Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Babyer i film - hvor få en baby fra?

#1

banana sa for siden:

Det lurer jeg på i dag. Nyfødte og små babyer, hvor finner man sånne til å ha med i filmer? Er det skuespillernes egne, eller er finnes det en baby-låne-pool, lizzom?


#2

Niobe sa for siden:

Mange av dem er avanserte dukker.


#3

Bergensis sa for siden:

I rulletekstar på filmar og seriar, står det ofte fleire navn på fleire babyar på skuespelarlista. Reknar med dei byter på det. Enkelte babyar blir fødde når dei er 2-3 månader gamle, ser det ut til. Sikkert ikkje så lett å få lånt ein nyfødd.


#4

banana sa for siden:

Jeg synes jeg oftere og oftere ser helt nyfødte i fødselsscenene. Før i tida var de jo - som du sier - flere måneder gamle.


#5

Niobe sa for siden:

Jeg leste en gang at babyene må være minimum to uker.


#6

Tallulah sa for siden:

Man sender ut en forespørsel til en fødeavdeling, eller bruker en baby man kjenner.


#7

banana sa for siden:

Så ordner man scene på et føderom, venter til en baby blir født og svosjer inn i scenen med den mens mammaen blir sydd?


#8

Tallulah sa for siden:

Nei, de er ikke SÅ nye.


#9

banana sa for siden:

De ser sånn ut av og til. Hvor nye er de, da? Blir de "klisset til" og sminket som nyfødte selv om de har blitt tørre og fine?


#10

Tallulah sa for siden:

Jupp.


#11

zinatara sa for siden:

Jeg tror de endret reglene for babyer, fordi det på et tidspunkt ble brukt babyer som var født prematurt for å kunne få dem mest mulig lik størrelse som det en nyfødt baby til termin er. Og det var ikke så positivt med tanke på infeksjonsfarer. Så iallfall i California må de være mer enn 15 dager gamle og ha attest på at de ikke er født prematurt.


#12

Agent Scully sa for siden:

Alt det du vet! :tilber:


#13

allium sa for siden:

Jeg mener jeg så et intervju med en sminkør en gang som sa at de ikke har lov til å bruke vanlig sminke på babyer, så de bruker syltetøy og kremost.


#14

Hannamoren sa for siden:

Byråene søker ofte etter babyer. Ett av mine barnebarn var med i en reklame en gang, og da så vi annonsen hos et statist byrå.


#15

Normy sa for siden:

Det er neppe skuespillernes egne barn. I de fleste produksjoner brukes det castingbyråer, og det er egentlig utrolig hvor tidlig enkelte melder ungene som statister.


#16

nokon sa for siden:

Sønnen min blei forsøkt headhunta til rollen som Morten i «Mormor og de åtte ungene», via bekjente. Då fekk eg inntrykk av at Kjenner vi ein baby som er under seks veker-tilnærminga var vanleg.


#17

Tallulah sa for siden:

I Norge er det vanlig, ja. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.