Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Plass i Opel insignia sports tourer 2010. Ny bil?

#1

tomfal93 sa for siden:

Hei.
Vi har eid en Opel insignia sports tourer i 2år nå. Det gikk fint når vi hadde ett barn, men nå merkes plassmangelen når vi er en familie på 4 ( to voksne , ei på 4 år og en på 8mnd.

Noen andre som har samme bil som synes den er liten med tanke på bakseteplass og bagasjeplass?

Noen som kan anbefale oss en ny bil i prisklassen 200 - 300 000? Trenger vi noe så stort som Ford Smax? Vi er normal familie som ikke er ofte på tur. hehe.

kriteriene for bil er :

  • ser bra ut
  • max 80 000 km
  • Bensin
  • Automat.

Håper på svar fra dere.


#2

Timar sa for siden:

Bruktbil opptil 300.000, da ville jeg sett på familiestasjonsvogner. Dere skal sikkert ha med vogn og pulk og masse stæsj i ganske mange framover? Jeg ville sett på passat og mondeo, og avensis forsåvidt, men den har mindre bagasjeplass.


#3

Molly sa for siden:

Mercedes E-klasse er nok blant de aller største personbilene (sedan og stasjonsvogn). Du må nok noen årsmodeller bakover for å finne en i det prisintervallet du oppgir, men det ligger en på Finn som matcher kriteriene dine: www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=118189866


#4

Hondacrv sa for siden:

Honda crv. Bagasjerommet er himmelsk og det er god plass bak til seter og bein og lange legger osv.


#5

nokon sa for siden:

Vi har ein Nissan Quasqai og den er latterlig liten på innsida til å vere så stor som den er på utsida. Så den ville eg styrt unna, viss bagasjeplass er eit kriterium.


#6

tomfal93 sa for siden:

Så hyggelig at så mange svarer. Det setter jeg pris på.

Det viktigste er bagasjeplass og bensin motor. Det er jo så mye forskjellig biler. Fint å slippe en stor flerbruksbil hvis man klarer seg med noe mindre. Synd insignia stasjonsvogna er så liten nå for det er jammen meg en god bil.


#7

mrc sa for siden:

De "vanlige familiestasjonsvognene" ellers blir vel ikke så veldig forskjellig når det gjelder bagasjeplass - tenker da f.eks. Passat og Mondeo. Superb vil potensielt gi noe bedre bakseteplass. Bagasjeromsmessig blir det vel som en del andre i segmentet.

Spørsmål her blir vel også på hvilken måte man synes det er for liten plass.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.