Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Plasser til å avholde bruktmarked i Oslo?

#1

Taien sa for siden:

Hei folkens.
Jeg har en veldig god venn som tenker på å avholde et bruktmarked i Oslo.
Men det å finne et egnet sted, som ikke koster skjorta, er ikke så lett.
Har dere noen tips? Fortrinnsvis i nærheten av sentrum. Det må være mulig å leie en hel helg (fredag til søndag...eller enda bedre fra torsdag til søndag.)
Har dere noen gode tips?



#3

Taien sa for siden:

Hvilke skoler kan være aktuelle for sånt?


#4

Input sa for siden:

Jeg tror ikke skoler leier ut i helger med mindre det er til frivillige organisasjoner.


#5

Tallulah sa for siden:

Det er jo endel slike ting allerede, vedkommende vil ikke heller knytte seg opp mot det da? Det pleier å være Bruktmarked på Sagene ved samfunnshuset, og det er mulighet for å sette opp bord både i Birkelunden på søndager og Vestkanttorvet på lørdager.

Ellers arrangerer folk bakgårdsmarket rett som det er.


#6

Taien sa for siden:

Her vil nok vedkommende ha et eget lokale.
Så det hn er ute etter er et egnet lokale som ikke koster bort i mot 60000,- (som var det siste hn fikk estimert.)


#7

Lavender sa for siden:

Det er grendahus, klubbhus og noen borettslag har utleie. Ikke alt like sentralt.
Kan ikke koste 60 000,-.


#8

Taien sa for siden:

Kan du tipse meg på om om konkrete lokaler? (Jeg tror ikke h*n er helt orientert om hva som ligger rundt omkring... Jeg har jo IKKE peiling. :knegg:)


#9

Nera sa for siden:

Det blir kanskje enklere om du spesifiserer sånn cirka hvilke bydeler som kan være aktuelle? Oslo er jo stor i utstrekning.


#10

Pøblis sa for siden:

Jepp, det Nera sier. Bydeler og størrelse på lokalet vedkommende er på jakt etter. Hva slags varer er det snakk om?

Sentrum er feks ikke spesielt lett tilgjengelig for bilkjøring - så hvis h*n skal selge varer man trenger bil for å få med seg, er det et poeng med parkeringsmuligheter.

Det er også bruktmarked på Kadettangen i Sandvika hver søndag - en stor hall, der er det sikkert muligheter til å leie en plass med litt størrelse på.


#11

Taien sa for siden:

Jeg skal høre med h*n om hvor det er interessant å ha markedet. Som sagt så er jeg virkelig ikke kjent i Oslo og omegn, så jeg aner virkelig ikke. :knegg:


#12

Pamina sa for siden:

Det enkleste er vel å leie seg plass på Vestkanttorget på lørdager - der er det fast marked og mange besøkende, og så heller ha marked noen lørdager på rad. Da ligge alt til rette og kundene kommer.


#13

nokon sa for siden:

Eg tenker og det. Vestkanttorget, Birkelunden eller Vaterlandsparken (litt meir shabby type marked det siste) er det jo store bruktmarked kor folk kan leige seg inn og stille med bord eller bod. På Blå er det håndverksmarked på søndagene. Det er nok lettare å få folk til eit slikt etablert arrangement, enn til eit privat marked i eit grendehus i ein bydel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.