Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trådløse ørepropper?

#1

Musemus sa for siden:

Jeg har blitt En.Som.Trener. og jeg trener inne på treningsstudio. Der drar jeg med meg telefonen med øreplugger, og jeg innser at jeg trenger noe trådløst.
Men jeg har små ører og finner sjelden noen som passer ørene - bare de aller minste sånne billigplugger. Hva er best av trådløst? Jeg vil ikke ha headphones.


#2

ElinM sa for siden:

Miiego har kommet med trådløse øreplugger. Jeg har dog ikke prøvd dem, men de har gode produkter ellers. Jeg så dem på løpeskjørt.no.


#3

Millen sa for siden:

Jeg har noen som heter Boston, Urbanista og elsker de. Kan fåes både med ledning og med bluetooth hatt begge og digger den trådløse so jeg kjøpte ved en feil. Kjøpt på Elkjøp 600 kr.



#5

Elise sa for siden:

Jeg har også trange ører, spesielt det ene. Så hvis jeg skal bruke ørepropper er jeg avhengig av at det følger med utskiftbare plasttupper (vet ikke om disse har et eget navn?) sånn at jeg kan ha ulik på høyre og venstre side , sånn at de sitter godt. Sånn som de øverst til høyre på bildet her. (Fra de Floksa la ut link til.)


#6

Retz sa for siden:

Jeg har også små ører med issues, (tror seriøst de er misdannede inni der) hvor det er vanskelig å få pluggene til å sitte ordentlig. Med Bose SoundSport går det uten problem. Bruker dem til intervalltrening på mølle, og de sitter bom fast også når svetten siler.


#7

Pappalille sa for siden:

Bose. :hjerter: Det eneste som sitter godt i mine rare, trange ører. Og de er behagelige i timevis.


#8

Stompa sa for siden:

Jeg har noen gode fra JBL med både ørebøyle og en sånn "durt" som holder pluggen på plass i øret. Denne kommer i flere størrelser. Jeg kan løpe med disse uten problemer, og det er gull.


#9

Musemus sa for siden:

Takk for gode tips alle sammen - jeg skal google og sjekke ut tipsene deres!



#11

Høns sa for siden:

Bose Sound Sport er geniale. Jeg har små og vanskelige ører, det eneste dom passer var Bose sine. De er litt dyre, så jeg lette lenge etter rimeligere varianter uten å finne, men de er vel verdt pengene for de sitter på når man først bruker dem.


#12

Teofelia sa for siden:

Jeg fikk Jabra Elite Sport i april. Jeg absolutt elsker dem! De er ikke billige, men de sitter godt, har god lyd, og fungerer utmerket som handsfree til mobiltelefon. Kommer med ladeetui, som er rett og slett genialt.

Det tok noen dager å venne meg til å gå med dem, men etter en liten uke har jeg blitt så komfertabel med dem at jeg bruker dem mer eller mindre konstant, med mindre jeg faktisk fører en samtale med noen i samme rom.

De har forøvrig innebygget pulsmåler og kobling til mobilapp, for den som liker slikt. Jeg har allerede Polar-armbånd og har aldri testet den funksjonen på dem.

swsg.no/jabra-elite-sport-2-treningspropper


#13

Elise sa for siden:

Jeg kjøpte disse nå nettopp, og foreløpig veldig imponert over hva jeg har fått i forhold til pris. De minste pluggene passer de trange ørene mine fint. Takk for tips!


#14

Stompa sa for siden:

Jeg har ca. disse (om ikke nøyaktig samme modell, så i hvert fall samme design).

De sitter altså som støpt pga. den lille "buen" som skal inni ørebrusken og holder dem på plass.


#15

Morella sa for siden:

Jeg har disse, bare med ledning. Altså trådløs, men ledning mellom proppene. Under halve prisen, men samme lovord som Teo kommer med. Det eneste minuset er at de ikke funker etter en runde i vaskemaskinen. :knegg: Men jeg hadde heldigvis forsikring.


#16

Teofelia sa for siden:

Makan! Også de som reklamerer med at de er vanntette og all ting. Tsk, tsk..


#17

Candy Darling sa for siden:

Jeg har de samme som Teo, og de er de beste av de 4 (!) jeg har valgt. Men Urbanista er i en annen prisklasse, så klart. Jeg bare ødelegger dem så fort.


#18

Morella sa for siden:

Ja, den er jeg ikke helt enig i, vaskemaskin eller ei. Svettet veldig på en trening og da mistet jeg lyden i den ene. Men det gikk på garantien, heldigvis.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.