Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Digital «dagbok»

#1

Magica sa for siden:

Er det noen som har en slags digital dagbok/notatbok som fungerer? Et sted man kan notere ned hendelser? Jeg tenker ikke på kalender (for å huske ting), mer som å notere ned hva man har gjort som er verdt å merke seg. Eksempel:

  • skiftet luftfilter på bilen
  • kari og per gifta seg
  • sønn startet på nye medisiner
  • kjøpte ny sofa /bilde av kvittering
  • plantet kirsebærtre

Osv? Det er så vanskelig å huske ting og tang/merkedager/innkjøp/hendelser som det faktisk er litt praktisk å sjekke NÅR man gjorde i ettertid.

Tips mottas.


#2

Neket sa for siden:

Onenote? Kan deles inn i ulike notatbøker, lage lister, legge til datoer, og alt er søkbart så man trenger ikke huske hvor det er.



#4

Magica sa for siden:

Men har det kalender/dato? Er det noen som bruker det?


#5

Timar sa for siden:

Jeg lurer på nøyaktig det samme.. Tror jeg da, jeg savner en digital notatblokk der jeg noterer noen ord om dagen, og spesielle ting som har skjedd, og som da legger seg på den aktuelle dagen i kalenderen/almanakken. Tror jeg tenker på en dagbokapp. Er det noen som har laget den, mon tro? :gruble:


#6

Magica sa for siden:

Høres ut som vi har samme behov. I tillegg vil jeg gjerne dele den med f.eks mannen. Eller synkronisere med hans... kanskje?


#7

Høst sa for siden:

Day ONE. Usikker på synkronisering, ellers funker den gull til slikt.


#8

Juste sa for siden:

Hva med å lage en egen Google Kalender kun for dette? Det vil du jo ha tilgang til fra alle enheter og du kan legge inn påminnelser for merkedager osv.


#9

Hjertensfryd sa for siden:

Evernote kan synkroniseres med Google kalender i alle fall.


#10

Kaprifol sa for siden:

Google kalender er søkbar. Jeg prøvde frisør, fikk opp langt tilbake i tid.


#11

ingling sa for siden:

DayOne er fin, kan legge inn bilder, lister etc. Men ikke synkbar tror jeg.


#12

nokon sa for siden:

Eg har akkurat lasta ned SCRIBZEE, som eg håper vil fylle den typen funksjon som du skisserer. Eg lasta den ned og registrerte konto i går, så eg har ikkje gjort meg noko erfaring med faktisk bruk ennå. Det stod den kunne synce mot opptil seks brukarar.

Den har funksjon for sync mot Evernote, ser eg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.