Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Midlertidig sentralstøvsuger ...

#1

javelja sa for siden:

Skal leie en stund i et hus med vegg-til-vegg-tepper. Støvallergi. Vanlig støvsuger duger ikke. Uansett hvor mye den sies å filtrere støv, så blåser den likevel støv ut rommene. Vil ikke legge masse penger i dette, og har heller ikke anledning til å legge rør i veggene. Jeg ser for meg to alternativ:

  1. Kjøpe en rimelig sentralstøvsuger som jeg ved bruk setter på altanen under bruk, evnt. legger et utblåsningsrør ut av et vindu. Støvsugeren må altså kunne flyttes på.

  2. Kjøpe en vanlig kraftig støvsuger, sette på altanen ved bruk, og montere sentralstøvsuger-slange på denne.

Jeg har hørt to påstander om dette:

  1. En vanlig støvsuger vil miste sugekraften med en 9 meter (eller lengre) slange, det vil være for mye motstand i slangen, i alle fall med en "rillet" slange.

  2. En sentralstøvsuger er ikke spesielt kraftigere enn en vanlig støvsuger. Derfor kan jeg fint sette 9 meter slange på en vanlig støvsuger.

Om noen har erfaringer, tips og kunnskap om dette, så sier jeg takk! :)

Et tredje alternativ er jo noenslags støvsuger med "vannlås", som blåser ren luft ut på andre siden. Men slikt ser man jo bare på amerikanske filmer...

javelja...


#2

Michayla sa for siden:

Filter queen---

www.filterqueen.com/

Genial--

Men den koster da, men den kan brukes til så mangt.

Vi angrer ikke et sekund for at vi kjøpte den.


#3

Isolde sa for siden:

Rainbow tror jeg støvsugeren med vannlås som vi har hatt i 15 år heter. Den er vist i salg forsatt sier naboen som også har den.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.