Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mangler husmor-know-how! Henge gardiner på ringer uten å demontere stang

#1

daffy sa for siden:

Jeg vil bytte gardinene på bildet. Men gardinstangen er montert slik at jeg sikkert må klippe ned ringene som henger der i dag, og det går ikke an å træ nye ringer på da stangen er montert fast i veggen.

-Hvordan kan jeg henge opp disse gardinene da mon tro? Jeg skjønte ingenting av monteringsanvisningen. Fins det ringer eller annet oppheng som ikke trenger å træs på, men som heller kan klipses på, og som ser ok ut?


#2

Tallulah sa for siden:

Hvordan er ringene festet i gardinen? De er vel ikke sydd fast. Kan du ta et bilde av festemekanismen? Enten er det klyper, eller så er det sånne plastkroker som festes i et gardinbånd.


#3

daffy sa for siden:

Takk for raskt svar! Det skal jeg jeg sjekke når jeg er i leiligheten neste gang. Jeg håper de er festet i gardinbånd, for da kan jeg kanskje bare få tak i nye plastkroker og henge på de gamle ringene?

Hva tror du om tynn hvit lingardin innenfor de blå jeg linket til. Blir det fint tror du?


#4

Maverick sa for siden:

Det ser ut som om de er klipset på gardinbånd, synes jeg? Da er det jo bare å bruke de gamle ringene.

Veldig fin blå gardin, jeg tror det blir kjempefint med flortynn hvit innenfor. Eller blonde da, hvis du vil gå helt romantisk chic. :hjerter:



#6

Maverick sa for siden:

Innergardinen bør være tynnere ja. :jupp:


#7

Tallulah sa for siden:

Sånne plastkroker får du på sybutikker, gardinburikker som Kid og muligens på ikea også. Fine blå lingardiner!



#9

Miss Norway sa for siden:

Det er rynkekroker, som lager dine jevne folder i gardinen. Men de «forkorter» samtidig gardinene bredde, hvis du har behov for å dra dem for.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.