :) Eller mente du at du skulle ha helt hvit krem? Kanskje hvit sjokolade funker da?


#3

Cumulus sa for siden:

Kremen trenger ikke være hvit, nei. Ganacha... aldri hørt om.:confused: googler...


#4

Skilpadda sa for siden:

Ganache er bare krem av sjokolade som er smeltet i fløte. Jeg bruker det for eksempel som fyll i Sarah Bernhardt-kaker, det er den oppskriften som ligger på krem.no.


#5

Cumulus sa for siden:

NAM!!! :riktig: det må jeg teste!


#6

Niobe sa for siden:

Sjokoladeostekrem fungerer veldig bra til det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.