Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fins det ledningsløse støvsugere som faktisk virker?

#1

daffy sa for siden:

Ledningsløs støvsuger hadde vært praktisk hos oss. Fins det en som type som faktisk har litt sugeevne slik at det blir grei nok fres på jobben?



#3

Tallulah sa for siden:

Electrolux ergorapido power edition er det nærmeste du kommer. Må være power edition, ikke den andre. Den er ikke helt fullverdig, men funker helt Ok.


#4

IzziCreo sa for siden:

Tek.no testet slike og to Electrolux kom veldig godt ut. Det var den Tallulah nevner og en litt kraftigere. Søk etter testen så kan du lese utfyllende vurdering :jupp: Kan nevne at den kraftigste var på halv pris hos Elkjøp i går. Nevner det fordi det da kan være mulig å vente på et godt tilbud kanskje? De koster litt i utgangspunktet.



#6

Timar sa for siden:

Jeg har ergorapido power og den funker! Jeg kan støvsuge hele huset med den og det ser rent ut etterpå. Vi har en Miele støvsuger også da, bruker den når det skal gjøres grundig rent. Men ergorapidoen plukker med seg alt den støter på, det gjorde ikke den forrige vi hadde.


#7

Agent Scully sa for siden:

ergorapido power ja. Men ta vare på kvitteringen. Vår første gikk kaputt - sluttet å lade. De tok den tilbake uten spørsmål - så åpenbart et kjent problem. Nr 2 er kjærkommen familiemedlem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.